VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Ekspeditionsrejser

Med Hurtigruten til Island, Svalbard eller Antarktis

Udover vores fantastiske rejser til Grønland, tilbyder vi også rejser til andre spændende destinationer i de arktiske egne, såsom Island, Svalbard og Antarktis.

Vi tilbyder ekspeditionsrejser til Svalbard, hvor du vil komme tæt på en fantastisk natur og samtidig kunne opleve et rigt dyreliv. Ønsker du en ultimativ oplevelsesrejse til Antarktis, eventuel i kombination med Falklandsøerne og de smukke fjorde i Chile, er dette også en mulighed. Her vil du også få uforglemmelige oplevelser og hvor du kommer helt tæt på naturen og et rigt dyreliv – og hvor hver dag ombord på ekspeditionsskibet bringer nye og spændende oplevelser for livet.

Ønsker du at følge i hælene på nordboerne, er det også muligt at sejle fra Island til Grønland, og hvor du vil opleve en hel unik natur, når du sejler sydom Grønland – et område som man kun kan nå ombord på et skib eller i forbindelse med helikopter flyvning.

 

Rejser til Svalbard

Vi udbyder rejser til Svalbard med Hurtigruten. Svalbard er nabo til nordpolen. Oplev spøgelsesbyer som tidligere var hvalfangststationer, fjerntliggende minebyer, spektakulære fjorde og gletsjerfronter. Her er også et spektakulært dyreliv med isbjørne, hvalrosser, sæler og mange forskellige fugle.

 

Rejser til Island

Vi har rundrejser til Island, hvor du kommer på en tur hele vejen rundt om Island med et ekspeditionsskib fra Hurtigruten.

Hvis du vil høre mere om rejserne kan du kontakte os på tlf. 30 13 10 11 og lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse til Island.

Hør mere om rejserne

Vi er klar til at hjælpe dig med din ekspeditionsrejse. Kontakt os på tlf. +45 33 13 10 11 eller e-mail team@greenland-travel.dk for mere information om rejsernes indhold, priser og booking.

Læs mere om destinationerne

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik