VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Rejser Landing Pages / Hvad skal du opleve i Grønland?

Hvad skal du opleve i Grønland?

Der er masser af muligheder for store oplevelser i Grønland. Øverst på listen hos de fleste er at opleve den storslåede natur. At stå på en fjeldtop og se så langt øjet rækker. At tage ud at sejle og opleve enorme isfjelde og smukke hvaler. At opleve den storslåede natur fra en hundeslæde. At se nordlyset danse på den mørke vinterhimmel eller nyde en kold drink i midnatssolens skær.

 

Lær Grønland at kende

Grønland er et kæmpe land og det kan være svært at vide, hvor man skal tage hen. Hvor kan jeg køre på hundeslæde, hvor kan jeg sejle, hvor er det godt at vandre? Hvis du er nybegynder, når det kommer til Grønland, har vi lavet en introduktion, der giver dig en masse basisviden.

Intro om Grønland

Der er også mange af jer, der ved en del om Grønland allerede, men som gerne vil have opfrisket nogle af detaljerne. Vi har alle forskellige ønsker og hobbyer, så vi har lavet en stor afdeling med inspiration på vores hjemmeside, hvor vi går i dybden med områder og oplevelser. Inspirationssiderne giver dig et større kendskab og gør det nemmere for dig at vælge region og byer.

Læs mere om Grønland

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

Her kan du læse mere om os.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 3313 1011

"..For os blev en drøm virkeliggjort, og vi er klar til igen at tage af sted til Grønland.."

Georg Philippsen

Fremragende | 60 anmeldelser
decoration decoration decoration

Kontakt:

Tlf.: +45 33 13 10 11

team@greenland-travel.dk

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 8:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.30

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik