VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Økonomi

I økonomi vil vi gerne have glade kunder, leverandører og kolleger. Vi gør en dyd ud af at alle mellemværender afregnes til tiden og at alle opgaver løses med et smil. Vi vil meget gerne være en hjælpende hånd for alle parter med de administrative opgaver. Vi foretrækker procesudvikling frem for brandslukning, og hvis du har forslag til mere enkle arbejdsgange hører vi meget gerne fra dig.

Alle fakturaer bedes sendt til:
invoice@greenland-travel.dk

Leverandører med andre henvendelser, bedes skrive til:
creditor@greenland-travel.dk

Kundehenvendelser bedes sendt til:
oekonomi@greenland-travel.dk

Ida Løvbo

Økonomiassistent | Leverandører

Ring direkte på: +45 3376 6225

Lene Bjærre

Økonomisassistent | Kunder

Lene har været ansat i Økonomiafdelingen her hos Grønlands Rejsebureau siden 2015, og startede uden den store kendskab til Grønland. Hun er blevet meget fascineret af Grønland og elsker at rejse dertil. Hun elsker at vandre i naturen, indånde den klare luft, at sejle mellem isfjelde og gigantiske isbjerge, at se hvalerne bevæge sig i det kolde vand, høre deres blås, se rensdyrene i fjeldet og at flyve henover den gigantiske indlandsis.

Ring direkte på: +45 3376 6245

Christian Christensen

Forretningsudvikling

Ring direkte på: +45 2486 1515

Tom Nørregaard Jensen

IT-Projektleder

Ring direkte på: +45 3376 6227

Rikke Ravnshøj Johansen

Intern Forretningsudvikler

Rikke er opvokset i Nuuk, men har også boet i Qaqortoq i syd og Ilulissat i nord. I Ilulissat havde hun sit eget lille hundespand, og brugte det meste af sin fritid ude på slædesporet om vinteren og på havet blandt isfjelde om sommeren. Rikke arbejder med intern forretningsudvikling og økonomi, hun elsker at grave i, arbejds- og systemprocesser for at finde og benytte ”Best Practice” i hele virksomheden. Efter Rikke flyttede til Danmark, har hun arbejdet i store globale rejsebureauer, men er nu vendt ”hjem” til Grønlands Rejsebureau efter hendes ”dannelsesrejse” på 16 år.

Ring direkte på: +45 3376 6220

Anastasia Riepina

Økonomiassistent

Ring direkte på: +45 3376 6249

Bernice Antwi

Økonomi elev

Bernice er født og opvokset i Ghana i Vestafrika og flyttede for fem år siden med sin lillebror til Danmark, hvor deres far har boet i 33 år. Bernice er regnskabselev og sidder med kreditorer. Efter sin elevtid, vil hun gerne læse finansbachelor.

Ring direkte på: +45 3376 6221

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik