Find din drømme rejse til Grønland med Trip Finder

Find din drømme rejse til Grønland med Trip Finder. Du får rejseforslag baseret på dine interesser og ønsker. Søg på rejser med hundeslæde, Indlandsisen, nordlys, hvaler og kæmpe isbjerge i Grønland. Du kan også søge på rejser med forskellig sværhedsgrad og med eller uden rejseleder.

  • Hundeslæde Hundeslædeture i Grønland December - april
  • Nordlys Verdens bedste nordlys finder du i Grønland Oktober - april
  • Hvaler Kom helt på tæt på gigantiske hvaler Juni - august
  • Isbjerge Oplev enorme isbjerge og kælvende gletsjere Hele året
  • Indlandsisen Sæt fødderne på Indlandsisen Hele året
Hundeslæden er selve symbolet på Grønlands vinter. Du kan prøve at køre hundeslæde fra få timers udflugter til flere dages miniekspedition. Sus afsted i rasende tempo og nyd stilheden i det snedækkede landskab, mens du er iklædt sælskindstøj fra top til tå. Rejserne herunder giver alle mulighed for hundeslædekørsel. De ideelle måneder er fra december til april.
Nordlysets farvespil har alle dage næret fantasien. Ifølge et inuit-sagn, så er det ånderne, der spiller bold med et hvalroskranie, når nordlyset danser rundt på himlen. Du kan opleve verdens bedste nordlys i Grønland, og vi kan næsten garantere dig, at du ser det på en af rejserne herunder. Grønland har de bedste forhold for at se nordlys. De ideelle måneder for nordlys er oktober til april.
Der er gode muligheder for at se hvaler på en rejse i Grønland. Hele 15 hvalarter findes der regelmæssigt i de grønlandske farvande, og der er store chancer for at få et glimt af dem. I sommerhalvåret er det som regel pukkelhvalen, vågehvalen og finhvalen, og om vinteren er der tre hvalarter, som overvintrer i Grønland, nemlig hvidhvalen, narhvalen og grønlandshvalen. Juni - August er de absolut bedste måneder at se hvaler i.
Få steder i verden kan du opleve imponerende gletsjere og gigantiske isbjerge som i Grønland. En af de største attraktioner i Grønland er Ilulissat isfjord i Diskobugten. Der findes dog også andre steder med samme muligheder - især er Østgrønland et fantastisk sted med dybe fjorde fyldt med gletsjertunger og kæmpe isbjerge. Du kan komme tæt på både isbjerge og gletsjere hele året rundt.
Du kan opleve Indlandsisen på nært hold flere steder i Grønland, men det absolut bedste sted er i Kangerlussuaq, første stop på flyrejsen fra København. Her kan du tage med en meget populær udflugt ind til selve kanten af isen. Du kører næsten helt ind til kanten, men må gå de sidste 10 minutter, før du kan stå med fødderne solidt plantet på selveste Indlandsisen. Det er helt ufarligt og kræver ikke særudstyr. Du kan opleve isen hele året.
Vores populære rundrejser, hvor du oplever den varme og lyse tid i Grønland som indbyder til udendørs aktiviteter, sejlads, vandring og hvalsafari. Du har trygheden i vores lokale guider og friheden til selv at tilpasse indholdet af dagene ved valg af udflugter og aktivitetsniveau. Du kan vælge forskellig overnatningskomfort.
Varierede rundrejser for dig, der vil opleve steder og have oplevelser, som kræver lokalkendskab. Disse rejser er ledsaget af en af vores erfarne rejseledere, med indgående kendskab til Grønland. Du får natur- og kulturoplevelser udover det sædvanlige. Du kan fokusere på oplevelser, mens rejselederen tager sig af det praktiske.
Miniferier til Grønland er en populær måde at få rigtig mange oplevelser på kort tid. Så snart du lander i Grønland kan aktiviteterne begynde. Du kan flyve direkte fra København eller Reykjavik og kombinere Island og Grønland. Oplev Indlandsisen, besøg hovedstaden Nuuk, se de store isbjerge i Diskobugten eller oplev uspoleret natur og kultur i bygden Kulusuk.
Hundeslæden er selve symbolet på Grønlands vinter. Du kan prøve at køre hundeslæde fra få timers udflugter til flere dages miniekspedition. Vinter i Grønland er sne, sol, hundeslæde og nordlys. Vores vinterrejser kombinerer en eller to byer. Nyd god mad og drikke om aftenen på hotel eller bo på guesthouse med adgang til eget køkken.
Disse rejser kombinerer sensommeren og efteråret i Grønland med muligheden for at se nordlys på den mørke nattehimmel. Du kan naturligvis også opleve nordlys på vores vinterrejser. Når du rejser om efteråret kan du fortsat opleve de relativt lyse dage i Grønland med masser af muligheder for udendørs aktiviteter og samtidig se nordlyset om aftenen. De ideelle måneder for nordlys er oktober til april, men du kan se nordlys allerede medio september i Diskobugten.
Hører du til en af dem, der vil mere end din krop kan klare, så har vi her udvalgt nogle rejser, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med oplevelserne, men hvor der er lagt vægt på, at det skal være så lidt strabadserende som muligt. Der er så få udpakningerne som muligt, I bor komfortabelt med eget bad/toilet, og der er kort vej til restaurant og spisemuligheder og transport i busser til og fra udflugter.
Dette er vores mest solgte rejser. Alle kan deltage og få store oplevelser. Du kan i høj grad selv tilpasse sværhedsgraden på disse rejser ved tilvalg af udflugter og egne dagsvandringer. Overnatning er på hotel eller tilsvarende, afhængig af hvad der er muligt i de enkelte byer.
På disse rejser er der lagt op til aktive oplevelser for dig, der godt kan lide at vandre eller trave en tur og gerne med dagtursrygsæk og kaffe på termokanden. På disse rejser overnatter vi på en kombination af hotel og på lodges/vandrehjem i de mindre bygder. Rejser i denne sværhedsgrad fås både med en af vores erfarne rejseledere i små grupper, eller på egen hånd med lokalguider.
Dette er rejserne for dig, der godt kan lide at bruge dig selv og komme helt derud, hvor ingen andre kommer. Rejserne i denne kategori er enten sommerrejser med spektakulær vandring eller mini hundeslædeeksepedition om vinteren. Du kommer helt tæt på naturen og de lokale på disse rejser. Rejserne kræver at du er i almindelig god form.