Drømmerejse i Diskobugten

12 dages rundrejse til Kangerlussuaq, Diskoøen, Ilulissat og Eqi

Dette er vores helt særlige rejse rundt i Diskobugten, hvor du vil opleve, at den ene smukke naturperle afløser den anden. En rejse, der giver dig følelsen af at være, hvor ingen har været før dig og tager dig med ind i hjertet af små hyggelige bygder og byer. Her leves livet, som det altid er blevet med fangst og fiskeri som et nødvendigt livsgrundlag kombineret med det moderne Grønland.

Rejsen starter i Kangerlussuaq, hvor Indlandsisen troner så langt øjet rækker. Den får du lejlighed til at komme op på og mærke kulden under dine fødder i dette isrige. Næste dag går turen videre til Grønlands fjerde-største by, Aasiaat, hvor vi skal på byrundtur og der er mulighed for selv at gå på kunst-crawl – eller tage med på hvalsafari. Herefter går det videre til to dage på Diskoøen, hvor du bor i den gamle hvalfangerby Qeqertarsuaq, omkranset af stejle basaltfjelde og flot vegetation. Diskoøen byder både på vandreture for enhver smag.

Herefter går det videre til isfjeldenes by, Ilulissat, smukt placeret i bunden af Diskobugten og nabo til den verdensberømte Ilulissat Isfjord. Ilulissat Isfjord er på UNESCO’s Verdensarvliste.

Nord for Ilulissat venter et par helt særlige dage i en af Nordgrønlands største perler, Glacier Lodge Eqi, hvor du bor med den kælvende bræ som udsigt.

Vi slutter rejsen tilbage i Ilulissat.

Når du har været på denne rejse vil du føle, at du kender Grønlands forskellighed rigtig godt – og du vil have oplevet nogle af de smukkeste områder i Diskobugten.

Rejsen finder sted i perioden juni-august
Frem til slutningen af juli er Diskobugten indhyllet i midnatssolens skær og kan opleves på aftensejlture med isbjerge som den ultimative kulisse.

Undervejs vil du blive taget i mod af vores skønne og dygtige lokale guider – de sætter en ære i byde dig velkommen og give dig nogle af Grønlands bedste oplevelser.

 

Highlights

 • Gå direkte på Indlandsisen
 • Kom tæt på isfjelde og UNESCO Verdensarv
 • Spot det arktiske dyreliv på land og til vands
 • Mærk stilheden og lyt til den buldrende gletsjer
 • Bo med udsigt til den kælvende bræ
 • Tag på vandring i betagende natur
 • Oplev autentisk by- og bygdeliv

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Kangerlussuaq t/r
 • Fly Kangerlussuaq-Aasiaat (enkeltvejs)
 • Fly Ilulissat-Kangerlussuaq (enkeltvejs)
 • Lufthavnstransfer Ilulissat t/r
 • 1 nat på Hotel Kangerlussuaq
 • 5 nætter på Hotel Arctic
 • 2 nætter på Hotel Disko
 • 2 nætter i Glacier Lodge Eqi i en comfort-hytte med sengetøj
 • 1 nat på Hotel SØMA i Aasiaat
 • Mad og drikke på flystrækningen København – Kangerlussuaq t/r
 • Morgenmad på Hotel Kangerlussuaq
 • Morgenmad på Hotel Arctic
 • Morgenmad på Hotel Disko
 • Morgenmad på Hotel SØMA
 • Velkomstmiddag på Hotel Arctic, ved det første ophold på hotellet på dag 5 (ekskl. drikkevarer)
 • Helpension i Glacier Lodge Eqi (ekskl. drikkevarer)
 • Sejltur fra Aasiaat til Diskoøen (Qeqertarsuaq)
 • Sejltur fra Diskoøen (Qeqertarsuaq) til Ilulissat
 • Sejltur til Glacier Lodge Eqi t/r
 • Byrundtur i Aasiaat og Qeqertarsuaq
 • Vandretur til Kuannit fra Qeqertarsuaq
 • Bagagetransfer i Qeqertarsuaq
 • Vandreturen til lagunen og morænen (Eqi)
 • Informationsmøder i Kangerlussuaq, Aasiaat, Ilulissat og Qeqertarsuaq
 • Håndklæder og sengetøj
 • Fakturagebyr
 • Alle skatter og afgifter oplyst til Grønlands Rejsebureau indtil dags dato
 • 20 kilo indvejet bagage og 8 kilo håndbagage

Ikke inkluderet

 • Forplejning udover det nævnte under måltider
 • Rejseforsikringer

Dagsprogram

Jakob Alvi
Dag 1:
Fly København - Kangerlussuaq, velkomstmøde og mulighed for tur til Indlandsisen

Der er afgang med Air Greenland fra København til Kangerlussuaq, og eventyret er kun 4,5 timer væk. Ved ankomst bliver du modtaget af en medarbejder fra vores lokale samarbejdspartner, der hjælper til med indkvartering på Hotel Kangerlussuaq. Hotellet ligger i lufthavnsbygningen, tæt på indkøbsmuligheder og med den store natur lige ude i baghaven.
Umiddelbart efter check-in afholder en lokalguide informationsmøde og giver dig nogle ideer til udflugter i det spændende område.

Indlandsisen Punkt 660 (del af udflugtspakken)
Når du nu er i Kangerlussuaq, er det oplagt at tage med på en tur ind til den endeløse Indlandsis, hvor du kan opleve at stå med hundredvis af meter is under fødderne. Turen tager ca. 4 timer, og vi kører i et specialkøretøj de ca. 37 km ind til det såkaldte Punkt 660, hvor du kan komme op at’ gå på Indlandsisen. Turen går gennem arktisk ørken og spændende morænelandskaber. Chancen for at se en moskusokse er der – de kan dog ofte forveksles med en stor sten.

Julie Skotte- Visit Greenland
Dag 2:
Fly Kangerlussuaq - Aasiaat. Byrundtur og mulighed for hvalsafari.

Så går rejsen videre med fly til Aasiaat. Ved ankomst til Aasiaat bliver du hentet i lufthavnen umiddelbart efter ankomst, hvorefter vi kører til Hotel SØMA, der ligger ved havnen.

I dag skal vi på byrundtur i Aasiaat, og du kan også med en brochure i hånden tage på jagt efter kunst i byen. Det er der mange, der nyder.

Hvalsafari (del af udflugtspakken)
Det overrasker de fleste, hvor stor en oplevelse det er at komme helt tæt på så store dyr som hvaler. I de grønlandske farvande kan du opleve op til 15 hvalarter. Tre af disse bliver i Grønland om vinteren, nemlig hvidhvalen, narhvalen og grønlandshvalen. Blåhvalen og spækhuggeren ses kun sjældent.

I sommerhalvåret er det som regel pukkelhvalen, vågehvalen og finhvalen, vi ser. Hvalerne svømmer rundt i hele Diskobugten sommeren igennem, sommetider tæt på byen.

Vi er i konstant radiokontakt til byens fiskere og fangere, og de er vores kilde til information om bugtens hvaler, så vi kan næsten altid finde dem. Pukkelhvalen med dens karakteristiske hale er den, vi hyppigst møder.

Mads Cole
Dag 3:
Med båd til Diskoøen - velkomstmøde efter ankomst og herefter guidet byrundtur i Qeqertarsuaq og mulighed for at udforske på egen hånd

I dag går turen videre til havnen og med båd til Diskoøen.

Som du nærmer dig øen, får du virkeligt syn for de majestætiske basaltfjelde, der rejser sig tusind meter op fra havoverfladen. På toppen af fjeldene ligger den enorme isbræ “Sermersuaq”, der dækker hele den vestlige side af Disko.

Velankommen til den lille by Qeqertarsuaq indkvarteres du på hotellet. Ved ankomst til hotellet er der informationsmøde.

Qeqertarsuaq som er hovedbyen på Diskoøen ligger med sine forskellige farvede huse meget idyllisk med havnen og fjeldene på den ene side, og kysten og havet på den anden. Ikke sjældent er det muligt at spotte hvaler, når der slentres langs kysten. I dag er der tid til en guidet byrundtur, hvor du får et indblik i byens ældre og nyere historie. Undervejs og efterfølgende på egen hånd, er der mulighed mange smukke motiver for fotografering.

Mads Cole
Dag 4:
Vandretur til Kuannit med udsigt til isbjerge og spektakulære basaltsøjler

Formiddagen er til egen disposition, og om eftermiddagen kan du tage med på vandretur til Kuannit

Vi vandrer fra byen og passerer undervejs broen ved Røde elv og fortsætter ud langs kysten. Ved Kuannit kan vi se hvordan lavaen er sprøjtet op for millioner af år siden og derefter under hurtig afkøling har trukket sig sammen og revnet til spændende lavaskulpturer i form af basaltsøjlernes 6-kantede struktur. Området ved Kuannit er meget frodigt med mange forskellige blomster og velsmagende kvaner. Midtvejs ses helt nede ved kystlinien en basaltsten formet som en elefant, der drikker direkte af havet.

Peter Bastrup
Dag 5:
Sejlads fra Diskoøen til Ilulissat. Velkomstmøde og mulighed for byrundtur. Velkomstmiddag på hotellet.

Hotel Arctics bus med hotellets logo holder klar og venter. Som du nærmer dig hotellet, kan du glæde dig over hotellets beliggenhed højt over byen og med udsigt til isfjeldene ved udmundingen af den berømte Isfjord.

Der afholdes umiddelbart efter check in på hotellet et informationsmøde, hvor vores guide fortæller om området og alle de mange udflugter, der er mulige enten på egen hånd eller på guidede ture til vands, til lands og fra luften.

Isfjeldenes by
Ilulissat er en skøn blanding af moderne impulser og traditionel grønlandsk levevis. Kajakker og tørfisk hænger på stativer side om side med vasketøj, og flere tusinde slædehunde præger bybilledet og sørger for en stemningsfuld atmosfære med deres hylen.

Den smukke Isfjord er de lokale fiskeres arbejdsplads og samtidig en af de største attraktioner i Ilulissat. Det, der gør Isfjorden så speciel, er de enorme isbjerge, der strander ved fjordens munding og ikke mindst lyset, som hele tiden får farverne på isen til at skifte. Isfjorden blev i 2004 optaget på UNESCO’s Verdensarvliste. Den er et uforglemmeligt og meget imponerende syn.

Har du tilkøbt udflugspakken, kan du glæde dig til en spændende kulturhistorisk byvandring:

Kulturhistorisk byvandring (del af udflugtspakken)
Mange siger ”Jamen, vi kan da selv gå rundt i byen”. Ja, det kan man helt sikkert, men på en Kulturhistorisk byvandring går vi et spadestik dybere. Start dine oplevelser med at få en dybere forståelse af Grønlands kultur og historie, der giver alle andre oplevelser i Grønland mere perspektiv.

Ilulissat blev grundlagt i 1741, og er i dag Grønlands tredje største by med over 4.500 indbyggere. På denne byvandring fortæller guiden om byens historie, om den grønlandske kultur og om det moderne liv 300 kilometer nord på polarcirklen. Vi besøger undervejs fiskerne på havnen, sælgerne på „Brættet“ og passerer Knud Rasmussens fødehjem og den gamle trækirke, Zionskirken.

Om aftenen bydes på en dejlig velkomstmiddag i hotellets skønne restaurant.

Asger Pjetursson
Dag 6:
Ilulissat på egen hånd eller mulighed for vandretur til den gamle boplads og sejlads på Isfjorden

Du har i dag mulighed for at udforske Ilulissat på egen hånd. Ilulissat er en skøn og meget grønlandsk by, der både rummer moderne bystemning og den mere traditionelle livsstil. Fangst og fiskeri er i højsædet og kuttere kæmper om pladsen med trawlere. Slædehunde og huse i næsten alle regnbuens farver pryder klippelandskabet.

Vandring til bopladsen Sermermiut ved Isfjorden (del af udflugtspakken)

Ilulissats smukke isbjerge danner kulissen for den gamle boplads Sermermiut, halvanden kilometer syd for byen. Gennem 4.000 år boede de forskellige inuitkulturer på bopladsen, og i dag kan man endnu se mange rester, der vidner om deres tilstedeværelse. Hør historien om grønlændernes liv og skikke før europæernes ankomst, se ruiner og mærk permafrosten med dine egne hænder. På den korte tur vender vi ved udsigtspunktet ved Kællingekløften.

Mange gæster finder en god tryghed i at have en guide med på tur de første gange, man skal vandre i det grønlandske fjeld. Desuden får du udpeget de historiske steder, som kan være svære at finde selv, og så er det rigtig hyggeligt at dele oplevelserne med nogle andre.

Har du hjemmefra købt udflugtspakken, byder dagen også på en sejltur blandt isfjelde.

Sejlads på Isfjorden (del af udflugtspakken)
Midnats- og aftensolens stråler giver isfjeldene et unikt farveskær, som folk vender tilbage til Ilulissat for at opleve igen og igen. Fra sidst i maj til sidst i juli er der midnatssol i Ilulissat.

Næsten alle besøgende i Ilulissat vælger at prøve denne sejltur mellem isbjergene mindst én gang. Hvert døgn strømmer der mere end 40 millioner ton is fra Ilulissat Isbræ ud i Isfjorden. Resultatet er enorme isfjelde, der kan blive flere hundrede meter på hver led og strække sig op til 100 meter op over havets overflade. Ved Isfjordens munding strander disse kæmper, og her har vi mulighed for at sejle blandt dem.

Isbjergene er flotte i al slags vejr. I solskinnet er det kontrasterne, i overskyet vejr træder de blå nuancer meget smukt frem og i midnatssolens lave stråler får isfjeldene et unikt, gyldent farveskær.

En utrolig naturoplevelse man ikke må snyde sig selv for, når man besøger Ilulissat.

 

Uri Golman
Dag 7:
Ilulissat hvor dagen byder på mulighed Full Day Adventure til Oqaatsut (tilkøb)

Dagen er planlagt for aktivitet på egen hånd eller oplevelser til vands.

Adventure-dag (tilkøb udover Udflugtspakken)

I dag kan du tage med til Oqaatsut, hvor du kan få en helt eventyrlig, aktiv dag med bådtur, vandring og kajak. Du starter fra Ilulissat ogsejler til Oqaatsut, hvor kajakguiden giver en grundig sikkerhedsinstruks, introducerer jer udstyret. I kommer i kajaktørdragter, før I tager ud på vandet i kajakkerne. Nu ror I rundt i bugten, hvorefter vi gør holdt og det er tid til en vandretur i baglandet. Her går vi ved smeltevandssøer og små elve, og har den vildeste udsigt over Oqaatsuts bugt med de smukke isbjerge.

Efter et hvil med kaffe, ror vi nu tilbage til Oqaatsut og nyder en skøn frokost af lokale, grønlandske råvarer i Restaurant H8 Explorer. Nu går vi på opdagelse i den gamle hvalfangerbygd,  hvorefter det er tid til at sejle tilbage til Ilulissat.

Denne tur anbefales ikke, hvis du har svære nakke- eller rygproblemer og deltagere skal være mindst 12 år.

Anders Peter Amsnæs
Dag 8:
Sejlads til og langs gletsjeren Eqi og indkvartering i Glacier Lodge

Tidlig morgen går din rejse nu med båd nordpå til gletsjeren Eqi, som flere gæster og lokale har udråbt til noget af det smukkeste Grønland har at tilbyde. Efter en god frokost foran Eqi-bræen lægger båden til ved Glacier Lodge Eqi, hvor du indkvarteres i egen hytte.

Den utæmmede natur ligger lige udenfor døren, og roen kan nydes fra hyttens terrasse. Hytterne i Glacier Lodge Eqi er virkelig hyggelige og her er en fantastisk udsigt. Hvis ikke du allerede har mærket roen, så vil den helt sikkert komme til dig netop her – kun den naturlige buldren når gletsjeren kælver bryder stilheden.

Bemærk venligst

I udgangspunktet bliver der booket comforthytter på denne tur, men du har mulighed for at opgradere din hytte til en comfort deluxe-hytte eller et vildmarkstelt.

Læs mere om Glacier Lodge Eqi her.

Joe Chan
Dag 9:
Glacier Lodge Eqi med udsigt til den kælvende bræ - skønne vandreture i området

Du har dagen i dag på egen hånd. Der er mulighed for at tage med på en guidet vandretur og til fods komme helt tæt på gletsjeren. Andre af vores gæster vælger at blive i området ved hytterne og blot slappe helt af og nyde udsigten til bræen.

Vandretur til lagunen og morænen ved gletsjeren
Fra hytterne vandrer vi rundt om den lille lagune i den sydlige ende af gletsjeren. Der er ofte store flokke af gæs i lagunen i ynglesæsonen. Turen går videre op til morænen, hvor vi kan se ned i de enorme revner i gletsjeren kun få meter fra os. Herfra får vi også et overblik over fronten af gletsjeren, og vi vil forhåbentlig se de imponerende kælvinger.

Jan Lindahl
Dag 10:
Sejlads retur til Ilulissat og indkvartering på Hotel Arctic.

Formiddagen er til rådighed på egen hånd og efter frokost kommer båden fra Ilulissat og bringer dig tilbage til Ilulissat, hvortil båden ankommer tidlig aften. Indkvartering sker igen på det superbehagelige Hotel Arctic.

Diskobay Tours
Dag 11:
Dagen i Ilulissat på egen hånd eller Glacier Adventure

Den sidste dag i Ilulissat har du mulighed for at bruge tiden på de oplevelser du eventuelt ikke nåede ved første besøg, shoppe lidt lokal souvenir eller måske en sidste tur til isfjorden.

Der er også mulighed for en spændende ekstraudflugt.

Glacier Adventure (tilkøb udover Udflugtspakken)

På denne spændende tur kommer du ud at sejle i speedbåd, køre off-road med ATV’er og trekker på en gletsjer! Vi starter i båd fra Ilulissat til Ilimanaq. Herefter sejler vi fra Ilimanaq sydover til Itilliup Ilua. Her sættes vi af på en meget bred sandstrand og herfra kører vi off-road i terrængående ATV’er til Tasiusaq Fjorden. Vi sejler nu dybere ind i fjorden mellem isbjergene til vi kommer dertil, hvor to gletsjere og indlandsisen kan ses. Vi går i land og nyder en madpakke og udsigten. Herefter trekker vi et stykke, og endelig klatrer vi op på den enorme indlandsis.

Denne tur anbefales ikke, hvis du har svære nakke- eller rygproblemer, og deltagere skal være mindst 12 år.

Christina Lundbye
Dag 12:
Fly Ilulissat – Kangerlussuaq og videre mod København

Rejsen går nu sydover med fly fra Ilulissat til Kangerlussuaq og videre derfra til København med ankomst om aftenen på grund af tidsforskellen på 4 timer.

Kort

Kangerlussuaq

Ilulissat

Qeqertarsuaq

Aasiaat

Kangerlussuaq

Hoteller på rejsen

Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi består af 15 hyggelige hytter, der alle har en terrasse med en formidabel udsigt til Eqi Gletsjeren på den anden side af fjorden. I forbindelse med hytterne er der etableret en café, hvor alle måltider serveres. Glacier Lodge Eqi ligger ca. 80 km nord for Ilulissat, og du kan kun komme hertil med båd. Du deler ikke hytte med andre end dine medrejsende, og det er ofte også muligt at booke en single-hytte.

Hytterne i Glacier Lodge Eqi består alle af ét stort rum. Hver hytte er indrettet med gode senge, dyner, puder, sengelinned og håndklæder, et “sofaarrangement” og stole med moskusskind.

Glacier Lodge Eqi
Kussangajaannguaq 7
3952 Ilulissat

Hotel Arctic

Grønlands mest berømte hotel er Hotel Arctic i Ilulissat. Det ligger med en fantastisk udsigt over Ilulissat by, Ilulissat Isfjord og Diskobugten. Hotel Arctic er verdens nordligste 4-stjernede hotel, og oven i dette byder hotellet på et 5-stjernet konferencecenter. Hotellet ligger lidt udenfor byen ca. 15 minutters gang fra centrum (ca. 1,5 kilometer fra det centrale kryds) med en fremragende udsigt over Diskobugten.

