VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Lad drømmen blive din fortælling

Rejser / Populære oplevelser i Grønland

Populære oplevelser i Grønland

Der er masser af muligheder for store oplevelser i Grønland. Øverst på listen hos de fleste er at opleve den storslåede natur. At stå på en fjeldtop og se så langt øjet rækker. At tage ud at sejle og opleve enorme isfjelde og smukke hvaler. At opleve den storslåede natur fra en hundeslæde. At se nordlyset danse på den mørke vinterhimmel eller nyde en kold drink i midnatssolens skær.

 

 

Lær Grønland at kende

Grønland er et kæmpe land og det kan være svært at vide, hvor man skal tage hen. Hvor kan jeg køre på hundeslæde, hvor kan jeg sejle, hvor er det godt at vandre? Hvis du er nybegynder, når det kommer til Grønland, har vi lavet en introduktion, der giver dig en masse basisviden.

Der er også mange af jer, der ved en del om Grønland allerede, men som gerne vil have opfrisket nogle af detaljerne. Vi har alle forskellige ønsker og hobbyer, så vi har lavet en stor afdeling med inspiration på vores hjemmeside, hvor vi går i dybden med områder og oplevelser. Inspirationssiderne giver dig et større kendskab og gør det nemmere for dig at vælge region og byer.

 

Oplev årstiderne i Grønland

På trods af navnet er Grønland nok mest kendt for is og sne og alle de oplevelser, det bringer med sig, men der er stor forskel på årstiderne i Grønland, og du oplever hurtigt, at hver sæson har sit særpræg.

Den grønlandske sommer er noget ganske særligt og landets navn vil hurtigt give mening. Vinteren er lige så smuk, som den er lang. Foråret er derimod utrolig kort. Det er næsten mere en overgang mellem vinter og sommer.

Hvis du besøger Grønland i efteråret, byder det på mange fantastiske oplevelser! Farverne i naturen skifter og fiskeriet starter atter op. Efterår i Grønland er noget ganske særligt!

Læs mere om årstiderne

 

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

 

Derfor skal du rejse med Grønlands Rejsebureau

Med 35 års erfaring har vi Grønland helt tæt på hjertet. Din garanti for altid at få den bedste rådgivning.

Miljø og omtanke. Respekt for den grønlandske kultur og storslåede natur går hånd i hånd, når du rejser med os.

Vi er eksperter i pakkerejser eller skræddersyr din rejse fra bunden, så du får en unik oplevelse med hjem i bagagen.

Vi giver dig tryghed hele vejen. Før, under og efter din rejse, så du kan koncentrere dig om at få den bedste oplevelse.

Find din drømmerejse her

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring tli os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11