eqi

Grønlandske fristelser fra Syd til Nord

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Med rejseleder
 • Afrejse fra Reykjavik
 • Varighed 14 dage
 • Pris pr. person fra 45.975 DKK
Tilføj til favoritter

Grønlandske fristelser fra Syd til Nord

På denne 14 dages rejse opleves de utrolige kontraster i den grønlandske natur og de forskellige levevilkår i syd og nord, i bygd og by. Vandring i stilhed og uberørt natur. Små bygder og hovedstad. Grønne fjelde og turkise isbjerge. Varme blomsterdale og kolde gletschere.

Vi starter i det grønne Sydgrønland bl.a. med et par dages ophold i en lille og meget smuk fåreholderbygd og besøg på historiske steder som Erik den Rødes boplads og bispesædet Gardar.

Næste oplevelse på rejsen er en 2 døgns sejltur med kystskibet Sarfaq Ittuk langs Grønlands imponerende vestkyst. På sejlturen er der rig lejlighed til at spejde efter sæler og hvaler og nyde livet til søs enten inde bag skibets panoramavinduer eller i en lækrog på dækket. Vi sejler til Nuuk, Grønlands hovedstad og kommercielle centrum og har et døgn til at opleve de spændende kulturelle tilbud, Nuuk har at byde på.

Vi fortsætter rejsen nordover til isparadiset Ilulissat, som er berømmet for gigantiske isfjelde og den utrolige Isfjord. Om vinteren bruges hundeslæden dagligt, så bybilledet er præget af slæder og tusindvis af hunde, der længes efter den første sne.

Naturperlen Eqi er næste stop. Vi overnatter i Glacier Lodge Eqis hyggelige hytter med direkte udsigt til den kælvende bræfront. Det fantastiske landskab lægger op til kortere eller længere vandreture, hvor stilheden er intens.

Tilbage i Ilulissat vil du på turens sidste to dage få den perfekte afslutning på en rundrejse af de helt store.

Turledersprog

Dansk/engelsktalende rejseleder på afgangene: 22/6, 20/7 og 10/8
Dansk/tysktalende rejseleder på afgangene: 29/6, 13/7 og 27/7
Engelsk/tysktalende rejseleder på afgangene: 6/7 og 3/8

"Jeg synes, at jeg har haft mit livs oplevelse. Vi kom virkelig rundt på Grønland set isskosser - isbjerge - lært at gå i bjergene - hele gruppen var med - ingen sure miner. " K. Løhndorf, deltager på "Grønlandske fristelser fra syd til nord"
Grønlandske fristelser fra Syd til Nord

Rejseprogram

Dette er virkelig et ’all inclusive’ rejseprogram – både hvad angår geografisk rækkevidde og, hvad du får med i pakken. Rigtig mange udflugter er inkluderet, og rejselederen vil hele vejen øse ud af sin viden om Grønland. Du kommer til at pakke din kuffert en del gange, men til gengæld garanterer dette program dig en fyldt oplevelseskonto, når du skal hjem igen.

 • Dag 1 Fly Reykjavik-Narsarsuaq – første møde med Grønland

  Fra Reykjavik* (Reykjavik Domestic Airport) flyver vi med Air Iceland til Narsarsuaq, der er utroligt smukt beliggende midt i Sydgrønlands oase af rå fjelde, blomstrende sletter, isfyldte fjorde, gletschere, nordboruiner – og et veludviklet landbrug.

  I Narsarsuaq indkvarteres vi på Hotel Narsarsuaq, der ligger med udsigt til sletten og lufthavnen og med Signalhøjen i baghaven. Efter check in og velkomstmiddagen kan de, der er friske, tage med på en aftentur ud i fjeldet. Vi går i retning mod Signalhøjen, og dem der er superfriske, kan tage turen hele vejen op. Her venter en smuk udsigt over lufthavnsområdet, Brathalid og Indlandsisen.

  * Mulighed for tilslutningsfly - se under "Pris og fakta"

  image
  info Narsarsuaq er utroligt smukt beliggende midt i Sydgrønlands oase af rå fjelde, blomstrende sletter, isfyldte fjorde og gletsjere. Her finder du også nordboruiner og et veludviklet landbrug.
 • Dag 2 Sejltur til Qassiarsuk – Itilleq og vandring til Igaliku

  Om morgenen er der bådtransfer til Qassiarsuk, der ligger i bunden af Tunuliarfik på det sted, hvor Erik den Røde slog sig ned, da han i 985 opdagede det grønne land.