Hotellet har to rigtig gode restauranter, og den store terrasse uden for restauranten er det perfekte sted til at nyde et glas vin, mens du ser midnatssolen lægge sit gyldne skær over isbjergene ved Ilulissat Isfjord.

Bemærk, at hotellet tilbyder lufthavnstransfers, men ikke transfers herudover i forbindelse med udflugter og lignende.

Hotel Arctic
Mittarfimmut Aqq. B-1128
3952 Ilulissat

Hotel Disko Island

Hotel Disko ligger i byens centrum i fem forskellige bygninger tæt på hinanden. En af dem er den tidligere kolonibestyrerbolig, og den fungerer som hovedbygning med navnet Hotel Disko Island. Dertil kommer fire andre bygninger med navnene Dora, Levi og Linda og restaurantbygningen hedder Nilak.

Morgenmaden er inkluderet i prisen og serveres i den nærliggende restaurantbygning, hvor du også kan købe frokost og aftensmad.

Hotellet råder over 18 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser med eget bad og toilet. På værelserne findes der desuden radio og TV.

Hotel Disko Island
Ph Rosendahlip aqq. 9
3953 Qeqertarsuaq

Hotel Kangerlussuaq

Hotellet ligger så centralt, som overhovedet muligt, nemlig i selve lufthavnsbygningen, så du blot skal tage din bagage fra båndet og bære det op til receptionen. Alle værelser er rummelige og har enten udsigt til det såkaldte Køkkenfjeld eller udsigt over lufthavnen, bygden eller omgivelserne.
Hotellet har både restaurant og cafeteria, som er mødested for alle bygdens indbyggere og alle de 220.000 gennemrejsende, der kommer forbi i løbet af et år.

Hotel Kangerlussuaq
Tankeqarfiup aqq.
3910 Kangerlussuaq

Aasiaat Sømandshjem

Hotel SØMA i Aasiaat er et hyggeligt familiehotel med 52 værelser i fire forskellige kategorier. Hotel SØMA ligger blot fem meter fra havet. Om sommeren kan du se hvalerne boltre sig uden for vinduerne fra Hotel SØMA. Om vinteren kan du se fangerne sætte ud på havisen med hundeslæder.

Værelserne er fordelt mellem hovedbygningen og anneksbygningen, som ligger ca. 75 meter fra hovedbygningen. Værelserne har eget toilet og bad, satellit-TV og elkedel med kaffe og te.

Med en døgnåben café og mulighed for fuld pension er du dækket helt ind. Herudover har Hotel SØMA otte Bed & Breakfast-værelser i Annekset.

Hotel SØMA
Sammiarneq 9
3950 Aasiaat

Udflugter (tilkøb)

Praktisk information

Flytider (lokaltid)

Rejse med afrejse mandag

 • Mandag: Afrejse fra København kl. 9.00
 • Fredag: Hjemkomst til København kl.  20.15

Rejser med afrejse torsdag

 • Torsdag: Afrejse fra København kl. 10.00
 • Mandag: Ankomst til København kl. 20.15

Bemærk venligst også, at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

Pakkeliste
Find pakkelisten til din rejse her.

Håndbagage
Max. mål på håndbagage: 55 x 40 x 23 cm.

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis gerne til rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Drømmerejse i Diskobugten

12 dages rundrejse til Kangerlussuaq, Diskoøen, Ilulissat og Eqi

En rejse rundt i Diskobugten, hvor smukke naturperler står i kø. Dette er rejsen, der giver dig følelsen af at være, hvor ingen har været før dig. Inklusive Glacier Lodge Eqi og Diskoøen.

Fra
33.875 DKK
pr. person i dobbeltværelse
Jun - Aug  | 12 dage  | 11 nætter Rejse nr. 1141 Afrejse fra København
Mulige oplevelser
IndlandsisenHvalsafariIsbjergeKultur

Hvornår vil du gerne rejse?

 • Afrejse
 • Varighed
 • Pris pr. person i dobbeltværelse
 • Kommentarer

Henter afgange

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 3313 1011