VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Se nordlys i Grønland

Tag på en uforglemmelig rejse og oplev nordlys i Grønland, når det danser henover himlen i et storslået show, som kun Moder Natur kan fremstille det!

Drømmerejsen til det arktiske. Find din rejse her.

Tag med os på en uforglemmelig nordlysrejse til Grønland og oplev det helt fantastiske nordlys danse på den frostklare polarhimmel.

Den klare luft og det stabile klima gør Grønland til en uovertruffen Nordlysdestination. Den bedste i verden hvis du spørger os. Og det i en uberørt natur som i forvejen overvælder enhver med sin skønhed.

I Grønland jagter vi ikke nordlyset. Vi kigger bare op. Ingen lysforurening og kun sjældent skyer på himlen. Vi giver ikke garanti … men det er tæt på!

Her på siden har vi samlet et udvalg af skønne rejser til Grønland, hvor der er rig mulighed for selv at opleve det smukke naturfænomen nordlys.

Skal det være en kortere weekendtur med nordlys?

Hvis du brænder for at se nordlyset, men foretrækker en kortere tur til Grønland, kan vi varmt anbefale en af vores weekendture!

Skønne hoteller, de mest fantastiske natur oplevelser, samt spændende og lokale madoplevelser, er blot nogle af de ting en tur til Grønland kan byde på. Oplev den grønlandske kultur, med en sød lokalbefolkning, når du besøger de mange byer og bygder. Få fantastiske naturoplevelser, heriblandt de flotte Isfjorde, isbjerge og det fantastiske nordlys på en mørk polarhimmel eller tag på en fascinerende vandreture i flotte naturområder.

Herunder er et udsnit af nogle af vores herlige weekendture. Der er rig mulighed for at opleve nordlys, når du tager af sted i slutningen af september til slutningen af marts, hvor nordlyset ofte danser henover himlen i et smukt farverigt lysshow.

Læs mere om nordlys

Er du medlem af Ældre Sagen?

Hvis du er medlem af Ældre Sagen har vi en række udvalgte rejser, lavet i samarbejde med Ældre Sagen. Tag til Kangerlussuaq eller Ilulissat og oplev det arktiske paradis. Sejl en tur på isfjorden mellem storslåede isbjerge, mens du lytter til bølgerne, der kysser skibets skrog.

Se nordlyset føre sig frem på himlen i et utroligt lysshow. Oplev med dine egne øjne, hvor fantastisk nordlyset er.

Hold Jul eller nytår i Grønland

At fejre jul og nytår i Grønland er på alle måder en utrolig oplevelse. Et hvidt snedække strækker sig i alle retninger og freden sænker sig, julepynten er at se alle steder og indhyller rummet i varme og hyggelig stemning til en skøn juleaften med lækker, traditionel dansk julemad.

Nytåret fejres to gange, da man fester for både det danske nytår kl. 20:00 og det grønlandske kl. 24:00. Se det fantastiske fyrværkeri med alle de flotte farver fylde himlen og nyd en lækker nytårs middag til en galla om aftenen.

Turene kan kombineres med udflugter, så som hundeslæde, flotte gåture i byen eller se det utrolige nordlys med sine smukke farver danse på himlen og lege tag fat med polarnattens mørke.

Nedenfor kan du se vores ture til jul og nytår. De er planlagt af vores rejsespecialister, som kender Grønland fra syd til nord, og de sidder parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp.

 

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11