VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Natur

Skal du på en rejse til Grønland, er der 99 % chance for, at du gør det for at opleve naturen, som er vild, smuk og uregerlig.

Naturen er unik i Grønland

I Grønland er der næsten ingen grænser for, hvilke naturfænomener du kan opleve. Grønland er fantastisk smuk og har en vild og rå natur, du ikke vil opleve andre steder. Isbjerge, nordlys, midnatssol, Indlandsis, grønne marker, forrevne klipper, et spændende dyreliv og endda smukke sandstrande er blandt det, du vil opleve i den grønlandske natur.

En af de helt unikke oplevelser du får, er fornemmelsen af at være i naturens vold, da den nogle gange er almægtig kan spille os alle sammen et puds og drille os i vores planlægning. Det er dog også en del af det, vi synes er enestående ved grønlandsk natur. Det giver følelsen af at moder jord og de naturlige kræfter er store og fulde af liv. Læs mere om nogle af de store naturfænomener i dette afsnit.

Midnatssol

Midnatssolen er et elsket sommerfænomen, der giver liv, varme og glæde i grønlændernes liv – og til alle andre, der kommer nord for Polarcirklen.

Læs historie

Nordlys i Grønland

Hos Grønlands Rejsebureau er vi ikke i tvivl. Hvis du vil opleve nordlys, er Grønland et af verdens bedste steder – og kun 4½ times direkte flyvning fra Kastrup Lufthavn.

Læs historie