VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Sneskovandring

Inspiration / Udflugter / Sneskovandring

Prøv en vandretur med snesko og oplev vinterudflugter i områder, hvor ikke alle kan færdes. Grønland har en storslået natur, som helt klart skal opleves.

I Ilulissat kan du komme med os ud på snesko i samarbejde med vores datterselskab World of Greenland. Vinterlandskabet er dækket af smuk sne, hvilket også gør, at det kan det være svært at udforske verdensarvsområdet udenfor stien.

Sneskovandring ved Ilulissat

Markeringer på de længere vandreruter er ofte dækket af sne, men med en lokal guide og på snesko bliver det lettere.

På en sneskotur kommer du ud på den såkaldte gule rute, der starter ved elværket og følger pynten rundt. Pynten er i dette tilfælde den nordlige udmunding af Ilulissat Isfjord, hvor de store isbjerge ligger på grund på en sandbanke.

Undervejs på udflugten får du tid til at fotografere og nyde panoramaudsigten over Sermermiutdalen, isfjeldene og Diskobugten.

For at tage med på denne tur, behøver du ikke at have erfaring med at bruge snesko, for alle kan lære at bevæge sig sikkert gennem landskabet med disse. Du skal dog være opmærksom på, at det er en mellemsvær vandretur.

På med sneskoene og se den arktiske natur

Grønlænderne er rigtig glade for deres land, hvor naturen er i højsædet og der lægges vægt på urørt natur. Spænd sneskoene på og oplev en stilhed og en natur ud over det sædvandlige i dette arktiske paradis. De naturskønne omgivelser er storslåede og man får en følelse af frihed, som man ikke får lignende andre steder. Grønland er unik med sine livlige byer, midt i områder af overdådig natur. De to kontraster kan tage pusten fra dig og samtidig give en livsfølelse som aldrig før.

Vi håber du får muligheden for at gå på stierne, hvor du kan se de store klippestykker og den rå natur på den ene side og de smukke lilla blomster i fuld flor på den anden side. Grønlands natur er uden sammenligning og bør helt klart opleves.

 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

Vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også ringe på telefon:  +45 3313 1011.

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik