VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Foredrag om rejser til Grønland

Qaaqqusissut – Invitation til foredrag i Aarhus, København og online

Igen i år tilbyder Greenland Travel foredrag i større danske byer og online. Det bliver en aften med en spændende præsentation af vores land og gode råd til rejser, oplevelser, bestilling og beklædning.

Hvornår kan man køre hundeslæde? Se nordlys? Sejle blandt isbjerge i midnatssolens skær? Kan man rejse 3 generationer? Kan man nøjes med fire dage? Kan man få 14 dage til at gå? Er der stor forskel på pakkerejser og skræddersyede rejser?

Tina Ravn Lauritsen er specialist i rejser til Grønland. Hun er vokset op i Grønland, så det er en livslang erfaring, hun kommer til at dele med jer. Tina har også arbejdet i turistbranchen i Grønland. Derfor er hun også den helt rigtige til at give jer den bedste introduktion til at rejse i Grønland. Tina viser flotte billeder fra Grønland, og der er sat tid af til at du kan stille spørgsmål.

Det er gratis at deltage, og alt du skal gøre for at deltage er at tilmelde dig ved at følge linket herunder. Der er begrænset antal pladser på de enkelte foredrag.

Foredrag i Aarhus
26. oktober 2023 kl 19.00-21.00

Foredraget holdes i
Det Grønlandske Hus
Dalgas Avenue 52, Aarhus C

 

Foredrag i København
30. oktober 2023 kl. 19.00-21.00

Foredraget holdes i
Café Ajamut – Det Grønlandske Hus
Løvstræde 6, 1152 København K

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig et af foredragene herunder. Der er plads til 75 mennesker i henholdsvis København, Aarhus og Odense og 100 deltagere online. Efter tilmelding  modtager du en bekræftelse på mail, og yderligere info 4-5 dage før foredraget afholdes.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tina.

Tina Lauritsen

Rejsekonsulent

Tina er født og opvokset i Grønland. Hun har arbejdet i rejsebranchen i hele sit voksne liv, og kender Grønland som sin egen baglomme. Tina elsker at hjælpe folk med deres drømmerejse til verdens smukkeste land.

Ring direkte på: +45 3376 6241

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik