VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Steder at besøge

Grønland er et fantastisk rejsemål og ofte er det sådan, at mere vil have mere. Så når folk har været her, vil de gerne tilbage. Her kan du få nogle fif til andre områder, der også er værd at se!

Populære steder i Grønland

Vi oplever ofte, at når folk først har været i Grønland, så vil de rigtig gerne tilbage. Både for at gense det, de allerede har set, men også for at se en ny del af denne gigantiske ø. Grønland går ganske enkelt ”i blodet”, og det vil du forstå, når du først har været der. De steder, vi nævner her, er naturligvis ikke de eneste seværdige steder, men de mest populære.

Restaurant KOKS med 2 Michelin-stjerner i Ilimanaq

Restaurant KOKS hører normalt hjemme på Færøerne, men i 2022 og 2023 har du kunnet finde dem i Ilimanaq. KOKS har valgt at blive i 2024, og det betyder, at der stadig er mulighed for at prøve restaurant KOKS’ tasting menu, mens du oplever de smukke omgivelser i Ilimanaq.

Læs historie

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon: +45 33 13 10 11.

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik