VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Isbjerge i Grønland – Se rejserne her

Tag på en magisk rejse til Grønland og oplev landets mange isbjerge. Du vil hurtigt se at de findes i mange størrelser og former – lad dig fascinere af disse utrolige isfjelde.

Tag med os på en magisk rejse til Grønland og kom helt tæt på de enorme isbjerge. Du vil blive overrasket over de utroligste former og farver. Vi er dybt fascineret af naturens skulpturpark. Vi lover at det bliver du også.

Du kan opleve isbjergene enten ved vandring langs kysten, ved sejlads mellem disse store kolosser eller med det helt store overblik fra luften. Det er umuligt ikke at komme hjem med hundredvis af fotos af isbjerge efter en rejse til Grønland – der bliver ved at dukke nye motiver og vinkler op som skal foreviges.

Isbjergene er uden tvivl er et af de store ”must see” og kan opleves i Diskobugten hele året.

Her på siden har vi samlet et udvalg af skønne rejser til Grønland, hvor der er rig mulighed for at se fantastiske isbjerge.

Er du mere til en kortere rejse?

Vi kan sagtens anbefale nogen kortere rejser med rig mulighed for at opleve utrolige isbjerge.

Grønland er et væld af oplevelser fra syd til nord. Lækker lokal mad, spændende oplevelser og udflugter, samt skønne hoteller, er bare noget af det Grønland kan byde på. Den grønlandske kultur er også i højsædet, når du besøger de små byer og bygder med den søde lokalbefolkning.

Herunder kan du finde et udsnit af vores kortere ture, som stadig giver dig massere af smukke isbjerge og spændende oplevelser.

Kunne du tænke dig at opleve julen eller nytåret i Grønland?

At fejre jul og nytår i Grønland er på alle måder en utrolig oplevelse. Der er et smukt hvidt snedække så langt øjet rækker og freden sænker sig. Julepynten er at se alle steder og indhyller rummet i varme og hyggelig stemning til en skøn juleaften med lækker, traditionel dansk julemad.

Nytåret fejres to gange, da man fester for både det danske nytår kl. 20:00 og det grønlandske kl. 24:00. Se det fantastiske fyrværkeri med alle de flotte farver fylde himlen og nyd en lækker nytårs middag til en galla om aftenen.

Turene kan kombineres med udflugter, så som hundeslæde, flotte gåture i byen, det smukke nordlys eller se de store majestætiske isbjerge.

Nedenfor kan du se vores ture til jul og nytår. De er planlagt af vores rejsespecialister, som kender Grønland fra syd til nord, og de sidder parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp.

Medlem af Ældre Sagen?

Hvis du er medlem af Ældre Sagen har vi en række udvalgte rejser, lavet i samarbejde med Ældre Sagen. Tag til Kangerlussuaq eller Ilulissat og oplev det arktiske paradis. Sejl en tur på isfjorden mellem storslåede isbjerge. Lyt til bølgerne kysse skibets skrog og oplev Grønland set fra havet. Se nordlyset føre sig frem på himlen i et utroligt lysshow. Lad isbjergene betage dig og se deres mange former og størrelser.

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11