VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Vores rejser og services

Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. En fokus og viden der gør os til den bedste rejsepartner for den eventyrlystne turist eller travle forretningsrejsende. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Det gør vi med Grønland i hjertet. Vi er Grønland.

Ferie- & grupperejser

Specialister i unikke pakkerejser

Hos Grønlands Rejsebureau finder du det største udvalg af fantastiske pakkerejser til Grønland. En pakkerejse giver dig overblik og tryghed, da du får et tilrettelagt og fuldt beskrevet program for hele rejsen. Blandt vores mange rejser vil du helt sikkert finde netop den rejse, der indfrier dine drømme og forventninger til en ferierejse med fokus på Grønlands storslåede natur og med mulighed for at komme på en rækker spændende udflugter. Vælg mellem rejser med rejseleder i små grupper eller rejser på mere individuel basis og med vores sikkerhedsnet i bagagen. En pakkerejse giver dig tryghed fra A til Å – og du nyder samtidig trygheden ved at være dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

 

Skræddersyede rejseoplevelser

Har du et ønske om at få skræddersyet din drømmerejse, så den passer til dine ønsker og behov? Vores rejsespecialister er altid klar til at rådgive dig og sammensætte et unikt rejseprogram til dig. En skræddersyet rejse vil som udgangspunkt være dyrere end en pakkerejse. Til gengæld har du muligheden for at bygge og skabe netop den rejse du drømmer om.

En skræddersyet rejse er også omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

 

Grupperejser

Vi har mange års erfaring med at arrangere grupperejser, hvad enten du skal afsted med firmaet, skolen eller foreningen. Eller en større familiegruppe. Vi har mange års erfaring med at lave rejsearrangementer, der er tilpasset større og mindre grupper. Vi laver ofte grupperejser med skole- og ungdomsgrupper, familier såvel som møder, incentives, konferencer, seminarer og foreninger. Vi kender Grønland ud og ind, og ved, hvordan vi skal sammensætte en rejse til jer, så i får den bedste oplevelse.

Vores rejsemål byder på store oplevelser, så lad os hjælpe dig med at sammensætte en drømmerejse eller en konference, som deltagerne med sikkerhed ikke glemmer.

I samarbejde med vores mange samarbejdspartnere kan vi sikre, at din gruppe får lige præcis den oplevelse, som passer til jer – og ofte kan vi foreslå oplevelser, som I ikke selv havde tænkt på.

Kontakt vores rejsespecialister, hvis du ønsker yderligere information om vores rejser.

 

Erhvervsrejser & Flybiletter

Vores erhvervsafdeling er specialister i forretningsrejser til og fra Grønland, så du kan trygt overlade rejselogistikken til os.

Vi sørger for fly, helikopter eller skibsbilletter. Overnatningssteder fra hoteller over sømandshjem til B&B. Forsikringer og meget mere. Fortæl os hvor du vil hen – så klarer vi det hele for dig.

Går forretningsrejsen til andre destinationer i verden kan vi også hjælpe dig med det.

Kontakt vores erhvervsafdeling, hvis du ønsker yderligere information.

 

 

 

Derfor skal du rejse med Grønlands Rejsebureau

Med 35 års erfaring har vi Grønland helt tæt på hjertet. Din garanti for altid at få den bedste rådgivning.

Miljø og omtanke. Respekt for den grønlandske kultur og storslåede natur går hånd i hånd, når du rejser med os.

Vi er eksperter i pakkerejser eller skræddersyr din rejse fra bunden, så du får en unik oplevelse med hjem i bagagen.

Vi giver dig tryghed hele vejen. Før, under og efter din rejse, så du kan koncentrere dig om at få den bedste oplevelse.

KAN VI HJÆLPE DIG?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Grønlands Rejsebureau eller har brug for råd og vejledning til din rejse.