Inspiration / Artikler / 7 skønne hoteller i Grønland – derfor elsker vi dem!

7 skønne hoteller i Grønland – derfor elsker vi dem!

Vores favorithoteller i Grønland byder på typisk grønlandsk gæstfrihed og skandinavisk design sammen med en fantastisk udsigt.

Vores favorithoteller i Grønland byder på typisk grønlandsk gæstfrihed og skandinavisk design sammen med en fantastisk udsigt. Derudover byder de nævnte hoteller på skøn komfort, lækker mad og en fantastisk natur lige uden for døren. Tag med os på et grønlandsk hoteleventyr her!

 

 

Comfort hytter ved Eqi i Grønland - Fotograf: Grønlands Rejsebureau

Grønlandsk natur og komfort

Overnatning på hoteller i Grønland kan være en stor, behagelig oplevelse. En ferie i Grønland handler først og fremmest om natur. Du kommer til at udforske nogle af de smukkeste steder i verden – og så får du lov at komme tilbage og nyde hotellets bekvemmeligheder, såsom en lækker terrasse, hvor du kan nyde en drink, før du sætter dig til bords.

 

7 skønne hoteller i Grønland

 

 • Hotel Arctic i Ilulissat
 • Hotel Sisimiut i Sisimiut
 • Hotel Hans Egede i Nuuk
 • Hotel Angmassalik i Tasiilaq
 • Hotel Qaqortoq i Qaqortoq
 • Hotel Icefiord i Ilulissat
 • Hotel Maniitsoq i Maniitsoq

 

Hotel Arctic i Ilulissat

Grønlands bedste og mest berømte hotel er Hotel Arctic i Ilulissat. Det ligger med en fantastisk udsigt over Ilulissat by, Ilulissat Isfjord og Diskobugten. Hotel Arctic er verdens nordligste 4-stjernede hotel, og oven i dette har det et 5-stjernet konferencecenter, hvis du skulle få brug for det.

Hotellet byder på fremragende middage i to restauranter, og den store terrasse uden for restauranten er det perfekte sted til at nyde et glas vin, mens du ser midnatssolen lægge sit gyldne skær over isbjergene ved Ilulissat Isfjord. Du vil elske det!

 

Hotel Sisimiut i Sisimiut

Hotel Sisimiut er en hjørnesten i Grønlands næststørste by. Du finder hotellet i den ene ende af byens hovedgade, og hotellet ligger derfor kun et stenkast væk fra den pragtfulde natur, man finder i Sisimiuts bagland. Især om vinteren er det et paradis for alle entusiaster for alpine aktiviteter og – selvfølgelig – hundeslædekørsel.

Hotel lettilbyder hyggelig indkvartering og et lækkert spisested, Brasserie & Restaurant Nasaasaaq. Der er også en lækkerxx spa med to udendørs hot tubs, så du kan ligge og nyde varmen udendørs efter en god vandre- eller skitur. Hotel Sisimiut er det ideelle hjem væk fra hjemmet, hvis du ønsker at opleve en af Grønlands mest spændende byer.

 

Hotel Hans Egede i Nuuk

Lige midt i Nuuk finder du det gennemrenoverede, 4-stjernede Hotel Hans Egede, hvor du fra Restaurant Sarfalik på femte sal har en totalt skøn udsigt. Herfra kan du se hele Nuuks centrum, de nærliggende bjerge og fjorden.

Hotel Hans Egede er et af de største hoteller i Grønland, og det er en endeløs strøm af folk fra hele verden, der besøger Grønland på forretningsrejse eller fornøjelsestur. Hotellet har ikke mindre end to restauranter og en café og er også vært ved større fester og receptioner i konferenceafdelingen. Værelserne findes i flere standarder, så du kan vælge, hvordan du ønsker at bo.

Læs mere om farverige Nuuk, hvor Hotel Hans Egede ligger.

 

Hotel Icefiord i Ilulissat

Hotel Icefiord ligger ved vandkanten i Ilulissat og tilbyder dig en vidunderlig udsigt over Diskobugten med de store, smukke isbjerge. En stor udendørs terrasse giver dig mulighed for at sidde meget tæt på vandet og høre de knitrende og dryppende lyde af isflager, der smelter lige nedenfor hotellet.

Det 3-stjernede hotel har vist sig at være så populært, at en ekstra etage blev bygget på hotellet for nogle år siden. Fra hotellet er der ikke langt til de fleste attraktioner i Ilulissat, herunder den smukke gamle Zionskirke og museet, der var barndomshjem for den verdensberømte opdagelsesrejsende Knud Rasmussen.

 

Hotel Angmassalik i Tasiilaq

Der er kun få udsigter i Grønland, der er lige så storslået som den fra Hotel Angmassalik. Vi skal gerne indrømme, at det rent fysisk er op ad bakke at komme op til hotellet, men det er virkelig gåturen værd (du kan også komme derop med hotellets minibus).

Hotellets renoverede lounge har en charmerende retro-stemning, og du føler nærmest, at du er med i en westernfilm. Bortset fra de hyggelige loungeområder og pæne værelser, har hotellet også en terrasse med en udsigt, der får dig til at tabe næse og mund. Tasiilaq ligger nemlig i en smuk bugt, omgivet af majestætiske spidse tinder. Udsigten alene er et sandt privilegium, og på hotellet har de også gjort sit for, at du skal føle dig godt tilpas.

Og så er Hotel Angmassalik det eneste hotel i Grønland, der har en privat helikopter til udflugter.

Læs mere om betagende Tasiilaq, hvor Hotel Angmassalik ligger.

 

Hotel Qaqortoq i Qaqortoq

Qaqortoq er den største by i det sydlige Grønland, og når du ankommer dertil ad søvejen, vil dine øjne automatisk blive draget til Hotel Qaqortoq. Dette 4-stjernede hotel med de dejlige værelser er smukt beliggende på en lille bakketop med udsigt over havnen og byens centrum med sit fine torv med springvand.

Café/Brasserie Nanoq er et populært sted, når der skal spises, eller man skal mødes med vennerne. Qaqortoq i sig selv er et arnested for kunstnere, og nogle af Grønlands kommer herfra. Blandt andet bor kunstneren Aka Høegh i Qaqortoq. Hun er kvinden bag et smukt “Sten og Menneske” projekt, hvor forskellige kunstnere har udsmykket sten og klipper over hele byen.

Læs mere om smukke Qaqortoq, hvor Hotel Qaqortoq ligger.

 

Hotel Maniitsoq i Maniitsoq

Hotel Maniitsoq har en fantastisk beliggenhed lige over havnen med udsigt over fjordsystemet. Hotellets restaurant serverer fremragende mad, hvor du kan nyde en hyggelig aften med dem, du rejser med.

Byen Maniitsoq er hyggelig med masser af små elve og massevis af broer. Om vinteren og foråret ligger Maniitsoq – med sine vidunderlige bjergtinder og den nærliggende bygd Kangaamiut – lige i centrum af Grønlands bedste heliski-område.

Læs også om Vestgrønland (også kaldet Midtgrønland), hvor Maniitsoq ligger.

Ilulissat – stedet med den berømte isfjord

Ilulissat betyder byen ved isfjeldene. Og intet sted i verden finder du en isfjord med så imponerende isbjerge i gåafstand fra restauranter, cafeer og butikker.

Læs historie

"Betjening på første klasse og en uforglemmelig rejse med guider i top klasse."

Frederik Lyngholm

Fremragende | 60 anmeldelser
decoration decoration decoration

Kontakt:

+45 33 13 10 11

team@greenland-travel.dk

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 8:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.30

 

 

facebook logo facebook logo facebook logo
 • Rejsegarantifonden nr. 351
 • ·
 • IATA agent nr. 17 200 606
 • ·
 • CVR nr. 32150756
 • ·
 • Privatlivspolitik