Dyreliv

Der er et rigt dyreliv i Grønland. Oplev rensdyr, moskusokser, et stort antal fugle, majestætiske hvaler og mange flere fantastiske dyr på din rejse til Grønland.

Dyrelivet i Grønland

Vi vil gerne fortælle dig om de fantastiske dyr, du kan møde på din vej, når du besøger Grønlands storslåede natur. Vi har derfor valgt at skrive om et udvalg af de dyr, som du kan opleve på din rejse. Dog er de vilde dyr jo ikke noget vi mennesker har kontrol over, så vi kan, derfor heller ikke garantere at du vil opleve alle dyr.

Grønland er hjem til en masse forskellige arter, både kødædere og planteædere. De bor både på land, og i vandet der omkranser Grønland.

Du vil opdage, at mange af de dyr du kan finde i Grønland og i de arktiske egne er større end deres artsfæller fra andre lande. Det er en del af deres tilpasning til det arktiske klima, de lever i. Og så vil du også opdage, at der ikke går isbjørne rundt i gaderne, selvom det er et spørgsmål, mange grønlændere har mødt på deres vej.

Fugle

Grønland er hjem for store majestætiske fugle såsom ørne, men også de mindre fugle som spurvene. Oplev fugle og dyreliv i Grønland ude på vandreture, trekking eller ved bare at nyde naturen

Læs historie

Grønlandshaj

Denne mærkværdige art er et af verdens største mysterier, men vi elsker historien om grønlandshajen. Den er verdens næststørste kødædende haj, kun overgået af hvidhajen.

Læs historie