VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Rejser til Grønland fra Billund

Rejser / Se vores udvalg af rejser

Se vores udvalg af rejser

Oplev det arktiske eventyr direkte fra Billund til Grønland! Med vores afgange fra Billund Lufthavn er det nu lettere end nogensinde før at udforske den spektakulære grønlandske natur og kultur. Spring med ombord på flyet og lad os tage dig med til en destination fyldt med isbjerge, nordlys og unikke oplevelser. Med en nem bookingproces er din rejse fra Billund til Grønland lige ved hånden. Lad os bringe dig til det smukkeste hjørne af Arktis med lethed og komfort. Book din billet i dag og forbered dig på et uforglemmeligt eventyr!

 

 

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik