nordlys over kangerlussuaq

Med nordlyset om styrbord i Grønland

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Med rejseleder
 • Afrejse fra København
 • Varighed 8 dage
 • Pris pr. person fra 21.695 DKK
Tilføj til favoritter

Med nordlyset om styrbord i Grønland

Nordlys kan man aldrig få nok af. Selv grønlændere, som kan se det, så ofte de vil i vinterhalvåret, styrter udenfor, når det smukke lys danser hen over himmelen. Det er smukt og betagende. På denne rejse kan du kombinere en af vores populære rundrejser i Grønland med nordlys.

Varieret rundrejse med fly og skib

Vi har sammensat en varieret rejse, hvor du kan opleve nordlys både her, der og allevegne. Vi tager dig med til tre af de mest populære destinationer i Grønland. Undervejs skal vi flyve indenrigs med propelfly og sejle en strækning med kystskibet langs Grønlands vestkyst. Vi bor på centralt beliggende hoteller med udsigt og skal nyde lækker mad tilberedt af Grønlandske råvarer.

Tre populære steder i Grønland

I Ilulissat skal du opleve den verdensberømte Ilulissat Isfjord, der er på UNESCO’s Verdensarvliste. I hovedstaden Nuuk får du en smag af storbyliv og Grønlands kulturhistorie. I Kangerlussuaq kommer du op på selve Indlandsisen. Og som bonus kan du opleve Grønlands næststørste by, Sisimiut, når kystskibet lægger til der. Og undervejs har vi de bedste rammer for at opleve nordlys.

Nordlys til lands og til søs i Grønland

Nordlys kan ses, når der er skyfrit på en mørk himmel. Der vil oftest være masser af stjerner samtidig, da de virkelig funkler, når man kommer til Arktis. Det specielle ved denne rejse er, at vi skal sejle langs kysten af Grønland, hvor det eneste lys i miles omkreds vil komme fra skibet. Der er derfor meget mørkt omkring os om aftenen og natten.

International gruppe

Der er deltagere fra forskellige lande. Rejselederen taler dansk på alle afgange og rejsen vil desuden blive guidet på engelsk på turen den 3. oktober og på tysk på turene med afgang 26. september og 10. oktober.

"Nordlys er en klassisk arktisk oplevelse, men i Grønland er det særligt fantastisk. De meget beskedne lysforhold i vores byer og bygder sørger for, at der er så lidt lysforurening som muligt, og da vi har hundredvis af dage om året, hvor himlen er fuldstændig klar, er der rigtig gode chancer for at kunne opleve dette smukke naturfænomen." Visit Greenland
Med nordlyset om styrbord i Grønland

Rejseprogram

Programmet er tilrettelangt, så du kommer på en større grønlandsrejse. Du skal ud at sejle og flyve, og du kommer omkring hele tre byer og en bygd. De inkluderede udflugter giver dig rundture i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat, og køber du vores udflugtspakke, følger der en del udflugter med. Rejsen er med en kyndig rejseleder hele vejen, men vi har sammensat den sådan, at der også er tid til at gå på opdagelse på egen hånd.

 • Dag 1 Fly København – Kangerlussuaq. Velkomstmiddag. Indlandsisen og nordlystur

  Vi flyver fra København til Kangerlussuaq med Air Greenland og efter en behagelig flyvning på ca. 4,5 timer lander vi midt på den grønlandske tundra i Kangerlussuaq. I klar vejr har du allerede fået dit første glimt af Indlandsisen, som ligger kun 25 km fra byen.

  På grund af tidsforskellen lander vi næsten samme tid, som vi tog afsted og vi har derfor næsten en hel dag til rådighed. Hotel Kangerlussuaq ligger i selve lufthavnen og rejselederen sørger for, at alle får deres bagage og bliver indkvarteret. Herefter er der velkomstmøde ved rejselederen.

  Efter velkomstmødet er det tid til udflugter, for dem, der har tilkøbt dette. Vi anbefaler, at du supplerer din rejse med udflugtspakken, som indeholder de mest populære udflugter. Ønsker du ikke dette er der naturligvis mange andre muligheder for aktiviteter.

  Udflugt til Indlandsisen punkt 660 (Tilkøb)

  Indlandsisen i Grønland er verdens næststørste iskappe og den dækker 80 % af Grønlands areal. Det er en unik oplevelse at stå på Indlandsisen og turen derind er også spektakulær. 

  Vi kører fra Kangerlussuaq i en bus med et understel som en monstertruck, så vi kan komme igennem det til tider kuperede terræn. Vi kører gennem arktisk ørken og vil med stor sandsynlighed opleve områdets dyreliv i form af rensdyr, harer, ræve og moskusokser.

  På afstand ser vi den imponerende Russell Gletsjer, der hæver sig op i landskabet. Vores endemål er Punkt 660, som ligger 660 meter over havets overflade. Her gør bussen et stop og vi går det sidste stykke op på selve Indlandsisen. Nu står du på den største gletsjer på den nordlige halvkugle.

  Velkomstmiddag

  Aftenen byder på en velkomstmiddag i Restaurant Roklubben, en smukt beliggende restaurant på bredden af søen Lake Ferguson 5 km udenfor Kangerlussuaq. Efter middagen bliver du kørt hjem på hotellet eller også kan du tage med på din første store nordlystur.

  Nordlysudflugt med grønlandsk kaffe (Tilkøb)

  Vi tør godt sige, at Kangerlussuaq har noget af det flotteste nordlys i verden. På denne specielle nordlystur kører vi ud i området, hvor der ikke er kunstigt lys, og oplever det naturen vise os det smukke nordlys. Bagefter samles vi et varmere sted og nyder en ”Grønlandsk Kaffe” og så er det tid til storytelling. Grønlandsk kaffe består af kaffe, flødeskum samt Kahlua, whisky og Grand Marnier.

   

   

  image
  info Nordlys over Kangerlussuaq.
 • Dag 2 Fly til Nuuk, byrundtur og afgang med kystskibet

  Efter morgenmaden på hotellet skal vi nu flyve fra Kangerlussuaq til Nuuk. Vi flyver med et af Air Greenlands knaldrøde Dash 8-fly, og turen varer cirka 50 minutter langs Grønlands vestkyst. Lige før vi lander i Nuuk passerer vi byens vartegn, Sermitsiaq-fjeldet, der giver dig en næsten majestætisk velkomst. 

  Vi flyver også over det fantastiske Nuuk fjordsystem, der er det næststørste i verden. Når vi lander i Nuuk, henter vi bagagen og bliver kørt ind til Nuuks centrum, hvor vi deponerer vores bagage på Hotel Hans Egede.

  Byrundtur i Nuuk med Grønlands Nationalmuseum

  Der bor cirka 17.500 indbyggere i Nuuk, hvilket er en markant flere, end der gjorde for to årtier siden. Flere nye bydele er kommet til siden år 2000. Selvom Nuuk er et travlt sted i grønlandske sammenhæng, så ligger naturen aldrig langt væk. Næsten alle indbyggere kan kalde sig naturmennesker på den ene eller anden måde. Vi går nu på byrundtur i Nuuks gamle centrum og første stop er Nationalmuseet.

  Grønlands Nationalmuseum huser mange forskellige relikvier, men de mest fantastiske er uden sammenligning de berømte mumier fra Qilakitsoq. De blev fundet i Nordgrønland udenfor byen Uummannaq af to brødre på rypejagt. Her lå otte frysetørrede og usædvanligt velbevarede mumier under et klippefremspring. De fire af dem har nu hjemme på Nationalmuseet og giver et fantastisk indblik i den gamle inuitkultur i Grønland.

  Vi går videre i den gamle bydel med Hans Egedes statue, der skuer ud over den gamle kolonihavn, fjorden og øerne, der adskiller Nuuk fra Davisstrædet. Herefter går vi videre til det smukke Katuaq, Grønlands Kulturhus, hvis facade er formet som nordlyset.

  Oplev Nuuk på egen hånd, shopping og kultur

  Resten af eftermiddagen har du på egen hånd, og udforske Nuuk. Her er caféer og restauranter og mange shopping muligheder. Du finder et stort udvalg af butikker, der udbyder grønlandsk kunsthåndværk og grønlandsk design. Nuuk det bedste sted at gå på opdagelse efter grønlandsk design, da udvalget her er større end i andre grønlandske byer.

  Afgang med kystskibet Sarfaq Ittuk og sejlads nordover

  Når dagen går på hæld, går vi ombord på M/S Sarfaq Ittuk. Der er afgang kl. 21 og forude venter to dage ombord med kurs mod Ilulissat. Kystskibet sejler op og ned langs vestkysten og er populært blandt grønlænderne selv. Når skibet lægger til i kystbyerne, er der en stemning af gensynsglæde, når folk skal hente deres længe ventede venner og familie.

  Med nordlys om styrbord

  Vi stævner ud ved aftenstid og er det skyfrit, så er der god mulighed for at se nordlys fra dækket. Der er noget helt specielt over den grønlandske natur. Den er barsk og rå, men samtidig smuk, og du vil hurtigt føle dig som en del af den. 

  Er det for koldt på dækket, kan du også se nordlyset indefra, eksempelvis fra panoramaloungen. Vi kan dog allerede nu afsløre, at det ikke er det samme at se nordlys indefra som udenfor.

  På denne tid af året er det en kold omgang at være udenfor på et skib, men det er også utroligt smukt, så pak dit varme tøj i kufferten og forude venter en uforglemmelig oplevelse.

  image
  info Kystskibet M/S Sarfaq Ittuk.
 • Dag 3 Til søs med anløb i Sisimiut og guidet byrundtur

  Efter en nats søvn på søen kan du se frem til morgenbuffet i skibets cafeteria med udsigt. Om formiddagen lægger skibet til i byerne Maniitsoq og Kangaamiut, to af byerne langs med kysten. Vi har ikke mulighed for at gå i land, men fra dæk får du en god fornemmelse af de to byer og livet på havnen.

  I land i Grønlands næststørste by, Sisimiut

  Tidlig aften ved 18-tiden når vi frem til Sisimiut og her skal vi på byrundtur. Sisimiut er Grønlands næststørste by med lidt over 5.000 indbyggere. Her er en hyggelig atmosfære og en autencitet, som er særegen for Sisimiut. Byen er omgivet af stejle fjelde og indsejlingen er fantastisk flot.

  Vi er kommet nord for polarcirklen og er derfor i hundeslædedistriktet, så du skal ikke undre dig overlyden af hylende hunde. Det er spændende, intenst og lidt varulveagtigt. Der er kun slædehunde nord for Polarcirklen i Grønland.

  Vi har ikke så lang tid i Sisimiut, men dog tid nok til at få et indtryk af den dejlige by i det kuperede landskab. Vi kommer forbi rådhuset, byens højeste udsigtspunkt og brættet, hvor fiskerne og fangerne sælger deres fangst. Vi skal også opleve de gamle, oprindelige bygninger fra kolonitiden, der nu er nænsomt restaurerede.

  Med nordlys om styrbord

  Ombord på Sarfaq Ittuk fortsætter rejsen nordpå. Igen i aften går vi på dækket og skuer mod himlen og håber på, at vejrguderne er med os og giver os masser af livsbekræftende nordlys. Turens navn kommer faktisk fra denne del af rejsen – vi sejler nordpå langs Grønlands vestkyst og derfor har vi kysten og forhåbentlig nordlyset om styrbord.

   

  image
  info Sisimiut nord for Polarcirklen omkranset af høje fjelde.
 • Dag 4 Ankomst til Ilulissat og kulturel byrundtur og slædehundetræf

  Efterhånden som Sarfaq Ittuk nærmer sig Ilulissat, kommer der markant flere og store isbjerge i vandet. Og med isbjerge, mener vi særdeles store isbjerge. De er markant større i Diskobugten end på den øvrige strækning. De næste dage står i isbjergenes tegn.

  Indkvartering på Hotel Arctic

  Efter ankomsten til havnen i Ilulissat bliver vi hentet og indkvarteret på Hotel Arctic. Hotel Arctic ligger i udkanten af Ilulissat med en udsigt over Ilulissat Isfjord, der i 2004 blev optaget på UNESCO’s Verdensarvliste. 

  Nu skriver vi, at Hotel Arctic ligger i udkanten af Ilulissat; sådan har det ikke altid været. Før lå det faktisk et stykke udenfor byen, men Ilulissat er et af Grønlands fire vækstcentre, så byen er for længst nået ud til hotellet. De andre vækstcentre er Nuuk, Sisimiut og Qaqortoq.

  Når du er blevet indkvarteret, kan du høre mere om byen og de mange udflugter på informationsmødet. Har du købt udflugtspakken, har du fem udflugter, der venter forude. Hvis du ikke har tilkøbt udflugtspakken er der to spændende udflugter inkluderet i rejsen.

  Byrundtur og møde med den grønlandske slædehund

  Efter informationsmødet og med rejselederen i spidsen tager vi på byrundtur, hvor du får lejlighed til at lære Ilulissat bedre at kende. Rejselederen giver dig en introduktion til byens historie og kultur. Vi går også forbi byens museum, der er indrettet i Polarforsker Knud Rasmussens fødehjem. Vi ser de gamle huse fra kolonitiden, den smukke næsten 250 år gamle Zionskirke og byens ikoniske og livlige havn.

  Efter byrundturen begiver vi os mod udkanten af byen, hvor slædehundene opholder sig. Her får du et foredrag om livet som slædehund, hvilket er ret aktuelt i denne by, hvor tusindvis af hunde venter på vinteren, så de rigtigt kan komme ud at løbe med hundeslæde. 

  Ilulissat på egen hånd

  Efter foredraget har du mulighed for at se mere af byen på egen hånd. Der er en del kunsthåndværksbutikker og også et værksted, hvor du kan opleve kunstnerne arbejde med deres ting. Du kan også tage en pause på en hyggelig café, før du finder et sted at indtage aftensmaden. 

  Restauranter i Ilulissat

  Der er mange restauranter i Ilulissat og på Hotel Arctic er der to rigtig gode af slagsen. De ligger begge med fremragende udsigt og maden er af international klasse tilberedt af skønne grønlandske råvarer. Du finder også flere restauranter i byen.

  Om aftenen kan vi anbefale, at du går ud på hotellets terasse og ser på nordlys. Du kan eventuelt benytte hotellets bagdør og gå ned ved siden af de fem aluminiumsigloer, hotellet har fået bygget. De ligger hævet over vandkanten, så mens du ser på nordlyset over dig, kan du samtidig høre bølgernes brusen under dig.

   

  image
  info Ilulissat ligger som nabo til den verdensberømte Ilulissat Isfjord.
 • Dag 5 Ilulissat: Vandretur til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord

  Efter en skøn morgenbuffet på Hotel Arctic skal vi på udflugt til Ilulissat Isfjord. Vi bliver hentet fra hotellet og kørt ud mod Sermermiutdalen. Det er i dag, at du skal finde dine praktiske vandresko frem.

  Vandretur til Sermermiut og Ilulissat Isfjord

  Vi begynder vores vandring ved det gamle stenbrud i udkanten af Ilulissat. Efterfølgende kommer vi forbi Seqinniarfik, Holms Bakke, hvor byens borgere hvert år den 13. januar tager ud for at byde solen velkommen efter nogle måneder uden sol. 

  Her nyder vi vores medbragte frokost, før vi når udsigtspunktet ved Nakkaavik (Kællingekløften). Historien siger, at hvis der var hungersnød i gamle dage, gik de ældre mennesker herud og kastede sig i havet for ikke at være en byrde for fællesskabet og for at sikre, at der var mad nok til de næste generationer. her har vi udsigt til Ilulissat Isfjord og de enorme mængder af is og isbjerge, der driver ud gennem fjorden.

  Vandringen slutter på en gangbro, der er bygget efter at stedet blev et Verdensarvsområde og går forbi den tidligere grønlandske boplads, Sermermiut. Før Ilulissat blev en koloni, var dette sted det mest befolkede sted i Nordgrønland.

  Denne udflugt varer ca. 5 timer. Vi går i et roligt tempo, men terrænet er ujævnt enkelte steder og vi anbefaler ikke denne tur, hvis du er dårligt gående. Du kan dog gå med på dele af udflugten. Dette kan du aftale med rejselederen.

  Nordlys og spisning

  Aftenen har du igen på egen hånd, og din rejseleder tager dig naturligvis gerne med ud for at se på nordlyset igen-igen.

   

  image
  info Udsigt over byen og Diskobugten på dagens vandreudflugt.
 • Dag 6 Ilulissat: Sejlads ved Isfjorden og Inuit Legends eller på egen hånd

  Dagen i dag kan du vælge at have på egen hånd. For dem der har tilkøbt udflugtspakken venter der to spændende udflugter. For dem, der ikke har tilkøbt udflugtspakken, er det naturligvis muligt at deltage, såfremt der er ledig plads. 

  Sejlads ved Isfjorden (Tilkøb)

  At sejle blandt isbjergene ved mundingen af Ilulissat Isfjord er uden sammenligning den mest populære udflugt i Grønland. På denne tre-timers udflugt sejler vi i en mindre båd ud mod fjordmundingen, hvor enorme ismasser ligger på grund på en sandbanke. Her ligger de til fuld skue og beundring. De er strandet indtil de er smeltet nok eller der kommer en bølge og løsriver dem. 

  Bådførerne er kendte i området og sejler altid på en forsvarlig måde. De kender isen og ved, hvor de mest imponerende steder findes. På denne tid af året står solen lavt på himlen, så der kommer nogle virkelig fine skyggevirkninger på isen. Husk derfor at tage dit kamera med.

  Tilbage i Ilulissat kan du nyde byen. Vi anbefaler en tur på Kunstmuseet.

  Inuit Legends - sagn og myter (tilkøb)

  Aftenen byder på en spændende udflugt. Vi skal ud i en tørvehytte på fjeldet. Her kan du nu pakke dig godt ind i skind og tæpper og sætte dig til rette. Din rejseleder vil nu fortælle dig om de sagn og myter, som er blevet fortalt gennem generationer i vintermånederne, når man skulle holde sig inden døre. 

  Inuitkultur, den oprindelige religion, og inuitternes forhold til naturens specielle fænomener er i fokus på denne tur. Vi krydrer opholdet i hytten med forskellige smagsprøver af traditionel, grønlandsk proviant, så du kommer hjem med en oplevelse for alle sanser. 

  Også her er der mulighed for at smage Grønlandsk Kaffe. Hvis der er meget sne på fjeldet, bruger vi snesko for at komme til hytten – det bliver helt ekspeditionsagtigt, men alle kan være med. Selvfølgelig holder vi løbende øje med, om nordlyset danser over himlen udenfor. 

   

  image
  info Nordlys over Ilulissat Isfjord
 • Dag 7 Ilulissat: Udflugt og sejlads til bygden Ilimanaq eller på egen hånd

  Din sidste dag i Ilulissat kan du nyde, som du helt selv vil. Har du købt udflugtspakken, skal du i dag med på en 5-timers udflugt til den smukt beliggende bygd Ilimanaq syd for Ilulissat Isfjord.

  Sejltur til bygden Ilimanaq (tilkøb)

  For blot en generation siden boede størstedelen af den grønlandske befolkning i de mange små bygder, der lå og stadig ligger som en perlerække langs kysten. I dag bor flertallet af befolkningen i byerne, men bygderne er der endnu. Nogle er efterladte, mens andre stadig blusser af liv. 

  En af disse er Ilimanaq, der ligger lige syd for isfjorden. Her bor kun 50 mennesker, men en ny hytteby i Ilimanaq har sat gang i bygden, sammen med fiskeriet, naturligvis. Alle steder i Grønland er fiskeriet meget synligt, og det er uden sammenligning landets største erhverv.

  Ilimanaq har en nogle af kolonitidens ældste bygninger og er desuden kendt for de fine ørreder, der fanges i området Tasiusaq bag bygden. Vi tager afsted fra havnen i Ilulissat. Sejlturen varer ca. en time hver vej, og så har du 2-3 timer til at gå rundt og nyde livet i en ægte, grønlandsk bygd. Vi har en madpakke med til Ilimanaq, og der bliver serveret kaffe og te på båden på begge veje.

  Afskedsmiddag på Hotel Arctic

  Om aftenen mødes vi i restauranten på Hotel Arctic, hvor vi nyder en dejlig afskedsmiddag. En sidste gang tager vi det varme overtøj på og går ud i området udenfor hotellet for at spejde efter nordlys. Vi suger det til os, for det har forhåbentlig været vores dejlige følgesvend i den sidste uges tid. Vi fløjter mod himlen og håber, at det får nordlyset til at blafre lidt ekstra. Det plejer det at gøre.

   

  image
  info En af hytterne i Ilimanaq Lodge i bygden Ilimanaq
 • Dag 8 Fly Ilulissat – København via Kangerlussuaq

  Med din bagage og hovedet fuld af oplevelser fra det fantastiske nordlysland flyver vi via Kangerlussuaq til København, hvor vi ankommer om aftenen. Vi tør godt garantere dig, at du rejser hjem med hjertet fyldt med minder, som vil blive hos dig længere end andre ferieminder - det er i hvert fald, hvad vores andre gæster plejer at fortælle os.

  På flystrækningen fra Ilulissat til Kangerlussuaq får du set Ilulissat Isfjord fra oven. Flyturen varer 45 minutter og du kan nu se store dele af den strækning, du sejlede tidligere på ugen, fra oven.

  I Kangerlussuaq er der ophold inden du kan stige ombord på det såkaldte ”Danmarksfly” og flyve sydpå til Danmark. Vær opmærksom på, at hvis du skal videre fra København, så sørg for, at du ikke har for presset en tidsplan. Det kan ske, at flyet mod Danmark, må vente på passagerer fra kysten og dermed, at det bliver en smule forsinket.

