VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Praktisk information / Beklædning

Hvilken beklædning skal jeg have på?

Her finder du råd og vejledning til beklædning på din rejse til de arktiske egne med Grønlands Rejsebureau.

Vi er et rejsebureau med mange års erfaring inden for rejser til Grønland, Island, Svalbard og Antarktis. Vi ved derfor også, hvilke ting man bør have på sin pakkeliste, både i form af beklædning, men også andre essentielle ting man kan få brug for.

Hvilken påklædning skal jeg pakke til min rejse?

Hos Grønlands Rejsebureau ved vi, at den rette påklædning er en vigtig forudsætning for at få mest muligt ud af din rejse. Vores destinationer lægger op til aktiv ferie i naturen både sommer og vinter. Vi har mange års erfaring med, hvad der er godt at medbringe på en rejse til de arktiske egne.

Uformel påklædning efter lag på lag princippet
Generelt er påklædningen i Grønland uformel og praktisk.

På restaurant er man lige velkommen i jeans og sweater som i jakke og slips. Det samme gælder for Island, Færøerne og vores øvrige destinationer. På de enkelte rejser finder du altid en specifik pakkeliste for netop den rejse. Du får den naturligvis også tilsendt, når du har bestilt en rejse.

Uanset årstid anbefales påklædning efter lag-på-lag princippet, hvor det yderste lag skal være vand- og vindtæt. Om sommeren kan både shorts og kortærmet t-shirt være bekvemt. Husk dog altid også sweateren og de lange bukser, da vejret er omskifteligt.

Rabat med Grønlands Rejsebureau

Når du rejser med Grønlands Rejsebureau får du 10% rabat hos Friluftsland og Friluft.dk.

Friluftsland

Hvis du har spørgsmål til påklædning og skal ud og købe nyt, så kan vi anbefale dig at tage kontakt til Friluftsland. Her kan du få råd og vejledning. Friluftsland har et stort udvalg i smart og praktisk beklædning, der kan bruges hele året – både til hverdag og når du skal rejse. Kvalitetstøj, der både holder og fungerer. Friluftsland har butikker i store dele af landet, samt en fin webshop.

Når du rejser med Grønlands Rejsebureau, får du 10% rabat på køb af tøj og udstyr i Friluftsland (gælder ikke i forvejen nedsatte varer). Når vi sender dig dine rejsedokumenter, får du samtidig en rabatkupon, som du både kan benytte i en fysisk butik og i deres webshop.

Friluftsland har ni spændende butikker i Danmark (tre i København og de øvrige i Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding, Lyngby og Roskilde). Se deres store sortiment.

Friluft.dk


Når du rejser med Grønlands Rejsebureau, får du 10% rabat på køb af tøj og udstyr hos Friluft.dk. (gælder ikke i forvejen nedsatte varer). Friluft.dk har ikke fysiske butikker.

Besøg friluft.dk.

Pakkelister

Under hver rejse finder du en pakkeliste som passer specifikt til den rejse. Herunder finder du vores generelle pakkelister for rejser til Grønland, Island, Svalbard og Antarktis. Nogle rejser stiller større krav til din påklædning og udstyr end andre, og det fremgår af vores pakkelister. Pakkelisterne er herunder er forholdsvis generelle. Se også vores side om pakkelister til din rejse og få lidt mere information.

Pakkelister til din rejse