VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS
Rejser Landing Pages / Pakkerejser eller skræddersyede ture

Pakkerejser eller skræddersyede ture

Vi er specialister i rejser til Grønland og kan hjælpe dig med planlægningen.

Når det kommer til pakkerejser og skræddersyede ture, er der ingen, der har så stort et udvalg som os. Vi kender hele Grønland, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Vi har spændende pakkerejser hele året. Se for eksempel de 6 ture herunder – her er noget for de fleste.

Skræddersyede rejser

Hvis du ikke kan finde en pakkerejse der matcher dine ønsker kan vi også sammensætte en rejse til dig. Ring eller skriv til vores rejsekonsulenter Lars, Lisbeth eller Tina. De er specialister i rejser til Grønland og kender landet fra nord til syd. Du kan læse mere om dem her og om hvordan de kan hjælpe dig med at planlægge en rejse.

Kontakt os for at høre mere

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

Her kan du læse mere om os.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 3313 1011