  Hvis du skal videre med tog, så køb en fleksibel billet og skal du videre med fly, så anbefaler vi, at du tager en overnatning i København og tager et tidligt morgenfly.

   

   

  image
  info Du får uforglemmelige minder med hjem i bagagen. Her sejlads ved Ilulissat Isfjord.

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
26-09-2019 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 21.695 DKK Udsolgt
26-09-2019 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 22.195 DKK Udsolgt
26-09-2019 Enkeltværelse Garanteret afrejse 23.995 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
26-09-2019 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 25.195 DKK Udsolgt
26-09-2019 3-sengsværelse, Superior PLUS DELUXE Garanteret afrejse 0 DKK Udsolgt
03-10-2019 Alt udsolgt
10-10-2019 Dobbeltværelse 21.695 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
10-10-2019 Dobbeltværelse, Superior PLUS 22.195 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
10-10-2019 Enkeltværelse 23.995 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
10-10-2019 Enkeltværelse, Superior PLUS 25.195 DKK Udsolgt
Læs mere om overnatning
Info Flytider (lokaltider):
Udrejse fra København 11.00 (GL781)
Hjemkomst i København 21.30 (GL782)
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre flytiderne.
Bemærk Rejsen gennemføres ved minimum 8 deltagere.
Rejselederen taler dansk på alle afgange og rejsen vil desuden blive guidet på engelsk på turen den 3. oktober og på tysk på turene med afgang 26. september og 10. oktober.

Udflugtspakker og tilkøb

Udflugtspakke

Udflugtspakke

Vores udflugtspakker består af de mest populære udflugter og er tilpasset rejsens dagsprogram. Vi anbefaler at du bestiller samtidig med din rejsebestilling. Ved senere bestilling påløber et håndteringsgebyr på 200 kr. og der kan være udsolgt. Denne udflugtspakke består af:

 • Tur til Indlandsisen med bus til Punkt 660 (5 timer)
 • Bådudflugt til bygden Ilimanaq, inkl. madpakke (5 timer)
 • Sejlads til Ilulissat Isfjord (2,5 timer)
 • Nordlystur i Kangerlussuaq (2 timer)
 • Inuit Legends i Ilulissat (3 timer)
Pris pr. voksen 3.350 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 1.860 DKK

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly København–Kangerlussuaq t/r
  Fly Kangerlussuaq-Nuuk
  Fly Ilulissat–Kangerlussuaq
  Kystskib Nuuk-Ilulissat
  Transfers til/fra hoteller og udflugter
  20 kilo indvejet bagage og 8 kilo håndbagage

 • overnatning
  Overnatning

  2 nætter i kahyt med eget bad/toilet om bord på kystskibet
  1 nat på Hotel Kangerlussuaq med eget bad/toilet
  4 nætter på Hotel Arctic med eget bad/toilet

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Morgenmad
  Helpension på kystskibet fra lørdag morgen til søndag frokost (ekskl. drikkevarer)
  Velkomstmiddag i Kangerlussuaq (ekskl. drikkevarer)
  Afskedsmiddag på Hotel Arctic (ekskl. drikkevarer)
  1 sandwich på vandring til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord
  Mad og drikke på flystrækningen København - Kangerlussuaq t/r

 • andet
  Andet

  Byrundture i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat
  Vandretur til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord inkl. sandwich
  Hundeshow i Ilulissat
  Entré på Grønlands Nationalmuseum
  Dansktalende rejseleder*
  Bidrag til Rejsegarantifonden
  Alle skatter og afgifter

Ikke inkluderet

Måltider som ikke er nævnt ovenfor
Rejseforsikringer
Forplejning er ekskl. drikkevarer

 

Praktisk information

Flytider
Afrejse fra København 11.00 (GL781)
Hjemkomst i København 21.30 (GL782)
Flytider er med forbehold for, at flyselskabet kan ændre tiderne.
Flytider er lokale tider.

Baggage
20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage er inkluderet
(max. mål på håndbaggage: 55 x 40 x 23 cm).

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis til gerne rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Afrejsegaranti
 • Kontakt din rejsespecialist

  Ulf Klüppel

  Ulf har boet 20 år af sit voksne liv i Grønland. Hovedparten af årene har han arbejdet med turisme i Ilulissat, og som passioneret hundeslædekører kender han området som sin egen bukselomme.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.

 • Nyttig information til din rejse

  Få nyttig information til din rejse i vores ”Klar, parat, start – eventyret venter”. Her har vi samlet al væsentlig information, som du bør vide før, under og efter din rejse.