VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Se nordlys i Grønland

Tag på en uforglemmelig rejse og oplev nordlys i Grønland, når det danser henover himlen i et storslået show, som kun Moder Natur kan fremstille!

Drømmerejsen til Grønland. Find din nordlysferie her.

Tag med os på en uforglemmelig nordlysrejse til Grønland, hvor du kan opleve det helt fantastiske nordlys danse på den frostklare polarhimmel.

Den klare luft og det stabile klima gør Grønland til en uovertruffen Nordlysdestination. Den bedste i verden, hvis du spørger os. Og dét i en uberørt natur som i forvejen overvælder enhver med sin skønhed. I Grønland jagter vi ikke nordlyset. Vi kigger bare op. Ingen lysforurening og kun sjældent skyer på himlen. Vi giver ikke garanti … men det er tæt på!

Her på siden har vi samlet et udvalg af skønne rejser til Grønland, hvor der er rig mulighed for selv at opleve det smukke naturfænomen nordlys.

Skal det være en forlænget weekendtur med nordlys?

Hvis du brænder for at se nordlyset, men foretrækker en kortere tur til Grønland, kan vi varmt anbefale en af vores forlængede weekendture!

Skønne hoteller, de mest fantastiske naturoplevelser, samt spændende og lokale madoplevelser, er blot nogle af de ting en tur til Grønland kan byde på. Oplev den grønlandske kultur, med en sød lokalbefolkning, når du besøger de mange byer og bygder. Få fantastiske naturoplevelser, heriblandt de flotte Isfjorde, isbjerge og det fantastiske nordlys på en mørk polarhimmel eller tag på en fascinerende vandretur i flotte naturområder.

Herunder er et udsnit af nogle af vores herlige weekendture. Der er rig mulighed for at opleve nordlys, når du tager af sted i slutningen af september til slutningen af marts, hvor nordlyset ofte danser henover himlen i et smukt farverigt lysshow.

Læs mere om nordlys

Er du medlem af Ældre Sagen?

Hvis du er medlem af Ældre Sagen, har vi en række udvalgte rejser, som vi har lavet i samarbejde med Ældre Sagen. Tag til Kangerlussuaq eller Ilulissat og oplev det arktiske paradis. Sejl en tur på isfjorden mellem storslåede isbjerge, mens du lytter til bølgerne, der kysser skibets skrog.

Se nordlyset føre sig frem på himlen i et utroligt lysshow. Oplev med dine egne øjne, hvor fantastisk nordlyset er.

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål, er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

 

Skræddersyede rejser

Hos Greenland Travel er vi eksperter i at skræddersy den helt perfekte rejse til dig. For mange rejsende står nordlys højt på listen over, hvad de ønsker at opleve, mens de er i Grønland. Det har vi selvfølgelig taget højde for i mange af vores pakkerejser. Men hvis du ikke kan finde den perfekte pakkerejse for dig, eller hvis du har særlige ønsker til oplevelser og destinationer, kan du altid kontakte vores specialister, som sidder klar til at hjælpe dig.

Mød vores specialister

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os. hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

På hverdage bestræber vi os på at svare dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon: +45 33 13 10 11

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik