slædefører

Zoom ind på sne og is i Grønland

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Individuel rejse
 • Afrejse fra København
 • Varighed 8 dage
 • Pris pr. person fra 14.975 DKK
Tilføj til favoritter

Zoom ind på sne og is

Kom helt tæt på den forunderlige grønlandske natur i vinterdragt på denne rejse til Grønland, hvor hundeslæde, nordlys og isfjelde er nogle af nøgleordene. Og hører du til dem, som føler dig mest i kontakt med naturen ved at bevæge dig i den, så er denne rejse bestemt noget for dig. Du kan enten planlægge dagene, som du vil, eller du kan vælge udflugtspakken, som tager dig med på ægte grønlandske eventyr.

Indlandsisen byder dig velkommen til Grønland

Lufthavnen Kangerlussuaq er indfaldsvinklen til Grønland og første stop på denne rejse. Du glemmer aldrig første gang du sætter fødderne på Grønlands jord og indånder den frostfriske grønlandske luft. Baglandet gemmer på en fantastisk natur, hvor den enorme indlandsis præger landskabet. En udflugt til Indlandsisen er derfor oplagt og der er rig mulighed for at se moskusokser og rensdyr. Det er også her, at du kan få grønlandsk natur og kultur helt ind under huden på en herlig hundeslædetur.

UNESCO verdensarv i Ilulissat

Næste stop på rejsen er Ilulissat, som er berømt verden over for sin isfjord. Det er ikke uden grund, at en af de største attraktioner i Grønland er den verdensberømte isfjord ”Kangia”, der i 2004 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

De enorme isfjelde strækker sig over 75 meter op over havets overflade. Engang imellem er der så meget pres på de strandede isfjelde, at nogle af dem brækker løs og føres med strømmen op gennem Diskobugten. Isfjorden og bræen er den mest producerende isbræ – ikke kun i Grønland, men på den nordlige halvkugle.

Vinteren i Grønland byder på nordlys og tør kulde

De ideelle måneder for vinterferie er fra slutningen af januar til slutningen af april. Kulden er naturligvis uundgåelig på disse breddegrader, og temperaturerne ligger fra ca. 5-40 graders frost, men på grund af den tørre luft føles det slet ikke gennemtrængende koldt. Og så er vinterperioden frem til midten af marts også dér, hvor der er bedst mulighed for at se nordlyset – læg dig i sneen, lyt til stilheden og nyd nordlysets blågrønne slør.

Lignende rejse til Grønland

Vi kan tilbyde dig denne rejse, hvor du indkvarteres på guesthouses med adgang til eget køkken. Du har en dag mere til at udforske Indlandsisen og en dag mindre i Ilulissat: Se rejse 7044

"Alt fungerede lige fra bestilling og information, valg af overnatningssteder til gennemførelse af udflugterne. Med tilvalg af udflugtspakken fik jeg oplevet de ting, som jeg forventede, uden at programmet blev presset. Der var tid til at udforske byerne på egen hånd.

Der skal også lyde en stor ros til de venlige, engagerede og hjælpsomme guider. På hotellerne oplevede jeg ligeledes kun smilende, flinke og hjælpsomme mennesker."
C. Olesen, rejsende februar 2013
Zoom ind på sne og is i Grønland

Rejseprogram

Programmet er beskrevet med udgangspunkt i udflugtspakken, som giver dig rig mulighed for at komme helt tæt på den grønlandske natur og kultur gennem spændende aktiviteter. Det er mere eller mindre fysiske aktiviteter, hvor alle kan være med. Under hele rejsen står vores lokale guideteam til rådighed, så du kan også vælge selv at sammensætte dig program.

 • Dag 1 Fly København - Kangerlussuaq, velkomstmøde (tur til Indlandsisen)

  Vi flyver med Air Greenland fra København til Kangerlussuaq. Forude venter 4,5 timers flyvetur og et 8 dages vintereventyr. En guide fra vores lokale udflugtskontor ”World of Greenland Arctic Circle” modtager dig ved ankomst og hjælper til med check-in på Polar Lodge. Polar Lodge ligger et stenkast fra lufthavnen og er et afslappet overnatningssted med køkkenfaciliteter, hyggerum og souvenirbutik.

  Efter det praktiske med check-in og udpakning på værelset i lodgen, holder guiden informationsmøde. På mødet får du oplysninger om byen, området, spise- og udflugtsmuligheder og kan få bekræftet de udflugter, du allerede har bestilt hjemmefra. Det er også muligt at bestille udflugter på mødet.

  Efter mødet er der nu tid til i dit eget tempo at lære Kangerlussuaq bedre at kende og få ideer til, hvad dagen i morgen skal byde på. Har du tilkøbt udflugtspakken, er det nu tid til en tur til Indlandsisen:

  Udflugt til Indlandsisen (tilkøb)

  Kangerlussuaq er kendt for adgangen til Indlandsisen, og dette er en guidet tur til denne gigantiske iskappe, der er på størrelse med hele Vesteuropa. Vi kører i 4-hjultrækker igennem et smukt varieret område. Tæt ved Indlandsisen passerer vi Russellgletsjeren og et fantastisk morænelandskab.

  For enden af vejen går vi hen til og op på selve Indlandsisen - en unik oplevelse. Vi tilbringer noget tid i denne enorme isverden før vi returnerer til vores køretøj. Undervejs på turen er der gode chancer for at spotte rensdyr, moskusokser, og alt efter sæsonen, mange fuglearter og blomster. Tag med og få den enestående mulighed for at bestige Indlandsisen - det er en helt særlig følelse at mærke den ekstra kulde og lade øjet vandre ud over den enorme isflade.

  image
  info Indlandsisen ved Kangerlussuaq ligger kun få timers kørsel fra byen. På vej til Grønland har du et mægtigt skue over Indlandsisen fra flyet.
 • Dag 2 Kangerlussuaq på egen hånd (Hundeslædetur og nordlystur/tundratur)

  Dagen i dag råder du helt selv over, og det smukke bagland indbyder til forskellige udflugter. Har du tilkøbt udflugtspakken, kan du nu glæde dig til en hundeslædetur og en nordlystur, hvis du rejser før april eller en tundratur, hvis du rejser i april.

  Hundeslædetur, 2 timer (tilkøb)

  Hundeslæden er et af de stærkeste ikoner for Grønland. En 1000 år lang tradition for Inuit. Ikke mange befordringsmidler har klaret en så lang periode. Og grundprincippet er stadig det samme som før vikingetiden. Nogle hunde i seler bundet til en simpelt konstrueret slæde i træ. Oplevelsen kan ikke forklares – den skal prøves.Snyd ikke dig selv for denne store oplevelse. Slædekusken tager dig med sine hunde udover den tykke is på fjorden, hvor du får oplevet det rigtige Grønland.

  Efter 2. april gennemføres hundeslædeturen på dag 6 i Ilulissat.

  Næste programpunkt i udflugtspakken er en nordlystur:

  Nordlystur (tilkøb - kun i januar, februar og marts)

  På aftener med skyfri himmel, har vi ofte det flotteste nordlys i Kangerlussuaq. Vi kører ud i naturen, hvor vi ikke bliver generet af kunstigt lys, og så lader vi naturen starte sin opvisning.

  Senere kører vi tilbage og samles i en hyggelig atmosfære, hvor guiden fortæller om nordlyset og de mange grønlandske myter, som nordlyset har skabt gennem tiderne. Der vil også blive serveret en velsmagende kop "grønlandsk kaffe".

  Oplevelsestur på tundraen (tilkøb for rejsende i april)

  Kangerlussuaq er unik på mange punkter, og når det gælder landbaseret dyreliv er der ingen andre steder i Grønland, der kan være med. Specielt moskusoksen har en helt unik og spændende historie i området, og er tilmed et imponerende dyr. Man kører i bus gennem det smukke tundralandskab, hvor guiden fortæller om moskusoksen og historien omkring den.