  Ruinerne af Erik den Rødes boplads

  Brattahlid samt rekonstruktionerne af hans langhus og hans kone Thorhildes kirke. Begge rekonstruktioner blev opført i år 2000 i anledningen af 1000-året for Leif den Lykkeliges opdagelse af Amerika og kristendommens indførelse i Grønland. På rundvisning får man et godt indblik i livet i Sydgrønland for 1000 år siden. Der vil være god tid til at opleve Qassiarsuk, og evt. kan frokosten indtages i den lille Café Brattahlid.

  Itilleq/Igaliku

  Herfra fortsætter vi rejsen med en mindre charterbåd videre over fjorden til landsætningsstedet Itilleq, hvorfra vi vandrer en time til Igaliku ad Kongevejen. Bagagen transporteres i jeep. Fåreholderbygden Igaliku ligger vidunderligt smukt i bunden af Igaliku Fjord omgivet af grønne marker med bratte, nøgne fjelde i baggrunden.

  Nordboernes bispesæde Gardar

  Resterne af bispegården og den lille domkirke ligger i dag synlige mellem bygdens huse og køkkenhaver. I dag bor der ca. 40 mennesker i Igaliku, der primært ernærer sig ved fåreavl. Der bliver tid til at besigtige bygden og ruinerne. Vi indkvarteres på vandrehjemmet og kan se frem til 2 dage i helt ubeskrivelige omgivelser.

  image
  info I Qassiarsuk besøger vi ruinerne af Erik den Rødes boplads og rekonstruktionerne af hans langhus og hans kone Thorhildes kirke.
 • Dag 3 Dagsvandring omkring Igaliku

  Dagen er afsat til en dagsvandring med rejselederen. Den mest oplagte tur går nord for Igaliku til et udsigtspunkt over Qooroq isbræen og Indlandsisen i baggrunden. På vejen kommer man bl.a. forbi en lille sø, hvor der er gode muligheder for at finde månesten. Der er dog også andre gode vandreture f.eks. til vandfaldene eller til fjeldet Nuluk.

  image
  info Dagen er afsat til vandreture efter behag. En oplagt tur går nord for Igaliku til et udsigtspunkt over Qooroq isbræen og Indlandsisen i baggrunden.
 • Dag 4 Bådtransfer til Qaqortoq – byrundtur

  Vi sejler i dag til Qaqortoq via Hvalsø, som kan fremvise endnu et levn fra Grønlands fortid. Ruinerne af en nordbokirke og en præstegård med tilhørende festsal er synlige den dag i dag.

  Qaqortoq

  Vi ankommer til Qaqortoq først på eftermiddagen og indkvarteres på Hotel Qaqortoq, der ligger smukt på en bakke med udsigt over havnen. Rundt på hotellet er der fine kunstværker udført af lokale kunstnere. Efter check in på hotellet tager vi på en byrundtur.

  Den smukke by ligger i en gryde mellem Qaqortoq fjorden og den store indsø Tasersuaq og byens huse og haver med blomster og urtehaver er smukke indslag på byrundturen sammen med springvandet fra 1930’erne og den moderne stenskulptursamling Sten og Menneske, der er spredt omkring i byen.   

   

  image
  info På sejlturen til Qaqortoq kommer vi forbi ruinerne af en nordbokirke og en præstegård med tilhørende festsal.
 • Dag 5 Ophold i Qaqortoq - skib nordover

  I dag kan du nyde Qaqortoq enten sammen med rejselederen eller efter dit eget hoved, og der er nok at opleve. På turistkontoret kan du få en oversigt over skulpturerne, der er mejslet ind i klipperne, gå en tur over elven og besøge brættet og det hyggelige museum, der samtidig er byens ældste hus fra 1804.

  Uunartoq (tilkøb)

  Du kan også besøge de varme kilder ved Uunartoq. Søerne ligger på en ø ca. 50 km syd for Qaqortoq tæt ved bygden Alluitsup-Paa. Det er en fantastisk oplevelse at nyde det varme vand omgivet af enorme fjelde og flydende isbjerge. På den 2,5 timers sejltur er der gode chancer for at se hvaler boltre sig.

  Sen eftermiddag står vi til søs og indkvarteres på kystskibet Sarfaq Ittuk. Du kan nu slappe lidt af, nyde udsigten til kystlinien fra første række, holde udkig efter hvaler og sæler. Undervejs får vi et indtryk af livet langs Grønlands vestkyst i et dejligt adstadigt tempo.

  Aftensmaden serveres ombord på skibet.

  image
  info Der er masser at opleve på denne fridag i Qaqortoq.
 • Dag 6 Til søs med kystskibet

  Kystlinien varierer med øde områder, klippefyldte landskaber, isbjerge i forskellige størrelser og farver og sollysets reflektion, og så får skibets rytme dig helt automatisk til at lukke af for tiden og måske reflektere lidt over livet.

  Der bliver tid til at læne sig tilbage og nyde udsigten, en god bog eller måske få gang i en god samtale med nogle af de lokale, der også sejler med båden.

  image
  info Undervejs på rejsen med kystskibet får vi et indtryk af livet langs Grønlands vestkyst i et dejligt adstadigt tempo.
 • Dag 7 Nuuk - byrundtur - museum

  Vi ankommer til Nuuk tidlig morgen kl. 7.30 og indkvarteres på det 4-stjernede Hotel Hans Egede med en fantastisk udsigt til fjelde og indsejlingen til Godthåbsfjorden.

  Morgenmaden spiser vi på hotellet og herefter er det tid til at udforske vores arktiske hovedstad.

  Byrundtur med bl.a. Grønlands Nationalmuseum og den gamle kolonihavn

  På byrundturen introduceres du til de største attraktioner som bl.a. Grønlands Nationalmuseum, der rummer en enestående etnografisk samling fra alle inuitkulturer og de verdensberømte mumier fra Qilakitsoq.  Vi besøger det smukke kulturhus Katuaq, hvis facade er formet som nordlyset og den ligeså smukke gamle bydel med Hans Egedes statue, der skuer ud over den gamle kolonihavn, fjorden og kæden af fjelde i baggrunden. Også brættet (det åbne fiskemarked) kommer vi forbi.

  Eftermiddagen er til oplevelser på egen hånd. Er du på udkig efter grønlandsk kunsthåndværk, kan du finde et stort udvalg i byens souvenirbutikker, som har alt fra små fine øreringe til sælskindspelse.

  Hotellet ligger i hjertet af Nuuk, og du har mulighed for at udforske det nærliggende område på egen hånd. Lyskryds, busser og masser af biler giver umiddelbart indtryk af en travl by, men den fantastiske natur og den uendelige horisont sætter helt automatisk storbylivet i perspektiv.

  Som i alle andre byer i Grønland lever man i tæt samhørighed med naturen, men med masser af impulser fra det moderne liv. Med sine ca. 17.000 indbyggere er Nuuk en storby i sammenligning med de øvrige grønlandske byer. Der bygges mange nye boliger hvert år, og handels- og restaurationslivet er livligt.

  Endelig har Nuuk også et kunstmuseum, hvor den permanente udstilling især rummer mange malerier af den kendte grønlandsmaler Emanuel A. Petersen (1894-1948).

  Om aftenen serveres der en lækker 3-retters middag på Hotel Hans Egede.

  image
  info Som i alle andre byer i Grønland lever man i Nuuk i tæt samhørighed med naturen, men med masser af impulser fra det moderne liv.
 • Dag 8 Ophold i Nuuk - evt. vandring eller sejltur

  Dagen er til fri disposition. For de vandrelystne vil rejselederen arrangere en vandretur rundt om Lille Marlene.

  Vandreturen er ca. 8-10 km lang og stiller krav til, at man er i god/normal fysisk form og vant til at bevæge sig over ujævnt terræn. Til gengæld kommer du tæt på en uberørt, stille vildmark med bække og elve, der risler med frisk, iskoldt vand omgivet af fjeldene omkring Nuuk og med udsigt over den smukke Godthåbsfjord.

  Hvis du har lyst til at komme ud at sejle i den smukke Godthåbfjord, fiske og spise har du denne dag muligheden.

  Bådtur til Qooqqut - fang din egen frokost

  Klokken 9:00 afgår vi fra Nuuk på en sejltur til den gode Qooqqut Nuan' Restaurant. Men dette er ikke noget almindeligt restaurantbesøg.

  Vi sejler gennem det enorme fjordsystem bag Nuuk, som er det næststørste fjordsystem i verden. I Qooqqut-fjorden stopper vi motoren og pilker vores egen frokost. I dag er der ingen klager over, at fisken ikke er frisk!

  Qooqqut ligger i en vidunderlig dal i Nuukfjorden. Bjergene, der omgiver dalen, er op til 2.000 meter høje. En af Nuuk mest respekterede kokke opholder sig her om sommeren og serverer de mest fantastiske retter. Til frokost skal vi spise vores egen friskfangede fisk.

  Som et særsyn i Grønland er der træer spredt smukt i området bag restauranten. Overvej at tage på en lille vandretur for en god fotomulighed, mens kokken er på arbejde med din fisk.

  Efter frokosten hopper  vi tilbage i båden og vender stævnen mod  Nuuk, hvortil  vi ankommer omkring kl. 15.30.

  Turen til Qooqqut skal bestilles hjemmefra.

  image
  info I nuuk er der bl.a. mulighed for besøg i kulturhuset Katuaq.
 • Dag 9 Med fly til Ilulissat - isbjergenes by

  Vi flyver fra Nuuk til Ilulissat og indkvarteres på Hotel Arctic, der ligger med den skønneste udsigt over Isfjorden.

  Byrundtur

  Om eftermiddagen tager rejselederen os med på en byvandring og introducerer det moderne byliv i kontrast til det traditionelle fangererhverv, der fortsat trives i byen.

  Sermermiut

  Dagens program byder også en vandretur til den tidligere boplads Sermermiut, der ligger smukt ved Isfjordens munding. På grund af de gode fangstforhold har dette været den foretrukne boplads i området i flere tusinde år.

  Først da kolonien Jakobshavn havde eksisteret i over 100 år, flyttede de sidste beboere fra Sermermiut til Jakobshavn i 1850-erne. En smuk tur langs Isfjorden med direkte udsigt til isbjerge i alle faconer.

  image
  info Isfjorden ved Ilulissat vil, med garanti, bjergtage dig med sine magiske isfjelde i tusinde former og farver.
 • Dag 10 Sejltur til Eqi - indkvartering i Glacier Lodge Eqi

  Vi sejler nordpå til Eqi, den kælvende bræ. Undervejs er der chance for at se både sæler og flere forskellige slags hvaler, så det gælder om at holde godt udkig! Fremme ved Eqi sejler båden tæt forbi den imponerede bræfront, hvor man kan være heldig at se mindre kælvinger.

  Landgang og indkvartering ved Glacier Lodge Eqi

  Glacier Lodge Eqi ligger midt i naturen med smuk udsigt direkte til bræen. Indkvartering finder sted i små hyggelige ét-rums træhytter. Man sover én eller to personer i hver hytte i opredte senge.

  Man skal bemærke, at man her er helt ude i vildmarken, hvorfor der i standardhytterne ikke er indlagt vand og ej heller er kloakeret. Hytterne er forsynede med gasovn til opvarmning og stearinlys som lyskilde.

  Café Victor

  Café Viktor er en hyggelig samlingshytte, hvor vi samles til måltiderne. Rejselederen arrangerer vandreture i området, bl.a. til lagunen og morænen, hvorfra der er en fantastisk udsigt ind over Eqi bræen. Området byder på et væld af vandremuligheder, og det står dig frit for, om tiden skal bruges på vandring eller på meditation i det barske, øde og smukke landskab – måske i en hvilestol på hyttens terrasse.

  image
  info Få steder i Grønland er ligeså smukke som Eqi-bræen, der løber ud i fjorden 70 kilometer nord for Ilulissat. Det er muligt at komme helt ind til kanten af bræen med båd og opleve den kælve store stykker af is. Bragene er enorme og synet af is, der buldrer ud i vandet er betagende. Fra hytterne er det dog kun bragene, du kan høre.
 • Dag 11 Dagsvandring i Eqi - lagune – Indlandsis

  Fra hytterne vandrer vi rundt om den lille lagune, der ligger i bræens sydlige ende og krydser elven på en let overgang og går videre op ad den flotte moræne, hvorfra vi kan se ned i bræens enorme sprækker. Herfra kan vi også på nært hold se et stort stykke af den op til 80 meter høje bræfront og se mægtige kælvninger. En skøn tur midt i paradis.

  image
  info Under opholdet ved Eqi er der mulighed for en kortere vandretur til lagunen og isbræen eller en lang vandretur op på Indlandsisen, hvor du kan opleve randisens sprækker, smeltevandsbrønde og det dynamiske morænelandskab.
 • Dag 12 Sejlads retur til Ilulissat, byen ved Isfjorden

  Formiddagen er til fri disposition. Midt på dagen sejler vi tilbage mod Ilulissat med ankomst sen eftermiddag. Sejlturen giver dig atter mulighed for at nyde det smukke landskab og de imponerende isbjerge, og der er fine muligheder for at se hvaler og sæler. Efter en dejlig sejltur indkvarteres vi igen på Hotel Arctic.

  image
  info Nyd den sidste formiddag ved Eqi, inden turen med båd går tilbage til Ilulissat.
 • Dag 13 Ophold i Ilulissat, på egen hånd eller med rejselederen

  Dagen er til disposition enten med rejselederen eller på egen hånd, og der er masser af muligheder, uanset om du ønsker at vandre i fjeldene, snuse til stemningen i byen eller tage på arrangerede udflugter.

  Vores lokale datterselskab World of Greenland, med kontor lige midt i Ilulissat, tilbyder en lang række udflugter. En sejltur på Isfjorden om dagen eller om aftenen i midnatssolens skær er en skøn oplevelse, når man besøger Ilulissat.

  Sejlads på Isfjorden (tilkøb)

  Den nordlige halvkugles mest produktive bræ, Kangia, ligger kun ca. 60 km fra Ilulissat og producerer nogle af verdens største isbjerge. Kun fra skib får man rigtig indtryk af, hvor store disse smukke isbjerge er.

  Det er ofte også muligt at bestille en helikoptertur ind til Kangia - der gøres et lille stop, hvor der er udsigt ud over hele bræen. På vejen ind flyves der henover den tæt pakkede is i Isfjorden, hvilket uden tvivl vil være en oplevelse for livet. Det er også muligt at besøge én af de nærliggende bygder Oqaatsut eller Ilimanaq på en bådudflugt.

  image
  info Den nordlige halvkugles mest produktive bræ, Kangia ligger kun ca. 60 km fra Ilulissat og producerer nogle af verdens største isbjerge.
 • Dag 14 Fly Ilulissat-Reykjavik

  Grønlandseventyret slutter for denne gang, og vi flyver fra Ilulissat til Reykjavik (Reykjavik Domestic Airport).

  Sværhedsgrad lettere vandring

  Lettere vandring som dagsvandringer. Længden af dagsvandringerne tilpasses i nogen grad efter deltagernes ønsker og fysik. Al vandring er uden bagage. Vandringen foregår i ujævnt fjeldterræn, så deltagerne må være almindeligt godt gående.

  Rejselederen

  Grønlands Rejsebureau råder over et rejselederteam på godt 50 aktive rejseledere. Mange af rejselederne har været tilknyttet korpset i mere end ti og tyve år og kender derfor Grønland særdeles godt. Deres erfaring bruges i forbindelse med uddannelsen af nye rejseledere, så kontinuiteten og den høje kvalitet sikres.

  Rejselederen har ansvaret for organisering af alle praktiske opgaver såsom transporter, indkvartering mv. Derudover er det rejselederen, der kender områderne, de gode vandremuligheder og kulturelle seværdigheder. Med en af vores rejseledere ved din side, er du således sikret det bedste udgangspunkt for at opleve Grønland.

  Rejselederen har ret til at ændre rute, overnatningssteder, transportmidler og tidsplan, hvis det skønnes nødvendigt. Bliver det nødvendigt, vil rejselederen selvfølgelig forsøge at gøre dette i henhold til gruppens ønsker. Selvom rejsen foretages i en gruppe, vil rejselederen forsøge at tilgodese den enkeltes ønsker.

   

  image
  info Isfjorden bliver man aldrig træt af at kigge ud over. Nyd de sidste timer, inden rejsen atter går hjemover.

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
06-07-2019 Alt udsolgt
13-07-2019 Alt udsolgt
10-08-2019 Alt udsolgt
Læs mere om overnatning
Info Flytider (lokaltider): Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.
Afrejse fra Reykjavik Domestic Airport 11.15
Retur til Reykjavik Domestic Aiport 18.25.
På ikke garanterede afgange skal der være minimum 8 deltagere (maks 12).

Turledersprog:
Dansk/engelsktalende rejseleder på afgangene: 22/6, 20/7 og 10/8
Dansk/tysktalende rejseleder på afgangene: 29/6, 13/7 og 27/7
Engelsk/tysktalende rejseleder på afgangene: 6/7 og 3/8

Udflugtspakker og tilkøb

Sejlads blandt isfjelde (Ilulissat)

Sejlads blandt isfjelde (Ilulissat)
Sæson: Hele året

Næsten alle besøgende i Ilulissat vælger at prøve denne sejltur. Du sejler med en mindre båd mellem isbjergene ved Ilulissat Isfjord. Vi anbefaler at du bestiller samtidig med din rejsebestilling. Ved senere bestilling kan der være udsolgt, samt et håndteringsgebyr på 200 kr. påløber.

 • Sejlads med båd
 • Information om Isfjorden undervejs
 • Kaffe og te
 • Husk varm påklædning
 • Transfer fra centrum til havn t/r
 • Varighed. 2,5 timer
Pris pr. voksen 695 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 350 DKK
Fish & Dish

Fish & Dish
Sommer

Vi sejler gennem det enorme fjordsystem bag Nuuk. Ved Qooqqut pilker vi vores egen frokost. På Restaurant Qooqqut Nuan' spiser vi herefter vores friskfangede fisk.

 • Sejltur til Qooqqut
 • Pilkning undervejs
 • Frokost tilberedt af vores fangst (forhåbentlig)
Pris pr. voksen 1.300 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 1.300 DKK

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly Reykjavik Domestic Airport - Narsarsuaq
  Fly Nuuk - Ilulissat
  Fly Ilulissat – Reykjavik Domestic Aiport
  Båd Narsarsuaq – Qassiarsuk – Itilleq
  Båd Igaliku – Qaqortoq
  Kystskib Qaqortoq – Nuuk
  Sejlads Ilulissat - Glacier Lodge Eqi t/r
  Alle transfers
  20 kilo baggage og 6 kilo håndbaggage

 • overnatning
  Overnatning

  1 nat på Hotel Narsarsuaq
  2 nætter på Igaliku Bygdehotel (delt bad/toilet)
  1 nat på Hotel Qaqortoq
  2 nætter på Hotel Hans Egede i Nuuk
  3 nætter på Hotel Arctic
  2 nætter i Glacier Lodge Eqi i egen hytte
  2 nætter på kystskibet Sarfaq Ittuk i kahyt

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Velkomstmiddag i Narsarsuaq
  Helpension i Igaliku
  Helpension på kystskibet
  3-retters velkomstmiddag på Hotel Hans Egede
  Helpension i Glacier Lodge Eqi
  Morgenmad alle dage
  Afslutningsmiddag på Hotel Arctic

 • andet
  Andet

  Rejseleder
  Vandringer med egen rejseleder
  Alle skatter og afgifter
  Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet

Rejseforsikringer

 

Praktisk information

Udflugter
Alle vandreudflugter er inkluderet. Enkelte andre udflugter kan tilkøbes undervejs på rejsen. Din rejseleder er behjælpelig med reservation.

Overnatning i Reykjavik
Ønsker du at tilføje overnatning(er) på hotel i Reykjavik, tilføj dette i kommentarfeltet i bookingforløbet. Uddyb gerne hvis du har særlige ønsker.

Tilslutningspakke med fly København-Keflavik t/r - fra kr. 4.895.
Flypakken inkluderer:
Fly København – Keflavik t/r
Transfer Keflavik lufthavn – Reykjavik lufthavn t/r

Flytider (lokaltid):
Afrejse fra Reykjavik Domestic Airport 11.15
Retur til Reykjavik Domestic Aiport 18.25.

Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

Baggage inkluderet:
20 kilo indvejet baggage og 6 kilo håndbaggage
(max. mål på håndbagage: 55 x 35 x 25 cm).

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis til gerne rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Afrejsegaranti
 • Kontakt din rejsespecialist

  Peter Simonsen

  Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.

 • Nyttig information til din rejse

  Få nyttig information til din rejse i vores ”Klar, parat, start – eventyret venter”. Her har vi samlet al væsentlig information, som du bør vide før, under og efter din rejse.