VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Pakkerejser eller skræddersyede ture?

Midnightsun in Ilulissat - Iurie Belegurschi
Rejser / Vi kan hjælpe dig med planlægningen

Vi kan hjælpe dig med planlægningen

Når det kommer til pakkerejser og skræddersyede ture, er der ingen, der har så stort et udvalg som os. Vi kender hele Grønland, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Vi har spændende pakkerejser hele året. Se for eksempel de 6 ture herunder – her er noget for de fleste.

Lær Grønland at kende

Grønland er et kæmpe land og det kan være svært at vide, hvor man skal tage hen. Hvor kan jeg køre på hundeslæde, hvor kan jeg sejle, hvor er det godt at vandre? Hvis du er nybegynder, når det kommer til Grønland, har vi lavet en introduktion, der giver dig en masse basisviden.

Der er også mange af jer, der ved en del om Grønland allerede, men som gerne vil have opfrisket nogle af detaljerne. Vi har alle forskellige ønsker og hobbyer, så vi har lavet en stor afdeling med inspiration på vores hjemmeside, hvor vi går i dybden med områder og oplevelser. Inspirationssiderne giver dig et større kendskab og gør det nemmere for dig at vælge region og byer.

 

Find din drømmerejse til Grønland

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring tli os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 3313 1011