VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Hundeslædetur – Find din rejse her

Tag på en fantastisk rejse til Grønland og prøv en hundeslæde tur i den storslåede grønlandske natur med det hvide snedække så lagt øjet rækker.

”Giv mig Vinter og Hunde – så kan I beholde resten”

Det berømte citat fra polareventyreren Knud Rasmussen rammer hovedet på sømmet. Det er skønt at køre hundeslæde. Naturen er fantastisk og storslået. Hunde og menneske arbejder sammen som de har gjort de siden tidernes morgen. Hundeslædekørsel er indbegrebet af vintergrønland, og vi synes ikke det kan blive meget bedre!

Giv dig selv muligheden for at opleve sneklædte landskaber og ægte hundeslædekørsel i Grønland. Det vil du aldrig fortryde.

Vi tilbyder slædekørsel fra januar til slutningen af april.

Her på siden har vi samlet et udvalg af skønne rejser til Grønland, hvor der er rig mulighed for at opleve en tur på hundeslæde.

Måske er du til en længere rejse til Grønland med mulighed for hundeslæde?

Hvis du drømmer om at køre hundeslæde, men hellere vil på en længere rejse til Grønland, med alle de samme muligheder for oplevelser, udflugter og uimodståelige naturlandskaber, så se nedenfor.

Der er et væld af utrolige steder at besøge i Grønland. Smukke hoteller, spændende lokale madoplevelser, fantastiske natur oplevelser er bare noget af det Grønland kan byde på.

Vi har her samlet nogle længere rejser, hvor der er rig mulighed for at køre med hundeslæde og opleve dette arktiske paradis.

Se også vores påskerejse, som er en af vores meget populære rejser. På denne rejse kan du blandt andet tage en hundeslædetur, sejle på isfjorden og opleve det fantastiske Ilulissat i fuld flor.

Skal rejsen være noget helt specielt? Hold Jul eller nytår i Grønland!

At fejre jul og nytår i Grønland er på alle måder en utrolig oplevelse. Et hvidt snedække strækker sig i alle retninger og freden sænker sig, julepynten er at se alle steder og indhyller rummet i varme og hyggelig stemning til en skøn juleaften med lækker, traditionel dansk julemad.

Nytåret fejres to gange, da man fester for både det danske nytår kl. 20:00 og det grønlandske kl. 24:00. Se det fantastiske fyrværkeri med alle de flotte farver fylde himlen og nyd en lækker nytårs middag til en galla om aftenen.

Turene kan kombineres med udflugter, du kan tage på flotte gåture, se fantastisk nordlys og køre på hundeslæde i Grønland i den fantastiske arktiske natur, som ikke kan sammenlignes med ret meget andet i verden.

Nedenfor kan du se vores ture til jul og nytår. De er planlagt af vores rejsespecialister, som kender Grønland fra syd til nord, og de sidder parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp.

 

På jagt efter noget helt andet?

Vi har et væld af muligheder for skønne rejser til Grønland. Du kan enten se alle vores rejser, lade dig inspirere, eller vælge fra kategorierne herunder.

Har du nogle spørgsmål er vi også klar til at svare dig på email eller telefon.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik