VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

2 Michelin-stjerner til KOKS i Ilimanaq

Inspiration / 2 Michelin-stjerner til KOKS i Ilimanaq

Der sker spændende ting i Grønland. Blandt de ting, vores kunder kan se frem til, er en helt utrolig kulinarisk oplevelse i sommersæsonerne i 2022 og 2023. I juli 2022 fik KOKS så igen to Michelin-stjerner.

Restaurant Koks, der normalt har til huse i Færøerne, hvor de har to Michelin-stjerner, rykker til Ilimanaq Lodge i de to somre, så her bliver der mulighed for ikke blot at bo skønt, men også at få et himmelsk måltid. Lige siden nyheden kom ud ved årsskiftet, har der været stor efterspørgsel, også selvom bordbestillingen ikke var klar endnu.

I kraft af flere af vores dejlige pakketure, der går til Ilimanaq Lodge, har Greenland Travel mulighed for at tilbyde ture, hvori en tasting menu fra Restaurant KOKS indgår. Stilen og kvaliteten vil være på Michelin-niveau, men med en mere uformel atmosfære – og en langt bedre udsigt.

Overnatninger med udsøgt middag

Siden vi med vores datterselskab World of Greenland åbnede Ilimanaq Lodge i 2017, er der blevet serveret mad af grønlandske råvarer tilberedt med et stilfuldt nyt nordisk twist i Restaurant Egede, som Ilimanaq Lodges restaurant hedder. Den ligger i en af de ældste, fredede bygninger i Grønland.

Gæster, der bor i en af ​​de 15 bungalower i Ilimanaq Lodge får morgenmad og en KOKS-middag med i prisen. Det er også muligt at købe frokost på stedet eller få en madpakke med, hvis du skal på udflugt. Det er normalt kun muligt at få én overnatning i Ilimanaq Lodge, men vi kan med vores pakkerejser have dig boende i 1, 2 eller 3 nætter (men der er kun tasting menu fra KOKS den ene af aftenerne, mens der serveres en tre-retters menu på de andre aftener).

Vi er sikre på, at samarbejde mellem vores datterselskab World of Greenland, vores søsterselskab Hotel Arctic og Restaurant KOKS under ledelse af KOKS prisvindende køkkenchef Poul Andrias Ziska vil sikre, at vi i Grønland vil nå nye gastronomiske højder og yderligere cementere, at Grønland er en af de helt specielle destinationer påverdenskortet.

Menuen

KOKS restauranten i Ilimanaq Lodge kan kun rumme 30 personer, og efterspørgslen er stor. Vi kan ikke garantere pladser for gæster, der ikke bor i vores lodge.

Restaurant KOKS vil mellem 12. juni og 8. september 2022 servere en tasting menu, hvortil det er muligt at købe en tilpasset vin- eller juicemenu. Restaurant KOKS åbner i en lille bygd langt oppe i Arktis, så ting, der er selvskrevne andre steder, gælder ikke altid her, og det vil ikke være muligt at bestille en vegetarisk eller vegansk tasting menu i Ilimanaq.

Priser

  • KOKS smagemenu: DKK 2.100
  • Vinmenu DKK 1.600
  • Juicemenu DKK 800

 

Læs mere om Ilimanaq Lodge.