VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Snescooter

Inspiration / Udflugter / Snescooter

Kør på en snescooter hen over de enorme snelandskaber og oplev adrenalinen i kroppen!

Mens hundeslæderne har været i Grønland i over 1.000 år, er snescooterne en nyere opfindelse, der hurtigt vandt popularitet i Grønland og andre arktiske egne. Du kan komme med os ud på snescootertur i Sisimiut og Ilulissat, og det er virkelig spændende. Særligt i Sisimiut er der mange forskellige måder at opleve snescooteren på.

Snescooter i Sisimiut

I Sisimut kan du vælge mellem ture på alle niveauer – der er simpelthen noget for enhver smag. Om du er på udkig efter korte, afslappende ture eller eventyrfyldte heldagsture. Eller noget midt imellem. Vi finder det du søger, i tæt samarbejde med vores samarbejdspartner.

Der er ture, hvor du kører alene, sidder bagpå med en erfaren snescooterfører ved pinden. Det er endda muligt at komme ud på tur med Grønlands eneste passager-snescooterslæde, hvor I bliver trukket bag en snescooter. For de fleste er en introduktion med efterfølgende tur ud i fjeldet det mest oplagte.

Introduktionstur med efterfølgende tur i baglandet

Her får du mulighed for at kombinere dine nye færdigheder på en snescooter med en utroligt flot tur i det smukke kuperede fjeldlandskab, der ligger øst for Sisimiut.

Din turguide introducerer dig til de grundlæggende kørefærdigheder på en snescooter. Du starter med at køre på et træningsspor og efterfølgende får du lov til at køre på lidt længere, præparerede stier. Undervejs på turen får du et længere stop for at få en snack og noget varmt at drikke, og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at tage nogle fede selfies. Dette er selve introduktionsturen, som er fin for mange.

Hvis du vil prøve lidt mere, så kombiner det med back country-turen.

Dette er den mest populære snescooterudflugt, fordi du får lidt af det hele og kører gennem naturskønne stier ind til bjergene. Du kommer igennem et terræn, der er bakket med gode nedkørsler og stigninger, hvilket er det sjoveste på en snescooter. Du får en forrygende udsigt over Davidstrædet og det barske vinterlandskab.

Snescooter i Ilulissat

I Ilulissat kan du også komme ud på snescooter med vores datterselskab, World of Greenland.

I sidder to og to på snescooterne, så den første deltager sidder bag på guiden. Er i et ulige antal personer afsted, vil der være en som kommer til at køre alene på sin snescooter.

Du får en introduktion af din guide, og så fører guiden an op over fjeldet, over Store Akinnaq og ind i baglandet. Undervejs på vores tur kører vi over frosne søer og fjelde, hvorfra vi får en utrolig udsigt over Ilulissat by og den nærliggende Isfjord. Hvis sneen er rigtig god, kan vi køre helt dertil, hvor du får udsigt helt ind til indlandsisen.

Tak, tak, tak og tusind tak for at foreslå Igloo Lodge. Det var mageløst at være der. Jeg ville ikke hjem. Alt spillede og med solskinsvejr alle dage deroppe, hvad mere kan man så ønske sig? Jeg havde endnu engang en vidunderlig tur.

Charlotte

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 9:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.00

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik