Flybilletter & Hotel

Rejs nemt og trygt – hele vejen

 

Flybilletter og transport

Vi kan som IATA agent udstede flybilletter til alle flyselskaber i verden. Det betyder, at vi har adgang til 400 internationale flyselskaber, mere end 80.00o hoteller og mere end 30 biludlejningsselskaber i mere end 90 lande. Med andre ord, vi skal nok få dig frem til din ønskede destination.

Fordelen for dig er, at vi har adgang til mange flere mulige rejseruter, billettyper og priser end du selv har via internettet. Vi kender de såkaldte interline aftaler (bagagehåndteringsregler mellem flyselskaber), så du ikke skal tjekke din bagage ind flere gange end højest nødvendigt.

At rejse i Grønland

Grønland adskiller sig fra de fleste andre steder ved at have en yderst special infrastruktur. Ingen byer er forbundet med veje og samtidig er landet ufatteligt stort. Det stiller store krav til planlægningen af en rejse, især hvis du skal nå flere steder og byer på din rejse. Vi har erfaringen og kompetence til at sikre dig en gnidningsfri tur og vi forsøger altid at sikre, at din rejse er planlagt efter årstiden udfordringer, som vi efterhånden har mange års erfaring med.

Vi har et kæmpe netværk i Grønland og er i daglig kontakt med vores grønlandske kollegaer og vores samarbejdspartnere i Grønland. Vi ved, hvad der sker på både kort og lang sigt og er altid opdateret på nye ruter og muligheder.

I Grønland foregår transporten med enten fly, helikopter eller skib. Selve rejsen til Grønland foregår med fly enten via København eller Reykjavik. Hvis du skal flere steder i Grønland i een og samme rejse, så har vi både kendskabet og erfaringen til at sætte din rejse sammen på den mest hensigtmæssige måde, så du når dine aftaler i Grønland og får mest muligt ud af dem.

Hotel og overnatning

Uden mad og drikke og en god nats søvn, så er der ikke ret mange af os, der er oplagte til lange arbejdsdage med møder. Hos Grønlands Rejsebureau ved vi, hvad det vil sige, at bo og sove godt og vi har adgang til mere end 80.000 hoteller i hele verden.

Vi har rigtig mange gode prisaftaler med hoteller i og udenfor Grønland, som kommer dig til gode. Mange af vores kunder har faste hoteller, som de bruger hver gang, mens andre skifter fra gang til gang. Det er helt op til dig og vi kan er vant til håndtere begge dele. Ofte kender vi vores rejsende så godt, at vi ved, hvad de ønsker, før de selv ved det.

Overnatning i hele Grønland

Vi har unikke aftaler med hoteller og overnatningssteder i hele Grønland, som kommer dig til gode og vi kan rådgive dig helt ned på detaljeniveau med valg af værelseskategori. Ofte har vi også adgang til overnatningsmuligheder, som ikke er tilgængelige på internettet.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores aftaler med hoteller og overnatningssteder.

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Ønsker du et professionelt erhvervsrejsebureau?  Har du spørgsmål til din erhvervsrejse? Vil du vide mere om vores unikke services. Eller ønsker et konkret tilbud ud fra dine rejsekriterier?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – fra A til Å.