VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Oplev efteråret i Grønland

Rejser / Oplev efteråret i Grønland

Oplev efteråret i Grønland

Efterårsrejser til Grønland er blevet populære, fordi oplevelserne er varierede, der er færre mennesker og rejsepriserne er lavere, uden at du går på kompromis med de fantastiske oplevelser!

Efteråret i Grønland er ligesom foråret intenst og kort! Sommer skifter til vinter i løbet af ganske kort tid, og du kan faktisk være heldig at opleve tre sæsoner om efteråret; nemlig sommeren der går på hæld med lange lyse dage, de skønne efterårsfarver og en mørk himmel, der byder på nordlys, som også er så typiske for vinteren.

Efterårets mange farver – til lands og på himlen

Som i resten af verden er efterårets farver noget helt specielt. Du ser overalt, hvordan de røde, gule, brune og mørkegrønne farver bliver de dominerende farver i landskabet, når du ser bort fra fjordenes mørkeblå vand. Derfor er det også blevet meget populært at sejle langs kysten på denne årstid – og vores gæster er ekstra lykkelige, når de ser nordlyset spille over kystens snedækkede fjelde.

Læs mere om efterår i Grønland

 

 

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

 

Derfor skal du rejse med Grønlands Rejsebureau

Med 35 års erfaring har vi Grønland helt tæt på hjertet. Din garanti for altid at få den bedste rådgivning.

Miljø og omtanke. Respekt for den grønlandske kultur og storslåede natur går hånd i hånd, når du rejser med os.

Vi er eksperter i pakkerejser eller skræddersyr din rejse fra bunden, så du får en unik oplevelse med hjem i bagagen.

Vi giver dig tryghed hele vejen. Før, under og efter din rejse, så du kan koncentrere dig om at få den bedste oplevelse.

Årtiderne i Grønland

Find din drømmerejse her

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring tli os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Deltag i lodtrækningen om at vinde et gavekort på DKK 3000 til Greenland Travel

Få inspiration til dit næste eventyr. Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores unikke rejsemål. Du får information om nye rejser, gode rejsetilbud og spændende og dybdegående artikler.

Vind et gavekort
Når du tilmelder dig, deltager du i lodtrækningen om et gavekort til Greenland Travel på DKK 3000. Vi trækker lod 2 gange om året (1. juni og 1. december) blandt de nye tilmeldinger der er kommet i perioden siden sidste lodtrækning. Vinderen får direkte besked på mail.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11