VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Kontakt os / Medarbejdere / Rejsespecialister i ferierejser

Rejsespecialister i ferierejser

Skal vi gøre din drømmerejse til virkelighed? Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en af vores populære rejser på hjemmesiden. Måske ønsker du en skræddersyet rejse? En grupperejse til firmaet, skolen eller foreningen? Eller vil du med skib ved Island, Svalbard eller Antarktis? Vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring til os på telefon: +45 33 13 10 11

Eller send en mail til os på: team@greenland-travel.dk

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

Vores rejser

Specialister i storslåede drømmerejser 

Hos Grønlands Rejsebureau finder du det største udvalg af fantastiske pakkerejser til Grønland. En pakkerejse giver dig overblik og tryghed, da du får et tilrettelagt og fuldt beskrevet program for hele rejsen. Blandt vores mange rejser er der derfor god mulighed for at finde netop den rejse, der indfrier dine drømme og forventninger til en ferierejse med fokus på Grønlands storslåede natur og med mulighed for at komme på en række spændende udflugter. Vælg mellem rejser med rejseleder i små grupper eller rejser på mere individuel basis og med vores sikkerhedsnet i bagagen. En pakkerejse giver dig tryghed fra A til Å – og du nyder samtidig trygheden ved at være dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

Se vores unikke rejser

Skræddersyede rejseoplevelser

Har du et ønske om at få skræddersyet din drømmerejse, så den passer til dine ønsker og behov? Vores rejsespecialister er altid klar til at rådgive dig og sammensætte et unikt rejseprogram til dig. En skræddersyet rejse vil som udgangspunkt være dyrere end en pakkerejse. Til gengæld har du muligheden for at bygge og skabe netop den rejse, du drømmer om.

En skræddersyet rejse er også omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

Grupperejser

Vi har mange års erfaring med at arrangere grupperejser, hvad enten du skal afsted med firmaet, skolen, foreningen, eller en større familiegruppe. Vi har mange års erfaring med at lave rejsearrangementer, der er tilpasset større og mindre grupper. Vi laver ofte grupperejser med skole- og ungdomsgrupper, familier såvel som møder, incentives, konferencer, seminarer og foreninger. Vi kender Grønland ud og ind, og vi ved, hvordan vi skal sammensætte en rejse til jer, så i får den bedste oplevelse.

Vores rejsemål byder på store oplevelser, så lad os hjælpe dig med at sammensætte en drømmerejse eller en konference, som deltagerne med sikkerhed ikke glemmer.

I samarbejde med vores mange samarbejdspartnere kan vi sikre, at din gruppe får lige præcis den oplevelse, som passer til jer – og ofte kan vi foreslå oplevelser, som I ikke selv havde tænkt på.

Overvejelser du bør gøre inden bestilling af din grupperejse

Inden i bestiller jeres rejse, bør i tænke over følgende:

  • Hvor mange mennesker skal afsted med denne gruppe?
  • Er deltagerne fundet og kendes navnene?
  • Eller skal du bruge materiale til at finde deltagere?
  • Hvilken indkvarteringsform ønsker i – fx. eget bad og toilet, vandrehjem eller hotel?
  • Hvornår vil i gerne rejse og hvor længe skal i være væk?
  • Hvilken sæson vil i opleve? (Fx sne, slæder og nordlys eller sol, hvalsafari og midnatssol) OBS! Det er ikke alle oplevelser der er mulige hele året rundt.
  • Hvilket aktivitetsniveau ønsker i?
  • Hvilken aldersgruppe skal rejsen laves til?
  • Er gruppens medlemmer aktive og ønsker at komme ud og opleve en masse, eller er der nogen i gruppen som er dårligt gående og derfor ikke ønsker lange vandreture og lign.?

Vores tilbud afhænger af dine behov, og vil derfor afhænge af rejsetidspunkt, destination(er), udflugter og andre ting inkluderet i rejsen.

Vi kan også lave grupperejser til Island, så du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har planer om en rejse til disse destinationer.

Kontakt Karin Jensen hvis du ønsker mere information om grupperejser.

Mail. kj@greenland-travel.dk

Ring direkte på: +45 33 76 62 31

 

Vores rejsespecialister

Peter Simonsen

Produktchef | Ferierejser

Peter har rejst og boet i Grønland i en årrække. Som aktiv naturbruger og slædekusk. Peter er en af vores eksperter, når det gælder rådgivning om rejser og aktiviteter.

Ring direkte på: +45 3376 6247

Lisbeth Andersen

Rejsekonsulent | Ferierejser

Lisbeth har siden 2000 haft fornøjelsen af at rådgive om rejser til Grønland - og glæden ved at vise hele verden dette unikke sted. Lisbeth har stor viden om vores ferierejser og skræddersyer også efter ønske. Sommer, vinter, forår og efterår – Lisbeth ved altid, hvad du kan opleve og hvor.

Ring direkte på: +45 3376 6246

Karin Jensen

Produktchef | Grupperejser

Karin har arbejdet med rejser til Grønland og Island i over 30 år og har stor erfaring med rådgivning og unikke rejseforslag. Karin er ansvarlig for grupper. Både ferie, studie og erhvervsgrupper.

Ring direkte på: +45 3376 6231

Lars Thorning

Rejsekonsulent | Skræddersyede rejser

Lars har de sidste 45 år haft arbejdsmæssig fokus på Grønland. Lars har boet i Grønland og rejst landet rundt på kryds og tværs. Lars både skræddersyer og fortæller gerne om vores rejser til og i Grønland.

Ring direkte på: +45 3376 6223

Tina Lauritsen

Rejsekonsulent

Tina er født og opvokset i Grønland. Hun har arbejdet i rejsebranchen i hele sit voksne liv, og kender Grønland som sin egen baglomme. Tina elsker at hjælpe folk med deres drømmerejse til verdens smukkeste land.

Ring direkte på: +45 3376 6241

Maria Hammer

Travel & Operations Coordinator

Maria har boet og rejst fra nord til syd i Grønland. Maria er ansat i vores afdeling for produktion og afvikling af rejser, og har ansvaret for vores turledere og destinationsguider.

Ring direkte på: +45 3376 6240

Michael Kolbe

Travel & Operations Coordinator

Michael har 26 års erfaring i rejsebranchen. Michael holder i trådene, når det gælder produktion og afvikling af rejser og står for meget af logistikken omkring f.eks. booking af hoteller og udflugter på vores forskellige destinationer.

Ring direkte på: +45 3376 6236

Kathrine Nørgaard Nielsen

Travel & Operations Coordinator

Kathrine besøgte for første gang Grønland i 2018, hvor hun faldt pladask for Ilulissat og den grønlandske natur. Kathrine er ansat i vores leisure-afdeling og sidder med ansvaret for afvikling af afdelingens skræddersyede rejser.

Ring direkte på: +45 3376 6230

Ulf Klüppel

Key Account Manager | Ferierejser

Ulf har boet mange år i Grønland, hvor han arbejdede med turisme i Ilulissat. Som passioneret hundeslædekører kender han området som sin egen bukselomme og har også en stor viden om rejser og aktiviteter i Grønland. Ulf er også ansvarlig for vores Tyske kunder.

Ring direkte på: + 49 40 29996022

Hlif Linnetved

Rejsekonsulent

Ring direkte på: 33766243