VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Oplev Grønland om sommeren

Rejser / Oplev Grønland om sommeren

Oplev Grønland om sommeren

Den grønlandske sommer er noget ganske særligt og landets navn vil hurtigt give mening. Oplev Grønland om sommeren og få minder for livet

Det er ikke uden grund, at grønlænderne elsker deres sommer så højt. Det er selvfølgelig en sætning, man kan sige om de fleste folkeslag i verden, men når sommeren er kort og eksplosiv som i Grønland, gælder det virkelig om at nyde den fuldt ud. Og det er noget, inuit formår. Rejser du til Grønland om sommeren, vil du også komme til det!

Solen står længe på himlen om sommeren

Grønland er flere tusind kilometer langt, så derfor er der selvfølgelig stor forskel på sommeren, hvis du er i Nordgrønland eller Sydgrønland. Der er lidt køligere om sommeren oppe nordpå, men til gengæld har de midnatssolen, så derfor føles det så befriende at være ude – i hele døgnet.

Syd-, Øst- og Midtgrønland er grøn og spirende om sommeren, og den overvældende, frodige sommer står derfor i fuld kontrast til vinterens sne. Overalt i Grønland handler sommeren først og fremmest om at være ude. Unge som gamle nyder at tage på vandreture, cykle og sejle i kajak under den lyse sommerhimmel.

Læs mere om sommeren i Grønland

 

 

 

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

 

Derfor skal du rejse med Grønlands Rejsebureau

Med 35 års erfaring har vi Grønland helt tæt på hjertet. Din garanti for altid at få den bedste rådgivning.

Miljø og omtanke. Respekt for den grønlandske kultur og storslåede natur går hånd i hånd, når du rejser med os.

Vi er eksperter i pakkerejser eller skræddersyr din rejse fra bunden, så du får en unik oplevelse med hjem i bagagen.

Vi giver dig tryghed hele vejen. Før, under og efter din rejse, så du kan koncentrere dig om at få den bedste oplevelse.

Årtiderne i Grønland

Find din drømmerejse her

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring tli os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Deltag i lodtrækningen om at vinde et gavekort på DKK 3000 til Greenland Travel

Få inspiration til dit næste eventyr. Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores unikke rejsemål. Du får information om nye rejser, gode rejsetilbud og spændende og dybdegående artikler.

Vind et gavekort
Når du tilmelder dig, deltager du i lodtrækningen om et gavekort til Greenland Travel på DKK 3000. Vi trækker lod 2 gange om året (1. juni og 1. december) blandt de nye tilmeldinger der er kommet i perioden siden sidste lodtrækning. Vinderen får direkte besked på mail.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11