VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Find din rejse til Ilulissat

Rejser / Besøg Ilulissat

Besøg Ilulissat

Ilulissat er også kendt som “byen ved isfjeldene”. Den ligger nemlig lige ved den ikoniske Isfjord, som var det første sted i Grønland, der blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Isfjorden, omdrejningspunktet for Ilulissat, byder på unikke udsigter og forskellige aktiviteter som sejlads blandt isbjergene, vandreture og helikopterture. Området har været beboet i 4.000 år på grund af dets rige jagtområder, som den imponerende Ilulissat Isfjord skaber. Isbjergene, der stammer fra gletsjeren Sermeq Kujalleq, er synlige overalt i byen. Ilulissat, Grønlands tredjestørste by, huser over 4.500 indbyggere og er kendt for sine slædehunde, som bor lige ude for byen. Besøgende møder en venlig lokalbefolkning, hvor gamle traditioner eksisterer side om side med modernitet.

Læs mere om Ilulissat

Flemming Deleuran

Oplev årstiderne i Grønland

På trods af navnet er Grønland nok mest kendt for is og sne og alle de oplevelser, det bringer med sig, men der er stor forskel på årstiderne i Grønland, og du oplever hurtigt, at hver sæson har sit særpræg.

Den grønlandske sommer er noget ganske særligt og landets navn vil hurtigt give mening. Vinteren er lige så smuk, som den er lang. Foråret er derimod utrolig kort. Det er næsten mere en overgang mellem vinter og sommer.

Hvis du besøger Grønland i efteråret, byder det på mange fantastiske oplevelser! Farverne i naturen skifter og fiskeriet starter atter op. Efterår i Grønland er noget ganske særligt!

Læs mere om årstiderne

Tryghed på din rejse

Vi er specialister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

Læs mere om os

Find din drømmerejse her

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring til os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik