VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Indlandsisen i Grønland – Find rejsen her

Tag på en fantastisk rejse til Grønland og oplev indlandsisen. Prøv at gå en tur på iskappen og oplev den storslåede arktiske natur i Grønland.

Den er der endnu. Stor og overvældende. Den sagnomspundne Indlandsis der dækker 80% af Grønland, og med en gennemsnitstykkelse på 2 kilometer, er verdens næststørste iskappe – og den er et besøg værd!

Tag med os på en fantastisk rejse til Grønland og oplev indlandsisen, som med klimakrisen nærmest er blevet ikonet for Grønland.   At sætte sine ben på verdens største iskappe og stå med flere kilometer is under fødderne, er kun de færreste forundt. Vi synes det er et ubeskriveligt sceneri, og vi synes, at du skal unde dig selv den oplevelse på din grønlandsrejse

Vi lover, at du vil huske en tur til indlandsisen som noget helt særligt. Både på dagsture og ved overnatning i camp på isen. Oplevelsen af at være lille bitte i den kæmpe natur gør noget ved os – en følelse af positiv ærefrygt: At netop jeg får lov at være en del netop det.

Vi har på denne side samlet et udvalg af skønne rejser til Grønland, med rig mulighed for at se indlandsisen og komme helt tæt på denne utrolige iskappe.

Skal det være en kortere weekendtur?

Går du med et ønske om at se indlandsisen helt tæt på, men foretrækker du en kortere rejse? Prøv vores kortere weekendture!

I Grønland venter et væld af skønne oplevelser! Skønne hoteller, de mest fantastiske natur oplevelser, samt spændende og lokale madoplevelser. Dette er blot nogle af de ting en tur til Grønland kan byde på. Den grønlandske kultur med en sød lokalbefolkning møder dig, når besøger de mange byer og bygder. Få fantastiske naturoplevelser. Det smukke nordlys, isbjerge og indlandsisen er højt på listen over populære oplevelser i Grønland.

Herunder er et udsnit af nogle af vores herlige weekendture. Der er rig mulighed for at opleve indlandsisen helt tæt på og mærke den under dine sko på en vandretur.

Se også vores påskerejse, som er en af vores meget populære rejser. På denne rejse kan du blandt andet tage en tur til Indlandsisen, sejle på isfjorden og opleve det fantastiske Ilulissat i fuld flor.

Måske er du til en længere rejse til Grønland?

Hvis du derimod leder efter en længere rejse til Grønland, med alle de samme muligheder for oplevelser, udflugter og uimodståelige naturlandskaber, så se nedenfor.

Vi har her samlet nogle længere rejser, hvor der er de samme fantastiske muligheder for at komme ud og opleve Grønland og alt, hvad dette arktiske paradis har at byde på.

Medlem af Ældre Sagen?

Hvis du er medlem af Ældre Sagen har vi en række udvalgte rejser, lavet i samarbejde med Ældre Sagen. Tag til Kangerlussuaq eller Ilulissat og oplev det arktiske paradis. Sejl en tur på isfjorden mellem storslåede isbjerge, mens du lytter til bølgerne, der kysser skibets skrog.

Se nordlyset føre sig frem på himlen i et utroligt lysshow og få set indlandsisen med dine egne øjne.

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11