VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Kultur i Grønland – Find din rejse her

Tag på en uforglemmelig rejse til Grønland og oplev, hvordan den grønlandske Inuitkultur har dybe rødder i hele landet

I mere end fire tusind år har der boet mennesker i Grønland. Overalt finder vi ruiner og efterladenskaber fra de forskellige jægerkulturer der har beboet vores enorme land.

Islandske vikinger kom over havet fra øst og bosatte sig i det sydlige Grønland. Her startede det der i Grønland kaldes Nordbotiden. Senere kom Thuleinuit rejsende fra Nord. De kom med kajakken og hundeslæde. Og de kom med stærke myter og sagn. Nordboerne er uddøde, men Thuleinuit er her endnu. Nu hedder vi grønlændere og er fuldt integrerede i den moderne verden men er samtidig stolte af den kultur vi i høj grad er rundet af.

Kalaallit Nunaat hedder det på grønlandsk og det betyder menneskenes Land. Tag med os på en uforglemmelig rejse til Menneskenes Land og oplev den stærke og levende kultur og historie.

Her på siden har vi samlet et udvalg af skønne rejser til Grønland, hvor der er rig mulighed for at opleve den spændende inuit kultur.

Skal rejsen være noget helt specielt? Hold Jul eller nytår i Grønland!

At fejre jul og nytår i Grønland er på alle måder en utrolig oplevelse. Et hvidt snedække strækker sig i alle retninger og freden sænker sig, julepynten er at se alle steder og indhyller rummet i varme og hyggelig stemning til en skøn juleaften med lækker, traditionel dansk julemad.

Nytåret fejres to gange, da man fester for både det danske nytår kl. 20:00 og det grønlandske kl. 24:00. Se det fantastiske fyrværkeri med alle de flotte farver fylde himlen og nyd en lækker nytårs middag til en galla om aftenen.

Turene kan kombineres med udflugter, så som hundeslæde, flotte gåture i byen eller se det utrolige nordlys med sine smukke farver danse på himlen og lege tag fat med polarnattens mørke.

Nedenfor kan du se vores ture til jul og nytår. De er planlagt af vores rejsespecialister, som kender Grønland fra syd til nord, og de sidder parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp.

 

Medlem af Ældre Sagen?

Hvis du er medlem af Ældre Sagen har vi en række udvalgte rejser, lavet i samarbejde med Ældre Sagen. Tag til Kangerlussuaq eller Ilulissat og oplev det arktiske paradis. Sejl en tur på isfjorden mellem storslåede isbjerge, mens du lytter til bølgerne, der kysser skibets skrog.

På alle vores rejser er kulturen i højsædet. Uanset, hvad tid på året du gerne vil rejse, så skal du nok få rig mulighed for at opleve den lokale kultur og den søde befolkning.

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11