VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Skræddersyede rejser

Lad din drømmerejse blive til virkelighed
Rejser til Grønland / Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Vi tilbyder en bred vifte af rejseoplevelser og -muligheder, der er skræddersyet til den enkelte rejsendes ønsker og behov. 

I Greenland Travel har vi et dybdegående kendskab til Grønland og dens mange forskellige områder. Uanset om du ønsker en aktiv ferie med vandreture og hundeslædekørsel eller en mere afslappende ferie med fokus på natur og kultur, kan vi tilpasse rejsen til dine ønsker og behov. Vi har et stort netværk af erfarne og professionelle guider og samarbejdspartnere, som sikrer, at rejsen bliver både sikker og uforglemmelig.

Vi kan hjælpe dig med planlægningen

Lisbeth, Tina, Lars og er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd.

Lisbeth Andersen

Lisbeth har siden 2000 haft fornøjelsen af at rådgive om rejser til Grønland - og glæden ved at vise hele verden dette unikke sted. Lisbeth har stor viden om vores ferierejser og skræddersyer også efter ønske. Sommer, vinter, forår og efterår – Lisbeth ved altid, hvad du kan opleve og hvor.

Ring direkte på: +45 33 76 62 46

Tina Lauritsen

Tina er et ægte rigsfællesskabsbarn, som er grønlandsk/dansk og født og opvokset i Grønland, men som også har boet i Danmark i mange år. Tina kender Grønland som sin egen baglomme og elsker at hjælpe folk med deres drømmerejse til verdens smukkeste land.

Ring direkte på: +45 33 76 62 41

Lars Thorning Madsen

Lars har igennem mere end 45 år haft fokus på Grønland, og husker helt tilbage på dengang han som 5-årig stod på Grønlandskajen i København, når hans far kom med skibet fra Grønland. Lars flyttede første gang til Grønland som 22-årig, var leder af Grønlands Rejsebureau i Ilulissat, indtil han flyttede til Danmark. Lars både skræddersyer rejser og fortæller gerne om vores rejsemål.

Ring direkte på: +45 33 76 62 23

Læs mere om nogen af de mest yndede destinationer, udflugter og oplevelser i Grønland

Grønland er et kæmpe land og det kan være svært at vide, hvor man skal tage hen. De nævnte destinationer, udflugter og oplevelser er kun en lille del af, hvad Grønland har at byde på. Hvis du har noget helt andet i tankerne, eller hvis du er blevet inspireret af nedenstående liste, så tøv ikke med at kontakte Lisbeth, Lars eller Tina.

Destinationer

Ilulissat

Ilulissat er især kendt for sin berømte isfjord, som også er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Her er et vidtfavnende dyreliv med både fugle, fisk, hvaler og sæler, og fjordens isbjerge kan ses fra næsten alle steder i byen. Det er også her, du kan besøge Ilulissat Isfjordscenter.

Sisimiut

Sisimiut er Grønlands næststørste by, og det er et sandt paradis for vintersportsentusiaster. Mulighederne er mange, og det er blandt andet et oplagt sted at opleve sneen på ski, hundeslæde, snescooter eller snesko. Om sommeren kan du komme ud at sejle og vandre i de smukke omgivelser.

Kangerlussuaq

Kangerlussuaq byder både på Indlandsis, UNESCO Verdenarv, fjordsejlads og hundeslædekørsel. Det er en travl bygd, som alle bør besøge mindst én gang i deres liv. Det er også et af de mest populære steder i Grønland at besøge, fordi man kan køre direkte ud til Indlandsisen.
Rebecca Gustafsson - Visit Greenland

Nuuk

Besøg den moderne, arktiske hovedstad, som er omgivet af bjerge. Her finder du både kultur, historie, sejlads og natur. Nuuk er en pulserende storby, men du skal ikke langt uden for byens grænser før den grønlandske vildmark står klar til at byde dig velkommen.

Diskobugten

Diskobugten rummer blandt andet Diskoøen, Isfjordens udmunding, Eqi-gletsjeren, hovedbyen Ilulissat og en håndfuld andre byer og bygder. Med alle disse højdepunkter danner Diskobugten ramme om de fleste turistbesøg i Grønland.

Sydgrønland

Sydgrønland byder på grønne enge, varme kilder, små skove og forrevne bjerge. Syggrønland adskiller sig dermed i høj grad fra det nordligere Grønland og har sine helt egne oplevelser at byde på. I Sydgrønland kan du for eksempel se arven efter nordboerne i UNESCO Verdensarvsområderne.

Udflugter og oplevelser

Isfjorden ved Ilulissat

Isfjorden er på UNESCOs Verdensarvsliste, og det er da også Isfjorden, som de allerfleste rejser til Grønland for at opleve. Her kan du sejle blandt isbjerge i tusinde former, vandre langs isfjorden og se en forladt boplads eller se alle herlighederne fra oven på en helikoptertur.

Eqi Gletsjeren

Meget få steder i Grønland vil du opleve så imponerende et skue som ved Eqi-bræen. Det bedste er, at du med båd kan komme meget tæt på kanten af bræen og se kæmpe stykker is brække af.

Glacier Lodge Eqi

Har du mere tid end til en dagstur til Eqi, bør du unde dig selv en eller flere dage i én af de 15 hyggelige hytter i Glacier Lodge Eqi. Hytterne ligger lige overfor Eqi gletsjeren, og fra hytterne kan du både se og høre, når isbræen kælver.

Ilimanaq Lodge

I 2017 blev 15 nye hytter opført i Ilimanaq - en skøn og rolig bygd med venlige beboere, hvor du kan komme til kaffemik og høre om livet hos de lokale. De vidunderlige hytter ligger lige ved vandkanten, og du har udsigt til isbjerge og hvaler fra din terrasse!

Restaurant KOKS

Oplev en af nordens bedste restauranter, KOKS. Selvom KOKS normalt hører hjemme på Færøerne, kan du i 2024 opleve den kulinariske ekspertise i Restaurant Egede i Ilimanaq.

Indlandsisen

Indlandsisen dækker 80% af Grønland, og den er den, som føder Grønlands berømte isbjerge. Du kan både opleve iskappen ved at stå på den i Kangerlussuaq og ved at flyve over den i helikopter eller fly. Du kan også sejle mellem isfjeldene i ilulissat.

UNESCO Verdensarv

Der er tre steder i Grønland, der har opnået status som UNESCO Verdensarvsområder. De tre steder er området omkring Isfjorden ved Ilulissat, inuitjagtområdet Aasivissuit – Nipisat mellem Sisimiut og Kangerlussuaq og inuit- og nordboruinerne i Sydgrønland.

Nordlys

Grønland er er de steder i verden, som har de bedste forudsætninger for nordlys. Det er et magisk naturfænomen, som lyser fjeldene og sneen op af hvide, grønne og rødlige farver. Nordlyset er en del af Grønlands identitet, og noget man helt sikkert bør opleve.

Midnatssol

Midnatssolen viser sig kun i sommermånederne nord for Polarcirklen, hvor den giver liv, varme og glæde i grønlændernes liv. Den udvisker skellet mellem dag og nat og giver fornyet energi.
Find mere inspiration om Grønland

Find din drømmerejse til Grønland

Du kan også søge blandt vores færdigpakkede rejser