VI ER EJET AF GRØNLAND
VI HAR GRØNLAND I HJERTET
INGEN KENDER GRØNLAND BEDRE END OS

Oplev foråret i Grønland

Det forsvundne forår
Rejser / Oplev foråret i Grønland

Oplev foråret i Grønland

Foråret er kort og forunderligt. Den ene dag er snedyngerne enorme, men pludselig tager de varmere temperaturer fat, og en eksplosiv forandring sætter ind!

Forår betyder for mange, at man kan gå tur i skovene og nyde, at træerne springer ud og alt bliver lysegrønt og frodigt. I Grønland er foråret anderledes. I det grønlandske forår er afsmeltning af sne er kæmpestor del af oplevelsen!

Forårets varme og vand

Når solens stråler begynder at blive varme nok, forvandles vintersneen til vand. Vandet smelter og skaber broer under snedyngerne, hvor smeltevandet risler ned ad bakkerne, og i alle små sprækker skabes der små vandstrømme, der funkler noget så fantastisk i solens stråler. Vandet skaber de mest forunderlige og vidunderlige formationer. Og samtidig begynder det grønne græs og blomsterne også at titte frem.

Læs mere om forår i Grønland

 

 

Tryghed på din rejse

Vi er specilister i rejser til Grønland og kender landet ud og ind. Det giver dig tryghed hele vejen. Vores ture er lavet af kyndige rejseeksperter, der har rejst mange steder i Grønland, og mange af os har en forkærlighed for specielle egne, og den deler vi gerne ud af.

Vi rådgiver dig meget gerne til at finde den rigtige rejse, og er med dig både før og under turen, hvis der opstår problemer. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har spørgsmål og brug for vejledning.

Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden, så du ved, at du er i gode hænder.

 

Derfor skal du rejse med Grønlands Rejsebureau

Med 35 års erfaring har vi Grønland helt tæt på hjertet. Din garanti for altid at få den bedste rådgivning.

Miljø og omtanke. Respekt for den grønlandske kultur og storslåede natur går hånd i hånd, når du rejser med os.

Vi er eksperter i pakkerejser eller skræddersyr din rejse fra bunden, så du får en unik oplevelse med hjem i bagagen.

Vi giver dig tryghed hele vejen. Før, under og efter din rejse, så du kan koncentrere dig om at få den bedste oplevelse.

Årtiderne i Grønland

Find din drømmerejse her

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Ring tli os på tlf. +45 33 13 10 11, så er vi klar til at hjælpe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Deltag i lodtrækningen om at vinde et gavekort på DKK 3000 til Greenland Travel

Få inspiration til dit næste eventyr. Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores unikke rejsemål. Du får information om nye rejser, gode rejsetilbud og spændende og dybdegående artikler.

Vind et gavekort
Når du tilmelder dig, deltager du i lodtrækningen om et gavekort til Greenland Travel på DKK 3000. Vi trækker lod 2 gange om året (1. juni og 1. december) blandt de nye tilmeldinger der er kommet i perioden siden sidste lodtrækning. Vinderen får direkte besked på mail.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning i forbindelse med planlægning af din ferie.

Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også ringe på telefon:  +45 33 13 10 11