  Moskusoksen lever vildt i området og kan færdes frit over alt. Om vi kan komme tæt på dyret eller må nøjes med at betragte det på afstand er umuligt at forudsige. Men guiden medbringer altid kikkerter, så chancen for at se de imponerende dyr, eller noget af alt det andet dyreliv i området, er stor.   

  image
  info Hundeslæden er et af de stærkeste ikoner for Grønland, oplevelsen kan ikke forklares – den skal prøves!
 • Dag 3 Fly Kangerlussuaq til Ilulissat, velkomstmøde (byrundtur)

  I dag går turen videre med fly til Ilulissat, hvor endnu et eventyr venter. Det er en flot flyvetur på tre kvarter, hvor man rigtig kan nyde det flotte islandskab, de øde vidder og storheden. Under indflyvningen til Ilulissat dukker byen frem midt ud af ingenting. De farvede huse kæmper om opmærksomheden med de snebeklædte fjelde og ved bumpet af Dash-flyets landing kan du glæde dig til de næste dage, der står helt i isens, vinterens og hundeslædens tegn - kombineret med kulturelle indslag fra en meget traditionel grønlandsk by.

  Hotel Arctics bus henter dig i lufthavnen, og du checker ind på det dejligt beliggende hotel. Her møder du en guide fra vores lokale udflugtskontor ”World of Greenland”, der på et informationsmøde vil fortælle om byen, området, spise- og udflugtsmuligheder. Du kan bestille udflugter på mødet, eller du kan få bekræftet de udflugter, du allerede har bestilt hjemmefra.

  Har du tilkøbt udflugtspakken, er det nu tid til en guidet byrundtur:

  Byrundtur i Ilulissat (tilkøb)

  Mange siger ”Jamen, vi kan da selv gå rundt i byen”. Ja, det kan man helt sikkert; men på en Kulturhistorisk byvandring går vi et spadestik dybere. Start dine oplevelser med at få en dybere forståelse af Grønlands kultur og historie, der giver alle andre oplevelser i Grønland mere perspektiv.

  Ilulissat – Jakobshavn blev grundlagt i 1741, og er i dag Grønlands tredje største by med over 4500 indbyggere. På denne byvandring fortæller guiden om byens historie, om den grønlandske kultur og om det moderne liv 300 kilometer nord på polarcirklen. Vi besøger undervejs fiskerne på havnen, sælgerne på „brættet“ og passerer Knud Rasmussens fødehjem og den gamle trækirke Zionskirken

  Om aftenen er der en dejlig velkomstmiddag på hotellet.

  image
  info Ilulissat - Jakobshavn - blev grundlagt i 1741, og er i dag Grønlands tredje største by med over 4500 indbyggere.
 • Dag 4 Ilulissat på egen hånd (sejlads på Isfjorden)

  Diskobugten er et af Grønlands mest populære turistmål. Først og fremmest på grund af isen, men også på grund af stedets skønhed, de mange kulturelle attraktioner og samspillet mellem den traditionelle levevis og det moderne byliv. Stativer med kajakker kæmper om pladsen med parabolantenner. 

  Udflugtsmulighederne er mange her i og omkring Ilulissat, og måske er du blevet inspireret på informationsmødet til, hvad du vil lave i dag - måske du bare vil nyde den fantastiske udsigt over Diskobugten og lade tiden stå stille. har du tilkøbt udflugtspakken, kan du glæde dig til en sejltur på isfjorden:

  Sejlads på Isfjorden (tilkøb)

  Næsten alle besøgende i Ilulissat vælger at prøve denne sejltur mellem isfjelde mindst én gang. Hvert døgn strømmer der mere end 40 millioner ton is fra Ilulissat Isbræ ud i isfjorden. Resultatet er enorme isfjelde, der kan blive flere hundrede meter på hver led og strække sig over 100 meter op over havets overflade.

  Ved Isfjordens munding strander disse kæmper, og her har vi mulighed for at sejle iblandt dem. En utrolig naturoplevelse man ikke må snyde sig selv for, når man besøger Ilulissat.

  Næsten alle besøgende i Ilulissat vælger at prøve denne sejltur mellem isfjelde mindst én gang. Hvert døgn strømmer der mere end 40 millioner ton is fra Ilulissat Isbræ ud i isfjorden. Resultatet er enorme isfjelde, der kan blive flere hundrede meter på hver led og strække sig over 100 meter op over havets overflade.

