VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Fly ‘n Sleep

Rejs billigt mellem Grønland og København

Enkeltbillet fra 2.495 DKK

Med Fly ‘n sleep overnatter du 1 nat på Old Camp i Kangerlussuaq, før du flyver videre til enten Nuuk, Sisimiut, Ilulissat eller København. Ideelt for dig der skal besøge familie eller venner i Grønland eller Danmark.

Fly ‘n sleep er en enkeltrejse, men du kan selvfølgelig købe Fly ‘n sleep begge veje.

For at booke en Fly ’n Sleep-rejse skal du udfylde en formular nederst på siden her. Den bliver sendt til vores rejseafdeling, som herefter checker, om der er Fly ’n Sleep pladser på flyet på den ønskede afgang, og som samtidig checker, om der er ledige værelser på Old Camp. Det tager ca. to dage, før du får svar. Når du bestiller en Fly ‘n Sleep-billet hos os, skal afrejsedagen ligge mindst 2 uger ude i fremtiden og maks. 1 år.

Pris og destinationer

Prisen er kr. 2495,- i delt dobbeltværelse med morgenmad (enkeltbillet med fly).
Prisen er kr. 2795,- i enkeltværelse med morgenmad (enkeltbillet med fly).

Du kan rejse mellem:

 • Nuuk – København
 • Ilulissat – København
 • Sisimiut – København
 • København – Nuuk
 • København – Ilulissat
 • København – Sisimiut

Bemærk:
Billetprisen er inklusive 1 overnatning på Old Camp i Kangerlussuaq (i delt dobbeltværelse med morgenmad. Der er bad og toilet på gangen). Der kan ikke laves ekstra opredning på dobbeltværelser. Der er ingen børnerabat.
Du kan ikke ændre på flytiderne, forkorte eller forlænge rejsen. Heller ikke mod betaling af gebyr.
Hvis du ønsker en returrejse med Fly ’n Sleep, skal du lave denne som en ny booking.

 

 

Ønsker du selv at booke hotel – eller at finde din plads her og nu?

Du kan også booke Fly ‘n Sleep direkte uden hotel fra kr. 1.595. Her skal du selv finde din overnatning i Kangerlussuaq. Klik herunder og kom over på Air Greenlands hjemmeside, hvor rejsen sælges uden hotelbooking, men hvor du stadig skal overnatte en nat i Kangerlussuaq. Her kan du også se, om der er plads på den afgang, du ønsker.

Book rejse uden hotel
Old Camp i Kangerlussuaq med julelys og pynt

Hvordan foregår det?

Bemærk dette er en ikke en retur-rejse.

Med Fly ’n sleep har du en overnatning i Kangerlussuaq, der også bliver kaldt “Porten til Grønland”. Året rundt byder Kangerlussuaq på skøn natur og fede oplevelser i et enormt arktisk tundralandskab.

Du flyver fra enten København, Nuuk, Sisimiut eller Ilulissat til én af de samme fire byer.

I Kangerlussuaq skal du overnatte på Old Camp i Kangerlussuaq. Old Camp ligger i de gamle officersbarakker, der i dag er omdannet til et klassisk, hyggeligt vandrehjem. Old Camp har en tv-stue, fællesfaciliteter, souvenir butik og en booking skranke. Pæne, rene værelser og toilet og bad på gangen. Sengelinned og håndklæde er inkluderet. Morgenmad serveres i fællesstuen hver morgen. Der er bad og toilet på gangen.

Du har nu hele dagen til at udforske det smukke område. Tag på tur i landskabet, hvor moskusokser og rensdyr græsser i fjeldene, jagtfalken troner på himlen og Indlandsisen kalder. Her kan du komme helt op at gå på Indlandsisen! Om vinteren kan du køre hundeslæde og om sommeren sejle på fjorden. Her er fiskemuligheder og den aktive outdoortype kan sejle i kajak og bestige fjeldtoppe. Her er altid noget at lave – både for folk, der skal opleve Grønland for første gang, og for os, der er på vej hjem. Deltag eventuelt i en udflugt arrangeret af vores gode kollegaer fra Albatros Arctic Circle. Læs mere på www.aac.gl.

Du kan også slappe af og eventuelt få dig en god middag i Restaurant Roklubben. Efter en god nats søvn og morgenmad går turen nu videre med Air Greenland til din slutdestination.

Inkluderet i prisen

 • 1 overnatning på Old Camp i Kangerlussuaq (Der er bad og toilet på gangen)
 • Morgenmad på Old Camp
 • Enkeltrejse med fly mellem København og Sisimiut, Ilulissat eller Nuuk via Kangerlussuaq (eller omvendt)
 • 20 kilo indvejet bagage og 8 kilo håndbagage
 • Håndbagage: Max. mål 55 x 40 x 23 cm

Ikke inkluderet i prisen

 • Måltider udover morgenmad
 • Rejseforsikringer
 • Udflugtspakke (kan tilkøbes)

Bestil din rejse her

I dette skema kan du forespørge på en Fly ’n Sleep-billet inklusive én nats ophold på Old Camp i Kangerlussuaq. Vi vil herefter undersøge, om der er ledige Fly ’n Sleep-sæder på den ønskede afgang og forhøre os om et ledigt værelse på Old Camp. Det tager typisk 2 arbejdsdage at få svar. Din rejsedato skal være mindst 2 uger ude i fremtiden. Du kan kun booke billetter 1 år frem.

Bemærk: Når du udfylder skemaet nedenfor, booker vi billetten til dig, hvis der er plads. Så du skal kun udfylde denne formular, hvis du er sikker på, at du vil rejse de dage. Hvis du i stedet har en forespørgsel om plads eller pris, skal du gå til Air Greenlands hjemmeside via linket ovenfor.

  Rute

  Ønsket rejsedato

  Antal flybilletter

  Person 1

  Person 2

  Person 3

  Person 4

  Værelsetype

  Sygdom- og afbestillingsforsikring

  Bemærkninger

  Fly ‘n sleep er gjort muligt via attraktive priser fra Old Camp, Air Greenland og Grønlands Rejsebureau.