VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Nytårsrejser til Ilulissat

Fyrværkeri i Ilulissat - Fotograf: Shutterstock
Rejser / Hold nytår i Grønland

Hold nytår i Grønland

Vi byder velkommen til nytår i Grønland som er en helt enestående oplevelse. Ikke blot på grund af det smukke fyrværkeri i den mørke polarnat, men også fordi du fejrer nytåret to gange: Klokken 21 for Danmark og klokken 24 for Grønland!

At opleve vinteren i Grønland er som at besøge et arktisk paradis, hvor du kan gå på opdagelse i et magisk vinterlandskab. Vores gæster elsker det helt unikke lys, der er på trods af mørketiden – og de er meget imponerede over fyrværkeriet nytårsaften.

Grønlands natur er smuk hele året, og om vinteren er den vidunderlig, når den dækket af et tæppe af sne og is skaber mulighed for et utal af oplevelser under nordlyset. På vores nytårsture skal du til llulissat og opleve fyrværkeri, nordlys, slædehunde, enorme isbjerge og sneklædte klipper i store mængder.

Derfor skal du rejse med Grønlands Rejsebureau

Med 35 års erfaring har vi Grønland helt tæt på hjertet. Din garanti for altid at få den bedste rådgivning.

Miljø og omtanke. Respekt for den grønlandske kultur og storslåede natur går hånd i hånd, når du rejser med os.

Vi er eksperter i pakkerejser eller skræddersyr din rejse fra bunden, så du får en unik oplevelse med hjem i bagagen.

Vi giver dig tryghed hele vejen. Før, under og efter din rejse, så du kan koncentrere dig om at få den bedste oplevelse.

 

 

 

Tryghed på din rejse

Vi er specialister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

 

Find din drømmerejse her

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring til os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Deltag i lodtrækningen om at vinde et gavekort på DKK 3000 til Greenland Travel

Få inspiration til dit næste eventyr. Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores unikke rejsemål. Du får information om nye rejser, gode rejsetilbud og spændende og dybdegående artikler.

Vind et gavekort
Når du tilmelder dig, deltager du i lodtrækningen om et gavekort til Greenland Travel på DKK 3000. Vi trækker lod 2 gange om året (1. juni og 1. december) blandt de nye tilmeldinger der er kommet i perioden siden sidste lodtrækning. Vinderen får direkte besked på mail.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11