VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Praktisk information

Ofte stillede spørgsmål om rejser med Grønlands Rejsebureau

Grønland er et arktisk rejsemål med specielle forhold

En rejse til Grønland og arktiske egne er noget helt specielt. Infrastrukturen er enestående, og det stiller store krav til planlægning af rejsen. Vi anbefaler generelt ikke, at du arrangerer din rejse selv, medmindre du kender de grønlandske forhold særdeles godt og kun skal besøge få steder.

Med vores erfaring og lokale tilstedeværelse i Grønland kan du fokusere på at få det optimale ud af din tur. De praktiske forhold og sikkerheden tager vi ansvar for – ligesom vi finder en alternativ løsning, hvis den grønlandske natur viser tænder.

Nogle af dine fordele

 1. Du er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
 2. Du får de bedste priser på overnatninger, udflugter og transport
 3. Rejsen er sammensat mest hensigtsmæssigt
 4. Du skal først betale, når alt er på plads
 5. Du skal kun have kontakt til ét sted

Du er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

En pakkerejse består af to dele, typisk transport, overnatning og evt. udflugter. Det giver dig en lang række fordele fremfor at arrangere det hele selv, både formelle og uformelle. Når du køber en pakkerejse gennem Grønlands Rejsebureau, så er du dækket af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven. Det betyder, at du nyder godt af den meget høje forbrugerbeskyttelse det medfører.

 1. Du får hjælp og er sikret ved forsinkelser
 2. Du får hjælp og er sikret ved aflysninger
 3. Du skal ikke bekymre dig om at afbestille noget ved forsinkelser
 4. Du er sikker på, at alle transferregler er overholdt
 5. Du kan i det hele taget fokusere på rejsen – så klarer vi det praktiske og besværlige

Fordele ved en skræddersyet rejse til Grønland.

Hvis du har specielle ønsker til din rejse, som gør, at du ikke kan vælge en færdigpakket rejse, så kan du vælge at få din rejse skræddersyet af vores rejsespecialister. Når du får din rejse skræddersyet af et rejsebureau, er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Den skræddersyede pakkerejse vil altid blive dyrere end en færdigpakket rejse, men den vil da også være skræddersyet til dine unikke ønsker. Til gengæld kan du selv påvirke prisen ved f.eks. at vælge alternativ indkvartering eller ændre længden af rejsen – og du kan få udflugter på de dage, du selv bestemmer.

Vores rejsespecialister kender Grønland fra nord til syd

Vores rejsespecialister har indgående kendskab til Grønland, og den viden kommer dig til gode, hvad enten det drejer sig om transport, hoteller, hundeslæder eller kajakker – og vi er altid opdateret på de aktuelle forhold i Grønland. Grønland har en yderst speciel infrastruktur. Ingen byer er forbundet med veje, og samtidig er landet næsten ufatteligt stort. Det stiller store krav til planlægningen, og det er vigtigt at holde sig for øje, at du ikke kan regne med at kunne købe en billet videre fra A til B, når du først er ankommet. Vi har erfaringen og kompetence til at sikre dig en gnidningsfri tur.

Nogle af de øvrige fordele ved at få skræddersyet din rejse hos Grønlands Rejsebureau er:

 • Du er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
 • Du får de bedste priser på overnatninger, udflugter og transport
 • Vi kender overnatningsmuligheder, som ikke er tilgængelige på nettet
 • Du kan benytte vores guide service i Ilulissat i sommermånederne
 • Rejsen er sammensat mest hensigtsmæssigt
 • Du skal først betale, når alt er på plads
 • Du skal kun have kontakt til ét sted

Du kan booke online eller ved at ringe til os. Hvis du booker online, så sparer du håndteringsgebyr på 200 kr. Men er du mere tryg ved at ringe og bestille, hjælper vi gerne med det.

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når ferien skal planlægges og bestilles. Derfor har vi indført 24-timers fortrydelsesfrist. Når du bestiller en rejse online hos Grønlands Rejsebureau, så kan du fortryde indenfor 24 timer.

Du skal blot sende os en mail indenfor 24-timer og skrive, at du ønsker at annullere din bestilling. Du behøver ikke angive nogen grund. Vi sørger for, at du får dit depositum tilbage på det betalingskort, du betalte med.
Emailadressen finder du i din rejsekvittering. Du kan også skrive til team@greenland-travel.dk eller anvende en af vores øvrige emailadresser og kontaktformularer.

Når vi har modtaget din mail bekræfter vi den naturligvis. Hvis du mod forventning ikke hører fra os, så tag venligst kontakt med os, så vi er sikker på, at vi får annulleret din rejse.

Fordele ved en pakkerejse til Grønland.

Der er mange fordele ved at købe en færdigpakket rejse, og som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger en færdigpakket rejse. En færdigpakket rejse er planlagt ud fra vores rejsendes tilbagemeldinger og sammensat på en optimal måde i forhold til infrastruktur, transport og overnatningsmuligheder samt, og ikke mindst, oplevelsesmulighederne. På vores færdigpakkerejser er du endnu bedre sikret end på en skræddersyet rejse. Vores samarbejdspartnere ved, at du kommer og kender din videre rute, og de kan derfor, i samarbejde med os, finde alternative løsninger, hvis eksempelvis vejret giver transportmæssige udfordringer, eller det giver god mening at flytte tidspunktet for en udflugt. Grønland er ikke noget stort turistland, og derfor kan det være en fordel at rejse på en færdigpakket rejse, hvor der også er andre, som har samme rejserute. Det betyder, at der er god garanti for gennemførelse af udflugterne og ikke mindst plads i højsæsonen. Desuden kan vi tilbyde specialudflugter, som ellers ikke ville være tilgængelige. Nogle af de mange fordele er:

 • Sikkerhed for flest mulige oplevelser
 • Bedste pris
 • Vi er med dig hele vejen

Når du vælger en af vores rejser med rejseleder, bliver du taget kærligt ved hånden og ført ind i den fantastiske verden af is, sne og storslået natur – af ildsjæle med stor kærlighed til og viden om Grønland. Alle vores rejseledere har et bredt kendskab til Grønland. Mange har desuden specialviden inden for områder som historie, eskimologi, arktisk miljø, botanik, nordboerne og hundeslæden. En viden de med stor glæde deler ud af til deres gæster. At rejse med rejseleder betyder samtidig, at du rejser sammen med en gruppe.

Er du ikke interesseret i det, kan du vælge en individuel rejse uden rejseleder. Det betyder dog ikke, at du er overladt til dig selv – alle de udflugter vi tilbyder at arrangere er altid guidede, og du har altid adgang til vores lokale destinationsguider, som kan vejlede dig til at få det bedste ud af dit ophold.

Når du køber en rejse hos Grønlands Rejsebureau, kan du vælge, om du vil betale med betalingskort (via epay) eller via bankoverførsel. Hvis du har booket en rejse online og betalt depositum, så får du efterfølgende en faktura fra os på restbeløbet. Dette restbeløb kan du betale online eller via bankoverførsel. Hvis du har bestilt en rejse på anden vis og modtaget faktura, kan du ligeledes indbetale både depositum og restbeløb online. Du skal bruge fakturanummer og ordrenummer som står på din faktura. Du kan betale online her.

Bestilling af sygdoms- og afbestillingsforsikring.

En sygdoms-afbestillingsforsikring dækker, hvis du bliver syg INDEN afrejse. Afbestillingsforsikringen dækker dig i tilfælde af, at du eller dine medrejsende eller familie bliver syge. Afbestillingsforsikringen skal tegnes i forbindelse med køb af rejsen. Vi tilbyder forsikringen i samarbejde med Europæiske rejseforsikring. En rejseforsikring dækker, hvis du bliver syg UNDER rejsen. Tjek om du er dækket af din indboforsikring. Grønlands Rejsebureau tilbyder rejseforsikringer i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring og anbefaler, at du altid har en rejseforsikring. Læs mere om forsikringer her.

Ja som udgangspunkt er fly tur/retur fra Danmark altid inkluderet i vores pakkerejser til Grønland. Der kan dog være undtagelser, hvor fly afgår fra andre lufthavne udenfor Danmark. På rejser til vores øvrige destinationer kan afrejseby variere, men også her vil de fleste rejser indeholde fly tur/retur til og fra Danmark.

Du finder tydeligt information om, hvad prisen indeholder i rejsebeskrivelsen under ”inkluderet i prisen” ligesom du altid kan se afrejseby både i rejseoversigter og på selve rejsebeskrivelsen.

Fordele ved at købe udflugter til Grønland inden afrejse.

Du kan selv vælge, om du vil købe udflugterne hjemmefra, eller når du er i Grønland – priserne er de samme. Vi anbefaler dog, at du bestiller hjemmefra, så du er sikker på, at der er plads.

På vores pakkerejser har vi skræddersyet udflugtspakker til den enkelte rejse. Vi sørger for, at alle udflugter passer til rejsens dagsprogram. Udflugtspakker kan bookes indtil 8 uger før afrejse. Bestiller du samtidig med rejsen, sparer du håndteringsgebyr på 200 kr. Prisen for udflugterne er ens uanset, om du bestiller hjemmefra eller lokalt, men du sparer tid og er sikret plads ved at bestille hjemmefra.