Hvalsafari i Grønland – Se rejserne her

Tag med os på din drømmerejse til Grønland og oplev de majestætiske kæmper – en oplevelse som vi lover sætter helt særlige spor i hukommelsen.

Vi elsker hvaler – og heldigvis er der i havene omkring Grønland 15 forskellige hvalarter. Særligt i Diskobugten og ved Nuuk er det muligt at komme helt tæt en af de mest interessante og underholdende af slagsen, nemlig pukkelhvalen. Den kan opleves både direkte fra kysten, eller endnu tættere på under sejlads med rute-eller udflugtsbåd, eller som noget helt specielt fra kajakken. Ofte spottes den på afstand ved synet og lyden af blåsten når hvalen er oppe for at trække luft, eller når den under jagten på føde eller leg springer ud af vandet. Halen har sin helt egen unikke signatur, og giver en følelse af storhed og elegance når den vises lige inden den igen dykker ned.

På denne side har vi samlet et udvalg af skønne rejser med rig mulighed for at se hvaler.
Hvis du er heldig, kommer de helt tæt på båden og hilser på.

Skal det være en kortere rejse?

Er det en drøm for dig at komme på en hvalsafari på din rejse til Grønland, men foretrækker du en kortere tur, så prøv vores andre skønne rejser!

Grønland har meget at byde på. Skønne hoteller, uforglemmelige natur oplevelser, samt spændende og lokalgrønlandsk mad, er blot nogle af de ting en rejse til Grønland kan indeholde. Den grønlandske kultur, med en sød lokalbefolkning, møder du på alle rejser, når du besøger de mange byer og bygder. Prøv fantastiske oplevelser og udflugter, heriblandt de flotte Isfjorde, isbjerge og det fantastiske nordlys på en mørk polarhimmel eller tag på en fascinerende vandreture i flotte naturområder.

Herunder er et udsnit af nogle af vores skønne kortere ture. Der er rig mulighed for at tage på hvalsafari og se disse majestætiske kæmper helt tæt på.

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 3313 1011

"..Alt i alt en fantastisk tur.."

Ingrid og Poul K. Christensen

Excellent | 60 anmeldelser
decoration decoration decoration

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 8:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.30

 

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • GER nr. 7617371
  • ·
  • Privatlivspolitik