VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Generel information

Vi giver dig tryghed hele vejen

Grønlands Rejsebureau er e-mærket godkendt

Når du handler på  www.greenland-travel.dk kan du være sikker på en tryg handel. At være e-mærket betyder, at vi altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Værd at vide om e-mærket
e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet. e-mærket er med dig hele vejen – både før, under og efter en nethandel, og e-mærkets jurister kontrollerer løbende de e-mærkede butikker, så du er sikker på, at netbutikkerne altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Skulle du få brug for hjælp sidder e-mærkets jurister altid klar med rådgivning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Danmarks Rejsebureau forening

Vi er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF). for at blive medlem af Danmarks Rejsebureau Forening skal vi opfylde en række kriterier for professionel kunnen og økonomi. Det er således et kvalitetsstempel for dig som forbruger at vide, at dit rejsebureau er medlem af DRF. Som medlem har vi blandt andet tegnet en obligatorisk udvidet ansvarsforsikring, som sikrer, at du som forbruger får en tilkendt erstatningssum udbetalt, hvis du har pådraget dig en skade, som arrangøren/bureauet er ansvarlig for. Medlemskab af DRF betyder yderligere, at vi er forpligtet til at opfylde kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet, hvis det skulle ske, at vi ikke har kunnet nå til enighed med dig om en klage. Vi bestræber os naturligvis på, at dette ikke sker.

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed. Det betyder høj sikkerhed for både kunder og leverandører. Denne rating tildeles en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland koncernen og vi har således et robust grundlag for at levere ydelser og leve op til vores forpligtelser. Du kan derfor trygt handle med Grønlands Rejsebureau. Vi er naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden, Danmarks Rejsebureau Forening og er tillige IATA certificeret.

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som tager hensyn til en lang række forhold. Det er blandt andet grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

 

Værd at vide om vores rating
Ratingen udtrykker sandsynligheden for, at en virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer. Sandsynligheden vises gennem en bogstavkode, hvor AAA er den bedste, mens C er den dårligste.

Nedenstående banner opdateres dagligt af vores eksterne partner og er således objektiv.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


IATA certificeret

Grønlands Rejsebureau er medlem af IATA (International Air Transport Association). Som certificeret IATA agent, skal bureauet efterleve finansielle krav med hensyn til soliditet, solvens og likviditet ud over strenge krav til uddannelse af vores personale. Medlemskabet betyder, at Grønlands Rejsebureau har tilladelse til at udstede billetter til de fleste flyselskaber i verden.

 

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik