VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Praktisk information / Pakkelister og rejseinformation

Pakkelister og rejseinformation

Mangler du en pakkeliste til Grønland eller Island? Leder du efter råd og vejledning til din rejse? Her finder du rejseinformation og pakkelister til Grønland

Rejseinformation og gode råd før afrejse

På denne side finder du nyttig information til din rejse. Her kan du finde information om vores rejseguider og pakkelister, samt andre dokumenter, som kan være gode at læse igennem, når du skal forberede dig til din kommende rejse. Udover en pakkeliste til Grønland, har vi lavet en liste over praktisk information til din rejse til Grønland, Island, Antarktis eller Svalbard.

Læs mere under Praktisk Information.

En spændende rejse venter forude, og vi ønsker at du kommer godt fra start. Her på siden har vi samlet praktiske informationer til din rejse, gode råd og vigtige ting, du skal vide før din rejse.

 

Rejseguider til Grønland

Vi har rejseguider med tips til gode oplevelser og find ud af, hvad du ikke må gå glip af. Find inspiration til din rejse og lær om dit rejsemål. Find rejseguiderne og tag dem med dig på rejsen eller brug dem som forberedelse.

Find rejseguiderne her.

 

Pakkelister med nyttig information om din rejse

Herunder finder du pakkelister til Grønland, Island, Svalbard og Antarktis. Vores rejsespecialister har lavet pakkelister til dig, som du har mulighed for at benytte dig af. Vi har lavet en pakkeliste til Grønland med henblik på vandreture, trekking, sommerrejser, vinterrejser og mere. Find din pakkeliste herunder.

Pakkelister til Grønland og vores andre rejsemål

Vandrekort

Vandrekort kan købes lokalt eller hos Nordisk Korthandel.

Herunder kan du finde og downloade et kort over de mest populære vandreruter i og omkring Ilulissat Isfjord.

Se vandrekort over Ilulissat.

 

Rejsebetingelser

Vi anbefaler og forventer, at du læser vores rejsebetingelser, så du ved, hvad der gælder før, under og efter din rejse.

Rejsebetingelser