VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Restaurant KOKS med 2 Michelin-stjerner i Ilimanaq

Inspiration / Restaurant KOKS med 2 Michelin-stjerner i Ilimanaq

Restaurant KOKS hører normalt hjemme på Færøerne, men i 2022 og 2023 finder du KOKS i Ilimanaq. Det betyder, at der er mulighed for at prøve restaurant KOKS’ tasting menu, når du overnatter i Ilimanaq Lodge.

Restaurant Koks, der normalt har til huse i Færøerne, hvor de også har to Michelin-stjerner, rykker til Ilimanaq Lodge i de to somre, så her bliver der mulighed for ikke blot at bo skønt, men også at få et himmelsk måltid.

I kraft af flere af vores dejlige pakketure, der går til Ilimanaq Lodge, har Greenland Travel mulighed for at tilbyde ture, hvori en tasting menu fra Restaurant KOKS indgår.

Overnatninger med udsøgt middag

Siden vi med vores datterselskab World of Greenland åbnede Ilimanaq Lodge i 2017, er der blevet serveret mad af grønlandske råvarer tilberedt med et stilfuldt nyt nordisk twist i Restaurant Egede, som Ilimanaq Lodges restaurant hedder. Den ligger i en af de ældste, fredede bygninger i Grønland.

Gæster, der bor i en af ​​de 15 bungalower i Ilimanaq Lodge får morgenmad og en KOKS-middag med i prisen.

Vi er sikre på, at samarbejde mellem vores søsterselskab World of Greenland og Restaurant KOKS under ledelse af KOKS prisvindende køkkenchef Poul Andrias Ziska vil sikre, at vi i Grønland vil nå nye gastronomiske højder og yderligere cementere, at Grønland er en af de helt specielle destinationer på verdenskortet.

Der er rift om pladsen

KOKS restauranten i Ilimanaq Lodge kan kun rumme 30 personer, og efterspørgslen er stor. Vi kan ikke garantere pladser for gæster, der ikke bor i vores lodge.

Læs mere om Ilimanaq Lodge.

Lad Tina skræddersy din grønlandsrejse

Tina Ravn Lauritsen kommer fra Sydgrønland og har rejst i hele Grønland – og hun ved alt om de fem steder vi nævner ovenfor. Derfor er du i rigtigt gode hænder, hvis du vælger at få skræddersyet en rejse til Grønland hos Tina eller en af vores andre specialister. De kan få puslespillet til at gå op, så man virkelig får oplevet noget.

Du er altid velkommen til at høre nærmere om spændende steder i Grønland.

Kontakt os
Du kan ringe direkte til Tina på +45 33 76 62 41 eller sende en mail på: trl@greenland-travel.dk