VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Skræddersyede rejser

Skal vi gøre din drømmerejse til virkelighed? Tina, Lars og Lisbeth er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. 

Du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål til din helt egen skræddersyede rejse. Lars, Tina og Lisbeth er klar til at rådgive dig.

Lisbeth Andersen

Lisbeth Andersen

Lisbeth Andersen har arbejdet med ture til Grønland i over 20 år! Det giver selvfølgelig en fantastisk viden om vores spændende land. Sommer, vinter, forår og efterår – Lisbeth ved altid, hvad du kan opleve og hvor. Derfor er du i rigtigt gode hænder, hvis du vælger at få skræddersyet en rejse til Grønland hos Lisbeth. 

Ring direkte til Lisbeth på +45 33 76 62 46 eller send en mail på lfa@greenland-travel.dk 

 

Lars Thorning Madsen

Lars har igennem mere end 30 år haft fokus på Grønland, og husker helt tilbage på dengang han som 5-årig stod på Grønlandskajen i København, når hans far kom med skibet fra Grønland. Lars flyttede første gang til Grønland som 22-årig, var leder af Grønlands Rejsebureau i Ilulissat, indtil han flyttede til Danmark. Lars både skræddersyer rejser og fortæller gerne om vores rejsemål.

Ring direkte til Lars på +45 33 76 62 23 eller send en mail på lth@greenland-travel.dk 

 

Tina Ravn Lauritsen

Tina Lauritsen

Tina er et ægte rigsfællesskabsbarn, som er grønlandsk/dansk og født og opvokset i Grønland, men som også har boet i Danmark i mange år. Tina kender Grønland som sin egen baglomme og elsker at hjælpe folk med deres drømmerejse til verdens smukkeste land.

Ring direkte til Tina på +45 33 76 62 41 eller send en mail på trl@greenland-travel.dk