VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Overnatning i Iglo

Inspiration / Udflugter / Overnatning i Iglo

Igloo Lodge – sov som inuit har gjort i årtusinder. Oplev en overnatning i en rigtig iglo.

Forestil dig, at skulle sove ude i den grønlandske natur, hvor stilheden og naturens lyde fletter sig sammen og skaber en smuk harmoni. Hør vindens susen og sneens knitren, mens du ligger på et tæppe af rensdyrskind og det gullige skær fra din lampe.

Overnat i en Iglo

Igloo Lodge – overnatning og udflugter

På denne 1-døgns udflugt kan du opleve en rigtig iglo, hvor du skal overnatte og afsted på nogle helt unikke udflugter. Du kommer ud i det vidunderlige vinterlandskab, hvor nordlyset forhåbentlig danser på himlen om aftenen. Du kommer ud på spændende udflugter i ødemarken på snesko og på snescooter og får godt udsyn over Ilulissat Isfjord.

Vores datterselskab World of Greenland, der har stor succes med deres sommerlodges ved den kælvende gletsjer Eqi og i den smukke bygd Ilimanaq, tilbyder nu også en vinterlodge i iglo-form. Herude blandt fjeldene kommer du til at overnatte i en iglo (dog også med mulighed for også at gå ind i en opvarmet hytte).

Iglo, sovepose og rensdyrskind

Igloo Lodge består af fem rummelige igloer, som hver har plads til to personer. Der er redt op med rensdyrskind og varme vintersoveposer. Der er også petroleumslampe på sengebordet, hvilket gør, at temperaturen ligger omkring frysepunktet inde i hytten. Det står i stærk kontrast til de ned til minus 20 grader C udenfor.

Hytten ved lodgen er det sted, hvor vi spiser vores måltider. I træhytten er der også tørkloset. Mens vi er her i ødemarken, skal du også ud på udflugter. Den første udflugt er en sneskotur, hvor vi trekker til et udkigspunkt over Kangia Isfjorden. Den anden udflugt er en snescootertur til fangsthytterne med udsigt til vinterfiskepladserne ved Aattartoq i Ilulissats bagland.

Selve turen til Igloo Lodge er også spændende. Du bliver kørt på snescooter i omkring en times tid ind i Ilulissats bagland med fantastisk udsigt undervejs. Så står den på kaffe og frokost, de ovennævnte udflugter, eftermiddagskaffe og kage, aftensmad og efterfølgende hygge, aftenkaffe fulgt af udkig efter nordlys, overnatning i iglo, morgenmad og endelig en snescootertur tilbage til civilisationen.

Er du til varmere lodgeophold, kan du læse mere om sommerlodges ved Glacier Camp Eqi og Ilimanaq Lodge.