  Ved Isfjordens munding strander disse kæmper, og her har vi mulighed for at sejle iblandt dem. En utrolig naturoplevelse man ikke må snyde sig selv for, når man besøger Ilulissat.

  image
  info Næsten alle besøgende i Ilulissat vælger at prøve en sejltur mellem isfjelde mindst én gang. Hvert døgn strømmer der mere end 40 millioner ton is fra Ilulissat Isbræ ud i isfjorden.
 • Dag 5 Ilulissat på egen hånd (vandretur til Sermermiut eller Igloo Lodge)

  Endnu en dag fyldt med muligheder. Har du tilkøbt udflugtspakken, skal du i dag på en mindre vandretur:

  Vandretur til den forladte boplads Sermermiut (tilkøb)

  Ilulissats smukke isfjelde danner kulissen for den gamle boplads Sermermiut, halvanden kilometer syd for byen. Gennem 4000 år boede de forskellige inuitkulturer på bopladsen, og i dag kan man endnu se mange rester, der vidner om deres tilstedeværelse.

  Hør historien om grønlændernes liv og skikke før europæernes ankomst, se ruiner, køkkenmødding og mærk permafrosten med dine egne hænder. Turen varer ca. 2 timer.

  Igloo Lodge (tilkøb)

  På dag 5-6 kan du opleve en rigtig iglo, hvor du skal overnatte og afsted på nogle unikke udflugter.

  Vores datterselskab World of Greenland, der har stor succes med deres sommerlodges ved den kælvende gletsjer Eqi og i den smukke bygd Ilimanaq, tilbyder nu også en vinterlodge i iglo-form. Du kommer ud i det vidunderlige vinterlandskab, hvor nordlyset forhåbentlig danser på himlen om aftenen. Herude blandt fjeldene kommer du til at overnatte i en iglo (dog også med mulighed for også at gå ind i en opvarmet hytte). Iglo Lodge består af fem rummelige igloer, som hver har plads til to personer. Der er redt op med rensdyrskind og varme vintersoveposer. Der er også stearinlys på sengebordet, hvilket gør, at temperaturen ligger omkring frysepunktet inde i hytten. Det står i stærk kontrast til de ned til minus 20 grader C udenfor. Hytten ved lodgen er det sted, hvor vi spiser vores måltider. I træhytten er der også tørkloset.

  Mens vi er ude i ødemarken, skal du også ud på en sneskotur, hvor vi trekker til et udkigspunkt over Kangia Isfjorden. Selve turen til Iglo Lodge er også spændende. Du bliver kørt på snescooter i omkring en times tid ind i Ilulissats bagland med fantastisk udsigt undervejs. Så står den på kaffe og frokost, de ovennævnte udflugter, eftermiddagskaffe og kage, aftensmad og efterfølgende hygge, aftenkaffe fulgt af udkig efter nordlys, overnatning i iglo, morgenmad og endelig en snescootertur tilbage til civilisationen.

  NB: Hvis du er interesseret i vores outdoorpakke, bedes du kontakte os pr. mail eller telefon, så vi kan undersøge, om der er plads på det tidspunkt, du skal afsted. Som nævnt er alle de andre udflugter også med i denne pakke, men vælger du outdoorpakken, bliver der flyttet rundt på enkelte af udflugterne, så alting går op i en højere enhed.

  image
  info Ilulissats smukke isfjelde danner kulissen for den gamle boplads Sermermiut, halvanden kilometer syd for byen.
 • Dag 6 Ilulissat på egen hånd

  Dagen i dag er til din egen rådighed, og mulighederne er mange. Snyd fx ikke dig selv for at gå en tur på systuen, hvor de laver souvenirs i sælskind eller i butikker med kunsthåndværk af for eksempel tand og ben.

  image
  info Kajakken - det enkle, elegante og sødygtige fartøj, der i dag anvendes over hele verden - er en grønlandsk opfindelse.
 • Dag 7 Ilulissat på egen hånd - på opdagelse i byen

  Brug evt. den sidste dag på at opleve stemningen og livet i byen, gå lidt tilbage i tiden og mærk historiens vingesus på det hyggelige museum, der er indrettet i Knud Rasmussens fødehjem. Fiskerne på "Brættet" giver dig et indtryk af de spændende grønlandske madprodukter, der ikke fås friskere.

  Det er ikke kun øjnene, der skal mættes, men også ganen og maven. Restauranterne i Ilulissat tager dig med på en rejse udi lokale specialiteter – f.eks. grønlandsk sushi, dybstegte ammasatter (lille laksefisk), hval og sæl, og på caféerne frister den friskbagte kage. Alle sanser skal nok komme på overarbejde på denne rejse!

  Og så bliver man i øvrigt aldrig bliver træt af at kigge ud over Isfjorden...

  image
  info På en fridag i Ilulissat kan du fx se Zionskirken, som ligger ud til Isfjorden.
 • Dag 8 Fly Ilulissat via Kangerlussuaq til København

  Nyd det sidste syn af Ilulissat Isfjord fra flyet på vej mod Kangerlussuaq, hvor flyet sætter kurs mod København med ankomst om aftenen.

  image
  info Du får et sidste syn af de enorme isfjelde i Ilulissat isfjord med en fantastisk udsigt over hele området fra flyet.

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
28-01-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 14.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
28-01-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 15.775 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
28-01-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 16.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
28-01-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 18.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
04-02-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 14.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
04-02-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 15.775 DKK 6 Værelser Bestil rejsen
04-02-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 16.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
04-02-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 18.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
11-02-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 14.975 DKK 6 Værelser Bestil rejsen
11-02-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 15.775 DKK 7 Værelser Bestil rejsen
11-02-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 16.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
11-02-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 18.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
18-02-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 14.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
18-02-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 15.775 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
18-02-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 16.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
18-02-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 18.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
25-02-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 14.975 DKK 4 Værelser Bestil rejsen
25-02-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 15.775 DKK 3 Værelser Bestil rejsen
25-02-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 16.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
25-02-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 18.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
03-03-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 15.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
03-03-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 16.775 DKK 3 Værelser Bestil rejsen
03-03-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 17.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
03-03-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 19.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
10-03-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 15.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
10-03-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 16.775 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
10-03-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 17.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
10-03-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 19.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
17-03-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 15.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
17-03-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 16.775 DKK 6 Værelser Bestil rejsen
17-03-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 17.275 DKK Udsolgt
17-03-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 19.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
24-03-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 15.975 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
24-03-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 16.775 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
24-03-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 17.275 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
24-03-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 19.275 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
31-03-2020 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 14.975 DKK 2 Værelser Bestil rejsen
31-03-2020 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 15.775 DKK 5 Værelser Bestil rejsen
31-03-2020 Enkeltværelse Garanteret afrejse 16.275 DKK 3 Værelser Bestil rejsen
31-03-2020 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 18.275 DKK Udsolgt
31-03-2020 3-sengsværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 14.975 DKK Udsolgt
Læs mere om overnatning
Info Flytider (lokaltider): Udrejse fra København 11.00 (GL781).
Hjemrejse ankomst København 21.30 (GL782).
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

Udflugtspakker og tilkøb

Udflugtspakke

Udflugtspakke
Januar - 24. marts 2020

Vores udflugtspakker består af de mest populære udflugter og er tilpasset rejsens dagsprogram. Vi anbefaler at du bestiller samtidig med din rejsebestilling. Ved senere bestilling påløber et håndteringsgebyr på 200 kr. og der kan være udsolgt. Denne udflugtspakke består af:

 • Nordlystur i Kangerlussuaq (2 timer)
 • Tur til Indlandsisen med bus til punkt 660 (5 timer)
 • Kulturhistorisk byvandring i Ilulissat (2 timer)
 • Vandretur til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord (2 timer)
 • Sejlads til Ilulissat Isfjord (2,5 timer)
 • Hundeslædeudflugt i Kangerlussuaq inkl. leje af slædetøj og støvler, 3 personer per slæde (2 timer)
Pris pr. voksen 3.930 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 2.360 DKK
Udflugtspakke

Udflugtspakke
31. marts - April 2020

Vores udflugtspakker består af de mest populære udflugter og er tilpasset rejsens dagsprogram. Vi anbefaler at du bestiller samtidig med din rejsebestilling. Ved senere bestilling påløber et håndteringsgebyr på 200 kr. og der kan være udsolgt. Denne udflugtspakke består af:

 • Tundrasafari med bus ved Kangerlussuaq (1,5 timer)
 • Tur til Indlandsisen med bus til punkt 660 (5 timer)
 • Kulturhistorisk byvandring i Ilulissat (2 timer)
 • Vandretur til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord (2 timer)
 • Sejlads til Ilulissat Isfjord (2,5 timer)
 • Hundeslædeudflugt i Ilulissat inkl. leje af slædetøj og støvler, 2 personer per slæde (2 timer)
Pris pr. voksen 3.685 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 2.810 DKK
Outdoor Udflugtspakke

Outdoor Udflugtspakke
31. marts - april 2020

Vores outdoorpakke indeholder de samme seks udflugter som i de andre udflugtspakker for denne tur. Dertil kommer der en 25-timers udflugt, hvor du skal overnatte i en iglo (med mulighed for overnatning i opvarmet hytte) og ud på snesko. Læs mere i dagsprogrammet.
NB: Denne udflugtspakke kan ikke bookes i bookingforløbet. Ønsker du pakken, skal du ringe til os eller sende os en mail, og så undersøger vi, om der er plads.

 • De seks udflugter i april-pakken ovenfor
 • 1 overnatning i iglo med fuldpension
 • Udflugt med snesko med udsigt over Kangia Isfjorden
Pris pr. voksen 6.270 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 5.355 DKK
Outdoor udflugtspakke

Outdoor udflugtspakke
Januar - 24. marts 2020

Vores outdoorpakke indeholder de samme seks udflugter som i de andre udflugtspakker for denne tur. Dertil kommer der en 25-timers udflugt, hvor du skal overnatte i en iglo (med mulighed for overnatning i opvarmet hytte) og ud på snesko. Læs mere i dagsprogrammet.
NB: Denne udflugtspakke kan ikke bookes i bookingforløbet. Ønsker du pakken, skal du ringe til os eller sende os en mail, og så undersøger vi, om der er plads. Udsolgt 19.3.

 • De seks udflugter i pakken feb-mar ovenfor
 • 1 overnatning i iglo med fuldpension
 • Udflugt med snesko med udsigt over Kangia Isfjorden
Pris pr. voksen 6.425 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 4.855 DKK

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly København–Kangerlussuaq t/r med Air Greenland
  Fly Kangerlussuaq–Ilulissat t/r
  Transfers
  20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage

 • overnatning
  Overnatning

  5 nætter på Hotel Arctic
  2 nætter på Polar Lodge (delt bad/toilet)

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Morgenmad
  Velkomstmiddag på Hotel Arctic
  Mad og drikke på flystrækningen København - Kangerlussuaq t/r med Air Greenland

 • andet
  Andet

  2 informationsmøder
  Håndklæder og sengetøj på hotel og vandrehjem
  Alle skatter og afgifter
  Bidrag til Rejsegarantifonden
  Fakturagebyr

Ikke inkluderet

Frokost
Aftensmad
Rejseforsikringer

4 timers hundeslædetur
I udflugtspakken har vi inkluderet en 2-timers tur. Det er muligt, at udvide turen til 4-timer, når du ankommer. Naturligvis med forbehold for vejr, vind og ledige pladser. Det sidste er dog sjældent et problem på disse ture.

 

Praktisk information

Flytider
Afrejse København 11.00 (GL781)
Hjemkomst København 21.30 (GL782)
Flytider er lokale tider. Flytider er med forbehold for, at flyselskabet kan ændre tiderne.

Baggage
20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage er inkluderet
(max. mål på håndbaggage: 55 x 40 x 23 cm).

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis til gerne rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Afrejsegaranti
 • Kontakt din rejsespecialist

  Peter Simonsen

  Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.

 • Nyttig information til din rejse

  Få nyttig information til din rejse i vores ”Klar, parat, start – eventyret venter”. Her har vi samlet al væsentlig information, som du bør vide før, under og efter din rejse.