VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Dyreliv

Der er et rigt dyreliv i Grønland. Oplev rensdyr, moskusokser, et stort antal fugle, majestætiske hvaler og mange flere fantastiske dyr på din rejse til Grønland.

Dyrelivet i Grønland

Selvom Grønland til tider kan virke koldt og stille, er det langt fra tilfældet. Dyrelivet i Grønland er spækket med liv i sneen og vandet omkring øen. Vi vil gerne fortælle dig om de fantastiske dyr, du kan møde på din vej, når du besøger Grønlands storslåede natur. Vi har derfor valgt at skrive om et udvalg af de dyr, som du kan opleve på din rejse til Grønland. Dog er de vilde dyr ikke noget vi mennesker har kontrol over, så vi kan derfor heller ikke garantere at du vil opleve alle Grønlands dyr på din rejse.

Grønland er hjem til en masse forskellige dyrearter, både kødædere og planteædere. De bor både på land og i vandet, der omkranser Grønland.

Du vil hurtigt opdage, at mange af de dyr, du kan finde i Grønland og i de arktiske egne, er større end deres artsfæller fra andre lande. Det er en del af deres tilpasning til det arktiske klima, de lever i. Og så vil du også opdage, at der ikke går isbjørne rundt i gaderne, selvom det er et spørgsmål, mange grønlændere har mødt på deres vej.

 

Grønlands dyreliv

Grønland er særligt forbundet med vores rige dyreliv, som er alsidigt og udbredt over hele landet. Uanset om du er interesseret i hvalsafari, fuglekiggeri eller lystfiskeri, så er Grønland fyldt med muligheder for at opleve naturen og dyrelivet på nært hold.

I havet finder du hvaler, fisk, sæler og grønlandshajer, på land kan du støde på isbjørne, polarræve, moskusokser, slædehunde, rensdyr og sneharer og i luften kan du se store majestætiske fugle som ørne. Drømmer du eksempelvis om at opleve slædehunde, hvaler eller rensdyr, så er Grønland med sikkerhed den perfekte destination til dig.

Fugle

Grønland er hjem for store majestætiske fugle såsom ørne, men også de mindre fugle som spurvene. Oplev fugle og dyreliv i Grønland ude på vandreture, trekking eller ved bare at nyde naturen

Læs historie

Grønlandshaj

Denne mærkværdige art er et af verdens største mysterier, men vi elsker historien om grønlandshajen. Den er verdens næststørste kødædende haj, kun overgået af hvidhajen.

Læs historie

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik