Guider & inspiration til din Grønlandsrejse

Guider & inspiration
til din Grønlandsrejse

Her finder du rejseinspiration og guider til din grønlandsrejse. Grønland er verdens største ø og byder på storslåede oplevelser året rundt. Hvad enten du vil køre hundeslæde, se nordlys, sejle blandt hvaler og isbjerge eller opleve den skønne midnatssol og den varme lokalbefolkning, så vil en rejse til Grønland være en oplevelse for livet.

Velkommen til rejseinspiration om Grønland

En rejse til Grønland er for mange en drømmerejse, som ofte har været under lang tids planlægning. Og netop planlægning kan være en god ting, når du skal besøge så stort et land som Grønland, som strækker sig 2.670 km. fra nord til syd. Det lader sig ganske enkelt ikke gøre at komme hele vejen rundt i Grønland på 1-2 uger. Det skal du dog ikke være ked af, for vi lover dig, at lige meget hvor i Grønland du rejser hen, vil du få en oplevelse for livet med hjem i bagagen.



Her i vores inspirationssektion kan du hurtigt få overblik over, hvor du skal rejse hen, hvis du fx vil se isbjerge i midnatssolen, og hvornår du skal rejse, hvis du vil opleve suset på en hundeslæde.

Grønland er fuld af oplevelser

I sektionen om populære oplevelser har vi samlet de oplevelser, som mange af vores gæster nævner som nogle af de største oplevelser, de har haft i Grønland. De har set grønlandshvalen svinge med sin gigantiske hale på en hvalsafari, været i drømmeland på en midnatssejlads mellem isfjeldene på isfjorden og ladet sig fortrylle af nordlysets magiske spil på vinterens nattehimmel.

De mest populære oplevelser i Grønland

Hvor i Grønland skal jeg rejse?

Under populære steder og byer og Grønlands geografi kan du læse, at hvis du drømmer om at se kælvende gletsjere og sejle blandt isfjelde i midnatssolen, så skal du rejse til Diskobugten i Nordgrønland. Hvis du derimod gerne vil vandre i virkeligt øde områder blandt forrevne og stejle fjelde, så skal du besøge Østgrønland.

Se de mest populære steder i Grønland

Hvilken årstid passer mig bedst?

Sidst, men ikke mindst, kan du læse dig frem til hvilken årstid du skal rejse til Grønland, hvis du vil se det magiske nordlys og køre hundeslæde, eller hvis du vil vandre og se midnatssolens gyldne skær. Her kan du også læse, at der kan være fordele ved at rejse i foråret eller efteråret – ikke mindst prismæssigt.

Læs mere om årstiderne i Grønland

De mest populære oplevelser Grønland

Årstidens oplevelser i Grønland

(Baseret på ophold i Diskobugten, Vestgrønland)

Guide til Grønland

Få denne rejseguide, hvor vi præsenterer dig for de populære muligheder i Grønland og for nogle brugbare praktiske tips til at vælge en rejse til Grønland.

image description

Du vil fremover få tilsendt spændende rejseinspiration på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.

 

POPULÆRE REJSER TIL GRØNLAND

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.