VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Hoteller i København

Inspiration / Artikler / Hoteller i København

De fleste tager til Grønland fra København og da flyene ofte går om morgenen, er det nødvendigt med en overnatning i København. Og det er fedt!

For at rejse til Grønland skal du som regel via København, da det er herfra Air Greenlands fly til Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord) afgår. Det giver dig en chance for at opleve nogle af de mange grønlandsrelaterede steder i København.

 

 

9 hoteller i København

Da flyet til Grønland afgår om morgenen, råder vi dig altid til at tilbringe natten op til afrejse på et hotel i København, hvis du altså ikke allerede bor i nærheden.

Der er mange gode hoteller at vælge imellem, så hvad skal man vælge? Vi har lavet en liste med hoteller i København, som vi gerne anbefaler til vores kunder.

Om du fokuserer på placering, pris eller graden af komfort, så vil der være et hotel, der vil falde i din smag – og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os for andre forslag. Hoteller nærmest lufthavnen nævnes først på denne liste.

Disse ni hoteller er populære blandt vores gæster og har god beliggenhed i forhold til centrum af København og Kastrup lufthavn.

 

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Hotel Bella Sky Copenhagen

Crown Plaza Copenhagen Towers

Park-Inn

Copenhagen Island

The Square

Hotel 71 Nyhavn

Wakeup Copenhagen

 

Clarion Hotel Copenhagen Airport – luksus lige ved lufthavnen

Clarion Hotel Copenhagen Airport er det hotel, som ligger tættest på lufthavnen. Du skal faktisk blot gå ud ad døren, og så står du nærmest i lufthavnen. Det kan ikke være lettere. Clarion har 382 værelser, der spænder fra standardværelser til store suiter.

På hotellet finder du restaurant og en café, et skønt spa-område, fitnesscenter og wi-fi. Metro og regionaltog kører dig til Københavns centrum på blot 15 minutter. Du kan også prøve at hoppe på toget i den modsatte retning, så står du i Malmø i Sverige kort tid efter!

Priskategori: Høj

 

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel er et “lille-søster” hotel til det allerede kendte Clarion, som ligger lige ved siden af. Med tiden bliver de to hoteller også fysisk forbundet med en overdækket passage.
Indgangsområdet fremstår i en åben og skandinavisk stil. Her kan du checke ind, hygge, sidde i cafeen eller i forskellige siddegrupper. Du kan også arbejde fra højbordene. Det er også her, at du finder morgenmadsrestauranten. Der er ikke en frokost- eller middagsrestaurant, så her skal du enten ud i byen eller over på Clarion.

Hotellet har ca. 2000 værelser. Her er godt med plads og mange elevatorer. Værelserne er også holdt i det skandinaviske look. De er åbne og lyse, og der er fint med plads. Udover de almindelige dobbeltværelser, har hotellet også en del værelser til 8 personer. De er ideelle til grupper, f.eks. ungdoms- og sportsgrupper. De kan selvfølgelig også bruges til den sammenbragte stor-familie, osv.

Der er en glimrende bar på 7. sal og der er også et stort konferenceområde. Hotellet ligger i gåafstand fra lufthavnsterminalen.

Priskategori: Mellem

 

AC Hotel Bella Sky Copenhagen – det største hotel i Skandinavien

Bella Sky ligger i Ørestaden ved konferencecentret Bella Centret og indkøbscentret Fields. Der er kort afstand til metroen, der kører dig direkte til Københavns centrum på under 10 minutter. Lufthavnen kan nås enten med Metro (ca. 30 minutter med et metroskift) eller på ca. 10 minutter med taxa.

Er du interesseret i at have en god udsigt, så er dette hotel ideelt. Hotellet har 23 etager, adskillige restauranter og barer, wellness- og spaområde, gratis wi-fi og meget mere. Hvis du har forretningsforbindelser og gerne vil holde et møde, når du alligevel er i København, tilbyder hotellet 30 fleksible møde- og konferencerum.

Bella Sky, som består af 812 designværelser, vandt prisen som årets bedste hotel i Danmark ved Danish Travel Awards i 2016 og 2018. Bella Sky er et ikke-ryger hotel, så alle værelser er naturligvis røgfri.

Priskategori: Mellem-høj

 

Crown Plaza Copenhagen Towers – prisvindende bæredygtigt hotel

Crown Plaza Copenhagen ligger også i Ørestaden ved konferencecentret Bella Centret og indkøbscentret Fields. Du har under 10 minutter til Københavns centrum med metro. Desuden har hotellet en shuttlebus, der kører dig direkte til og fra lufthavnen.

Hotellet er miljørigtigt og har solceller på det meste af facaden, naturnedbrydelige produkter på værelserne, designmøbler og i det hele taget et forrygende højt serviceniveau.

Crown Plaza Copenhagen bestræber sig på at være det mest naturlige og servicemindede hotel, hvilket i følge vores egne rejsekonsulenter i høj grad lykkes.

Hotellet har 323 deluxeværelser, 39 clubværelser og fire suiter fordelt på 25 etager. Der er gratis vand, kaffe, te og småkager på alle værelser og wi-fi på hele hotellet.

Priskategori: Mellem-høj

 

Læs også om grønlandske oplevelser i København

 

Park-Inn – moderne og prisbevidst, tæt på lufthavnen

Hvis afstand til lufthavnen er vigtig for dig, er Park-Inn i København et ideelt sted, da det kun ligger fem minutter fra lufthavnen med metroen. Metroen, som ligger blot 1 minuts gang fra hotellet, kan også tage dig til centrum af byen på 10 minutter. Hotellet ligger fem minutters gang fra Amager Strandpark.

Hotellet byder på et rummeligt fitnesscenter, indendørs swimmingpool, restaurant og lounge bar. Udover alle de aktiviteter, du kan opleve i Amager Strandpark, så ligger akvariet “Den Blå Planet” kun 1,5 km væk. Du bør virkelig besøge det utroligt betagende akvarium.

Park-Inn har 295 værelser og suiter, alle med gratis wi-fi.

Priskategori: Mellem

Copenhagen Island – det moderne valg på havnen

Hotel Copenhagen Island er et moderne hotelkompleks i stål og lyse farver, tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet ligger lige ned til havnefronten i København, så du er tæt på indkøbscentret Fisketorvet og på “Kødbyen” med sine mange cafeer, restauranter og barer.

Du får også nem adgang til de lokale S-tog. Hovedbanegården ligger kun et stop væk, og herfra går der tog til lufthavnen (ca. 20 minutters kørsel).

Copenhagen Island byder på 326 velindrettede værelser i fem kategorier fra standardværelser til suiter og allergivenlige værelser. Alle værelser er røgfri, og de fleste af værelserne har udsigt til havnefronten.

Havneområdet i København har gennemgået meget store forandringer i de seneste 10 år, og det er blevet et af de steder, hvor både lokalbefolkningen og besøgende søger hen på alle tider af året.

Priskategori: Mellem-høj

 

The Square – bo direkte på Rådhuspladsen

The Square i København tager sit navn fra sin adresse, Rådhuspladsen, som jo bekendt hedder City Hall Square på engelsk. Med denne meget centrale beliggenhed har du nem adgang til alt det, den indre by har at tilbyde.

Man kan selvfølgelig ikke kalde sit hotel for ’kuben’ eller ’firkanten’ uden at tage denne geometriske form i betragtning, og du finder firkanter over hele hotellet i en eller anden facon – også på hotellets 268 ikke-ryger værelser.

The Square ligger lige rundt om hjørnet fra Tivoli, et stenkast fra Strøget, og museer som Nationalmuseet og Ny Carlsberg Glyptotek ligger også meget tæt på.

Hovedbanegården ligger fem minutters gang fra hotellet, og herfra kan du komme til lufthavnen på ca. 20 minutter med tog.

Priskategori: Mellem-høj

 

Hotel 71 Nyhavn København – bo historisk i centrum

Hvis du holder af ophold i historiske omgivelser, kan “71 Nyhavn Hotel” være det rigtige valg for dig. Du finder hotellet i to historiske lagerbygninger – et rødt og et gult pakhus, som begge kan dateres tilbage til begyndelsen af 1800-tallet. Begge blev skabt til at opbevare varer fra fjerne egne.

Hotel 71 Nyhavn ligger lige ved Nyhavn, det mest fotograferede område i København. Her finder du en lang række af restauranter, caféer og barer. Det Kongelige Teater ligger også tæt på, og der er masser af muligheder for shopping. Fra hotellet har du udsigt over til Operaen på tværs af havnen – og hvis du står tidligt op, vil du kunne fange en smuk solopgang over den.

Hotellet har gode barer og restauranter, herunder SEA af Kiin Kiin. Hotellet har 130 værelser indrettet med respekt for bygningernes historie. Der er 12 forskellige værelseskategorier lige fra standardværelser til suiter. Hotellet ligger fem minutters gang fra metroen, som tager dig til lufthavnen på 13 minutter.

Priskategori: Høj

 

Wakeup Copenhagen – design i centrum til lavpris

Wakeup Copenhagen i Borgergade er et lavprishotel i hjertet af København. Ligesom hotellet Copenhagen Island er Wakeup designet af den berømte, danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet ligger i Borgergade, og dermed er du tæt på Det Kongelige Teater, Nyhavn, flere parker og masser af shoppingmuligheder.

Wakeup Copenhagen i Borgergade er et fremragende valg for dig, der leder efter billig indkvartering centralt i København. På hotellet får du en 3-4-stjernet oplevelse til en 2-stjernet pris.

Wakeup i Borgergade har 498 værelser, der er udstyret med fladskærm, skrivebord, aircondition og gratis wi-fi. Fem minutters gang til metroen, og her fra 13 minutter til lufthavnen. Vi tilbyder to typer af værelser:

WAKEUP STANDARD – Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.

WAKEUP SKY – Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end WAKEUP STANDARD.

Priskategori: Lav