VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Tikilluarit. Velkommen.

Vi har Grønland i hjertet

Tikilluarit betyder velkommen. Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. Hver by og bygd. Hver fjord og fjeld. En fokus og viden der gør os til den bedste rejsepartner for den eventyrlystne turist eller travle forretningsrejsende. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Vi er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. Vi lægger vægt på en høj grad af etik båret af integritet og troværdighed. Det gør vi med Grønland i hjertet. Vi er Grønland.

Rejsebureau med speciale i Grønland

Greenland Travel/Grønlands Rejsebureau tilbyder oplevelses – og erhvervsrejser. Til Grønland. I Grønland. Og fra Grønland. Vores ekspertise og faglighed gør, at vi altid kan tilbyde produkter og løsninger, der understreger vores position som den foretrukne grønlandsspecialist. Både for private og erhvervskunder.

Køb af rejse er en tillidssag og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sørge for, at du kan være sikker på en god rejse. Vi følger løbende op på vores samarbejdsaftaler og holder os up-to-date med overnatningsstandarder og udviklingen af produkter, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning. I udviklingen af produkter lytter vi til tilbagemeldinger fra tidligere kunder, vores rejseledere og foretager testrejser.

Bureauet har mere end 40 års erfaring i salg af rejser til Grønland, og samlet set har vores medarbejdere på kontoret i København boet eller rejst over 500 år i Grønland. Tæller vi så vores fire kontorer i Grønland og også hele vores guidekorps med, skal vi nok nå op på omkring de 1000 år og vi kan med sindsro sige, at der ikke findes den by, bygd eller det fåreholdersted, hvor mindst én af os har været!

For eventyreren og den forretningsrejsende

Grønlands Rejsebureau tilbyder et stort udvalg af unikke pakkerejser og tilbyder også skræddersyede rejser tilpasset vores kundes behov og ønsker. Derudover tilbyder vi også at arrangere grupperejser, konferencer og læser- og foreningsrejser.

Vores erhvervsafdelinger i Danmark og Grønland er specialister i at planlægge forretningsrejser til Grønland. I Grønland. Eller fra Grønland og får altid rejselogistikken til at gå op i en højere enhed.

Vi skaber en unik rejseoplevelse og give eventyreren en rejse for livet med hjem i bagagen – og den forretningsrejsende tryghed hele vejen.

360° service

Hos os er god service noget vi prioriterer højt. Vi anser det som en essentiel del af det produkt vi ønsker at levere til dig som kunde. Vi ved at det er vigtigt at vores kunder får den bedst mulige service og rådgivning, så de kan træffe de bedste beslutninger om deres rejse. 98 % af vores kunder anbefaler os på grund af vores gode service. Vi har lokale kontorer i Grønland, hvilket også gør os mere tilgængelige, uanset hvor du befinder dig på din rejse. Vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

Tryghed

Vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og er IATA agent – din tryghed for et seriøst rejsebureau. Vi er naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden.

IATA

Grønlands Rejsebureau er medlem af IATA (International Air Transport Association). Som certificeret IATA agent, skal bureauet efterleve finansielle krav med hensyn til soliditet, solvens og likviditet ud over strenge krav til uddannelse af vores personale. Medlemskabet betyder, at Grønlands Rejsebureau har tilladelse til at udstede billetter til de fleste flyselskaber i verden.

Danmarks Rejsebureauforening

Vi er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening (DRF). for at blive medlem af Danmarks Rejsebureauforening skal vi opfylde en række kriterier for professionel kunne og økonomi. Det er således et kvalitetsstempel for dig som forbruger at vide, at dit rejsebureau er medlem af DRF. Som medlem har vi blandt andet tegnet en obligatorisk udvidet ansvarforsikring, som sikrer, at du som forbruger får en tilkendt erstatningssum udbetalt, hvis du har pådraget dig en skade, som arrangøren/bureauet er ansvarlig for. Medlemskab af DRF betyder yderligere, at vi er forpligtet til at opfylde kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet, hvis det skulle ske, at vi ikke har kunnet nå til enighed med dig om en klage. Vi bestræber os naturligvis på, at dette ikke sker.

En del af en unik værdikæde – Air Greenland Group

Greenland Travel er en del af Air Greenland koncernen. Det giver dig ekstra værdi som kunde, da vi har adgang til koncernens specialiserede kompetencer og et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere lokalt i Grønland.

Air Greenland Group består af Air Greenland, Greenland Travel/Grønlands Rejsebureau, Hotel Arctic, World of Greenland og vores datterselskab Arctic Excursions.

For vores kunder betyder dette en professionel og sikker transport og tryghed under opholdet i Grønland. Vi kan håndtere alle aspekter af din rejse – fra transport til og fra lufthavne og booking af dit hotel til planlægning af unikke udflugter.

Greenland Travel har afdelinger i København, Sisimiut, Ilulissat og Nuuk. På grund af tidsforskellen mellem Danmark og Grønland er det en fordel for dig, at vi har lokale samarbejdspartnere og afdelinger.

Vores koncernlogo er midnatssolen, som er et naturligt fænomen i sommermånederne nord for polarcirklen.

Vores logo

Greenland Travel

Greenland Travels logo forestiller nordlyset, som er et af de mest ikoniske fænomener heroppe hos os. Nordlyset symboliserer det rene og uberørte Arktis.

Air Greenland

Air Greenland

Grønlands nationale luftfartsselskab ”Grønlandsfly” blev etableret i 1960. Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har gennem sin levetid gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopter service til ruteflyvning med fastvingede fly. Air Greenland varetager internationale ruter til og fra København, Keflavik (Island) og et stort antal indenrigsruter i Grønland. Selskabets charterafdeling udfører opgaver i forbindelse med bl.a. ekspeditioner, råstofefterforskning, turismeflyvninger, eftersøgning og redning.

Air Greenlands logo er en iskrystal, der symboliserer vores kolde og isfyldte omgivelser. Det symboliserer vores lands unikke placering.

Hotel Arctic

Hotel Arctic

Hotel Arctic er et 4-stjernet hotel med 5-stjernede konferencefaciliteter i Ilulissat i Diskobugten, 300 km nord for Polarcirklen. Hotel Arctic har 90 værelser af forskellige typer: suiter, familieværelser, enkeltværelser og dobbeltværelser. Design og indretning er inspireret af Isfjorden og isbjerge. Hotellet har i mange år dannet ramme om store internationale konferencer, inkl. EU-topmøder, møder for amerikanske toppolitikere og internationale koncerner.

Hotel Arctics logo er en igloo, som er traditionelle Inuit bebyggelser, hvor man midlertidigt overnatter og får ly for vinterens vejr.

World of Greenland

World Of Greenland

World of Greenland er vores søsterselskab med base i Ilulissat. World of Greenland specialiserer sig i driften af tre unikke lodges, Glacier Lodge Eqi, Ilimanaq Lodge  og Igloo Lodge. Deriudover er selskabet den største udbyder af udflugter og oplevelser i Diskobugten.

World of Greenlands logo er er isbjerg, der ikke blot signalerer selskabets placering ved Ilulissat Isfjord, men hvordan hele vores natur er domineret af smukke gletsjere, isbjerge og selvfølgelig Indlandsisen.

Arctic Excursions

Arctic Excursions

Vores datterselskab, Arctic Excursions, opererer en digital salgsplatform, der gør det nemt for dig at vælge mellem et bredt udvalg af oplevelser i hele Grønland. Arctic Excursions er forankret i lokalsamfundet og arbejder med små og store turoperatørerne og sikrer, at deres brede vifte af oplevelser kommer bredt ud, så turismen kan komme hele Grønland til gode.

Arctic Excursions logo er en hvalhale, som giver en følelse af adventure og oplevelse, og leder tankerne hen mod den store natur med et rigt dyreliv.

IKIORSINNAAVATSIGIT?

KAN VI HJÆLPE DIG?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Grønlands Rejsebureau eller har brug for råd og vejledning til din rejse. Som eventyrer eller forretningsrejsende.