VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Ekspeditionsskibene på Antarktis

Inspiration / Uncategorized @da / Ekspeditionsskibene på Antarktis

Med Hurtigruten kan du vælge mellem en række ekspeditions-sejladser med MS Fram eller MS Midnatssol på Antarktis. Den primære forskel på de to skibe er størrelsen og antallet af passagerer.

MS Fram tager kun 200 passagerer, mens MS Midnatssol tager op til 500 passagerer. MS Fram kan lægge til flere steder på Antarktis, og vi anbefaler derfor MS Fram til dig, der vil opleve mest muligt af Antarktis. MS Midnatsol er et godt valg for dig, der gerne vil se mere af områderne udenfor Antarktis, såsom Patagonien og Chile.

MS Fram – et moderne ekspeditionsskib

Ønsker du mere komfort og et større skib, så er MS Fram med det forpligtende navn det rigtige valg. Skibet sejler fra pol til pol og sejler således både i Antarktis og Arktis. MS Fram er et moderne ekspeditionsskib. Det originale skib Fram var det mest berømte fartøj i sin tid. Fram havde tre ekspeditioner, som var helt enestående. MS Fram viderefører arven fra den originale Fram, og brugen af avanceret teknologi gør skibet ekstra godt egnet til ekspeditioner i polområderne.

MS Fram er det rigtige skib for dig, der vil opleve mest muligt af Antarktis. Skibet tager kun 200 passagerer med, når det sejler i Antarktis, selvom der er plads til flere. Det betyder, at skibet kan lægge til og du kan komme i land flere steder end de større skibe kan.

MS Midnatssol – eventyr, videnskab og innovation

MS Midnatsol bruger Punta Arenas som udgangspunkt for sine ekspeditioner. Dermed kan du opleve og udforske de chilenske fjorde, besøge Kap Horn og se alle højdepunkterne i Antarktis. Det omfattende program, der tilbydes ombord, passer til alle aldersgrupper, og de kundskabsrige eksperter har forskellige specialfelter og ved lige præcis, hvordan de kan begejstre dig med deres viden.