VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Kontakt os / Medarbejdere / Erhvervsrejser, flybilletter & hotel

Erhvervsrejser, flybilletter & hotel

Vores erhvervsafdeling er specialister i forretningsrejser til og fra Grønland, så du kan trygt overlade rejselogistikken til os.

Vi sørger for fly, helikopter eller skibsbilletter. Overnatningssteder fra hoteller over sømandshjem til B&B. Forsikringer og meget mere. Fortæl os hvor du vil hen – så klarer vi det hele for dig.

Går forretningsrejsen til andre destinationer i verden kan vi også hjælpe dig med det.

Vores erhvervskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar til at rådgive dig i forhold til din næste forretningsrejse. Har du spørgsmål til en kommende rejse eller vil bestille en rejse, så skriv direkte til en af os eller ring på telefon: +45 3313 1011

Eller send en mail til os på: erhvervcph@greenland-travel.dk

Vil du vide mere om fordelene ved at være erhvervskunde hos Grønlands Rejsebureau, så tag også meget gerne kontakt til os.

Vi besvarer din henvendelse hurtigt og effektivt.

 

Helle Bach

Team Leder | Erhverv

Helle har arbejdet med erhvervsrejser til og i Grønland siden 1991 og boet i Nuuk igennem 8 år. Hun elsker at være i Grønland hvor hun hver gang nyder at møde både kunder og gode venner. Hvis Helle ikke er i Grønland, er hun at finde på kontoret på Christianshavn.

Ring direkte på: +45 3376 6229

Nadja Mernøe

Rejsekonsulent | Erhverv

Nadja har været hos Grønlands Rejsebureau siden 2018 og har mange års erfaring med salg og planlægning af erhvervsrejser over hele verden.

Ring direkte på: +45 3376 6224

Gitte Tabo

Rejsekonsulent | Billetter

Gitte startede som elev i Rejsecenter i 1987. Siden da har hun altid været en ekspert med alt der indeholder billetter og er en stor del af vores billetkontor hos Grønlands Rejsebureau. I sin fritid elsker hun at at lave god mad og at gå lange ture i den skønne danske natur med sin hund.

Ring direkte på: +45 3376 6242

Erling Heilmann

Rejsekonsulent | Billetter

Erling er født og opvokset i Nuuk og har boet i Danmark de sidste 18 år. Arbejdsområder for Erling er systemopsætning i vores erhvervsportal NAIA. Erling er også en stor support for billetkontoret med udstedelser/refunderinger samt andre opgaver der inkluderer billetter.

Ring direkte på: +45 3376 6238

Tina Delin Mogensen

HR-chef | Forretningsudviklingschef

Tina har været ansat siden 1985 og er vores HR-chef og forretningsudviklingschef. I sin fritid nyder hun at strikke og så løber hun også lange strækninger, helst på indlandsisen. Tina passer godt på os i Grønlands Rejsebureau og alle vores kunder.

Ring direkte på: +45 3376 6226

Rikke Baunsgaard Poulsen

Rejsekonsulent

Rikke er det nye skud på stammen i vores erhvervsafdeling i København, men med næsten 20 års erfaring fra rejsebranchen er vores kunder altid i trygge hænder når de er i kontakt med hende.

Ring direkte på: +45 3376 6232

Vores medarbejdere i Grønland

Vær opmærksom på at du forlader www.greenland-travel.dk når du trykker på linket herunder.

Medarbejderoversigt i Grønland

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik