VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Grønlands natur

Skal du på rejse til Grønland, kan du glæde dig til at opleve den rige natur. Den er vild, smuk og uregerlig – netop af den årsag er Grønlands natur også ekstremt dragende!

Naturen er unik i Grønland

I Grønland er der næsten ingen grænser for, hvilke naturfænomener du kan opleve. Grønland er fantastisk smuk og har en vild og rå natur, du ikke vil opleve andre steder. Isbjerge, nordlys, midnatssol, Indlandsis, grønne marker, forrevne klipper, et spændende dyreliv og endda smukke sandstrande er blandt det, du vil opleve i den grønlandske natur.

Der er især mange, der rejser til Grønland for at opleve nordlyset, som er et helt fantastisk naturfænomen. Når lyset danser på himlen, kan en overvældende følelse af ærefrygt skylle ind over en. Ønsker du at se nordlyset, skal du komme i vinterhalvåret, hvor himlen er mørk og klar.

Fælles for mange naturoplevelser er en unik følelse af at være i naturens vold. Naturen i Grønland kan nemlig nogle gange være almægtig og kan spille os alle sammen et puds og drille os i vores planlægning. Det er dog også en del af det, vi synes er enestående ved grønlandsk natur. Det giver følelsen af, at moder jord og de naturlige kræfter er store og fulde af liv. Sagt med andre ord er du garanteret uforglemmelige minder, når du går på opdagelse i Grønlands natur. Læs mere om nogle af de store naturfænomener i dette afsnit.

Is og sne i Grønland

En guide til mere end toppen af isbjerget

Læs historie

Midnatssol

Midnatssolen er et elsket sommerfænomen, der giver liv, varme og glæde i grønlændernes liv – og til alle andre, der kommer nord for Polarcirklen.

Læs historie
Foto: Adam Lyberth, Visit Greenland

Nordlys i Grønland

Hos Grønlands Rejsebureau er vi ikke i tvivl. Hvis du vil opleve nordlys, er Grønland et af verdens bedste steder – og kun 4½ times direkte flyvning fra Kastrup Lufthavn.

Læs historie
Foto Flemming Deleuran

Eqi – den kælvende bræ

Få steder i Grønland er så smukke som Eqi-bræen, der munder ud i en fjord ca. 80 km nord for Ilulissat.

Læs historie