VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Marketing

I marketing bruger vi både venstre og højre hjernehalvdel, når vi skal nå vores forretningsmål eller skal efterkomme vores kunders krav og ønsker. Vi ønsker at være digitale til fingerspidserne, så vi kan følge med tidens nye platforme og teknologier.

Vi har dog begge ben solidt plantet i jorden, for i sidste ende handler det om kommunikation mellem mennesker. På tværs af grænser og forskellige kulturer.

Drivkraften er vores passion for Grønland. Et fantastisk land vi gerne vil markedsføre og gøre tilgængeligt for alle. Men på en forsvarlig og bæredygtig måde.

Kontakt os på marketing@greenland-travel.dk.

Rikke Thomsen

Online Project Manager

Ring direkte på: +45 3376 6235

Patrick Bay

Online Site Manager

Ring direkte på:

Ajaana Kristjansdottir

Marketing koordinator

Ajaana er født og opvokset i Grønland og har studeret Tourism Studies på Island. Ajaana startede som Trainee i Grønlands Rejsebureau i 2021 og igennem sit forløb skal hun ind og arbejde med erhvervsrejser, ferierejser og afvikling af ture. Derefter skal hun også ind i marketingsafdelingen, økonomiafdelingen og til sidst skal Ajaana til Grønland for at koordinere udflugter i Ilulissat.

Ring direkte på: +45 3376 6250

Jesper Kunuk Egede

Contentspecialist

Jesper er opvokset i Narsaq i Sydgrønland og har arbejdet med turisme og flydrift i Grønland siden 1999. I 2014 skiftede han kasket og blev freelancer indenfor contentproduktion og marketingstrategetier.

Ring direkte på: +36 70 423 5261

Peter Bastrup

Administrerende direktør

Ring direkte på: +45 3376 6244

Peter Simonsen

Produktchef | Ferierejser

Peter har rejst og boet i Grønland i en årrække. Som aktiv naturbruger og slædekusk. Peter er en af vores eksperter, når det gælder rådgivning om rejser og aktiviteter.

Ring direkte på: +45 3376 6247