coastalship

Klassikeren, Den Gyldne Trekant i Grønland

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Individuel rejse
 • Afrejse fra København
 • Varighed 10 dage
 • Pris pr. person fra 22.875 DKK
Tilføj til favoritter

Klassikeren "Den Gyldne Trekant i Grønland" med Sisimiut, Kangerlussuaq og Ilulissat i Diskobugten

Vi kan her tilbyde dig en skøn rejse til Grønland, der giver dig stor frihed og lejlighed til at besøge tre skønne steder, herunder Grønlands næststørste by, Sisimiut. Hertil skal du lægge sejlads med kystskib blandt hvaler og isbjerge, den fantastiske Indlandsis og ikke mindst Diskobugtens perle, Ilulissat Isfjord.

Rejsen er rigtig god, hvis du godt kan lide at gå lidt på opdagelse, se de klassiske højdepunkter, men også noget af det lidt mere uspolerede.

Rejsen finder sted i perioden juni-august, som er sommer, når det er bedst i Grønland med midnatssol og kontrastrige indtryk. Grønne fjelde og hvide isbjerge. Stærke solstråler og diset tåge. Blide blomsterdale og kølige gletsjere. Klipper, der skærer sig igennem enorme landområder. Temperaturerne er milde og Grønlands nationalblomst Niviarsiaq, blåklokken og fjeldrevlingen har travlt og pynter godt op i fjeldene.

NB! Bemærk at afgangene den 11. juni, 18. juni, 9. juli, 16. juli og 6. august har en ekstra dag forhold til dagsprogrammet herunder. Turene har afrejse om tirsdagen i stedet for om onsdagen og byder på en ekstra overnatning i Kangerlussuaq samt en sightseeing, hvor vi blandt andet besøger baseområdet, havnen og bygdens hundepladser.

"Denne rejse gav os en grad af uafhængighed og fleksibilitet, mens der blev sørget for vores overordnede rejsebehov. Vi følte ikke, at vi var en del af en større rejsegruppe. Vi er ikke så glade for rejser, hvor alt føles gennem-organiseret, så denne rejse var ideel for os." D. R. Collins
Klassikeren, Den Gyldne Trekant i Grønland

Rejseprogram

Programmet på denne rejse er tilrettelagt, så du virkelig kommer rundt og ser bredden af Grønland. Men selvom hele tre byer er på programmet, er der også tid til "bare at være" og snuse livet i Grønland ind. Du vælger selv, om du vil have dagene til din egen rådighed, eller om du vil tilkøbe en udflugtspakke, som tager dig rundt til de største seværdigheder.

 • Dag 1 Fly København - Kangerlussuaq, velkomstmøde og evt. sightseeing

  Vi flyver med Air Greenland fra København til Kangerlussuaq. Forude venter 4,5 timers flyvetur hvor du kan nyde et let måltid og en film. Du vil ikke være i tvivl om, hvornår du ser det første glimt af Grønland: Nunatakker popper op mellem de enorme mængder af is. Den friske luft og synet af fjeldene som omgiver lufthavnen i Kangerlussuaq, er det første, du møder, når du stiger ud af flyet.

  En guide fra vores lokale samarbejdspartner modtager dig ved ankomst og hjælper til med check-in på Polar Lodge. Polar Lodge ligger et stenkast fra lufthavnen og er et afslappet overnatningssted med køkkenfaciliteter, hyggerum og souvenirbutik.

  Efter det praktiske med check-in og udpakning på værelset i lodgen, holder guiden informationsmøde. På mødet får du oplysninger om byen, området, spise- og udflugtsmuligheder. 

  Udflugt til Indlandsisen, Punkt 660 (tilkøb)

  Denne udflugt er næsten et "must", hvis du aldrig har stået på Indlandsien før. Udflugten er inkluderet i udflugtspakken.

  Indlandsisen ligger ca. 30 km fra byen og vi kører i 4-hjulstrukket køretøj gennem et fantastisk morænelandskab af en grusvej, som fører os hele vejen ind til punkt 600 – stedet hvor vi gør holdt og går op på selve indlandsisen. De terrængående køretøjer ligger solidt på grusvejen, og der er fint udsyn til det spændende landskab. Står sol og måne rigtigt, støder vi på moskusokser, rensdyr og måske en enlig snehare. Mødet med Indlandsisen er en uforglemmelig oplevelse. Naturens kræfter er pludselig meget synlige og mærkbare på egen krop. Undervejs passeres søer, vandfald, gletschere og fine klynger af kæruld og storblomstret gederams.

  NB: Rejser du på afgangene den 11. juni, 18. juni, 9. juli, 16. juli og 6. august har du en ekstra dag forhold til dagsprogrammet herunder. Det betyder selvsagt, at dag 2 i programmet bliver din dag 3, etc. Disse ture er på 11 dage i stedet for 10. Turene har afrejse om tirsdagen i stedet for om onsdagen og byder på en ekstra overnatning i Kangerlussuaq samt en sightseeingtur om tirsdagen: 

  Sightseeing i Kangerlussuaq (på turene 11. juni, 18. juni, 9. juli, 16. juli og 6. august)

  Kangerlussuaq er en tidligere Amerikansk luftbase, men i dag Grønlands vigtigste lufthavn. Vi hører den spændende historie, startende fra 2. verdenskrig, over den kolde krig til en moderne international lufthavn. Området omkring Kangerlussuaq har Grønlands længste vejnet og her kommer vi rundt og ser flere interessante steder og møder den fantastiske Grønlandske natur.

  Vi kører til havnen og ser fjorden, vi kører forbi Kelly Ville, en lille forskerby 12 kilometer fra lufthavnen og vi kommer en tur rundt på det gamle base område. Vi besøger selvfølgelig også bygdens hundegård, hvor vi kommer tæt på den Grønlandske slædehund. Denne tur vil give dig en spændende mulighed for at danne dig et hurtigt overblik over byen og omegnen.

  image
  info Indlandsisen ved Kangerlussuaq ligger kun få timers kørsel fra byen. På vej til Grønland har du et mægtigt skue over Indlandsisen fra flyet.
 • Dag 2 Fly Kangerlussuaq - Sisimiut, informationsmøde, evt. byrundtur

  I dag går turen med fly videre til Sisimiut, Grønlands andenstørste by med ca. 5.500 indbyggere. Byen ligger smukt placeret midt i klippelandskabet med maleriske træhuse i stærke farver. Flyveturen varer under en time og er ganske betagende. Vi flyver fra indlandet og ud mod kysten, der åbner sig med en storslået udsigt over vandet og de smukke bjerge som omkranser Sisimiut

  Indkvartering og velkomstmøde

  Efter check in på det centralt beliggende Hotel Sisimiut er der informationsmøde med guiden fra World of Greenland Arctic Circle, som fortæller lidt om byen og de mange udflugtsmuligheder. Dagene er til egen disposition i Sisimiut.

  Kulturhistorisk byrundtur i Sisimiut (tilkøb)

  Hvis du har købt udflugtspakken er det nu tid for en guidet kulturhistorisk byrundtur i Sisimut. Byrundturen er en fin tur, hvor du lærer byen at kende og hører om, hvordan byen blev grundlagt og om livet i dag. Vi kommer forbi "brættet" (det lokale marked) og rådhuset og besøger den gamle bydel, hvor de oprindelige bygninger fra kolonitiden i 1700-tallet i dag huser det spændende og meget autentiske museum.

  image
  info Sisimiut er Grønlands andenstørste by med ca. 5.500 indbyggere. Byen ligger smukt placeret midt i klippelandskabet med maleriske træhuse i stærke farver.
 • Dag 3 Sisimut, på egen hånd - evt. sejlads til nedlagt bygd

  Sisimiut er en meget ægte grønlandsk by, hvor du oplever hundeslæder stablet op for sommeren, tørfiskestativer, slædehunde, der slikker sol i klipperne og trendy tøjbutikker side om side med det spændende museumsområder i den gamle bydel.

  Nyd også stemningen i den hyggelig by i dit helt eget tempo og tag for dig af naturens helt eget tag-selv-bord.

  Dagen i dag er også til din egen disposition. Der er mange muligheder for udflugter, aktiviteter på egen hånd – og så er Sisimiut tilmed et godt sted at shoppe souvenirs og andre spændende ting.

  Hvis du ikke har tilkøbt udflugtspakken og har mere lyst til at vandre er den guidede "Vandretur tilbage i tiden" et godt valg. Her kan du høre historien om inuitterne før europæerne meldte deres ankomst. På Teleøen - Sallinnguit - har forskellige inuitkulturer levet de sidste 4000 år, og selv i dag kan man finde genstande og ruiner, som vidner om deres tilstedeværelse. Fra Teleøen er der den smukkeste udsigt over byen og de gamle fangstpladser. Turen kan du også gå på egen hånd ud til Teleøen og få den fremragende udsigt.

  Sejlads til nedlagt bygd (tilkøb)

  Hvis du har købt udflugtspakken, så skal du på sejlads til bygden Assaqutaq og forhåbentlig også se hvaler. Bygden Assaqutaq ligger for foden af Kællingehættens sydside. Den bruges i dag som sommerlejrsted for de lokaler skoler og er i sommermånederne et velbesøgt udflugtsmål for Sisimiuts indbyggere, der fisker ammasetter. På gåturen gennem bygden kommer vi forbi den gamle fiskefabrik, sommerlejren og den smukke gamle kirke. Havet omkring bygden er også en yndet legeplads for hvaler (pukkel-, våge- og finhvaler), så forhåbentlig får en af disse kæmper lyst til at hilse på os.  

  image
  info Sisimiut er en meget ægte grønlandsk by, hvor du oplever hundeslæder stablet op for sommeren, tørfiskestativer, slædehunde, der slikker sol i klipperne og trendy tøjbutikker side om side med det spændende museumsområder i den gamle bydel.
 • Dag 4 Sejlads med kystskib fra Sisimiut mod Ilulissat

  Dagen er til din egen rådighed inden rejsen går nordover om aftenen med kystskibet Sarfaq Ittuk. Besøg eventuelt et af byens kunst- og husflidsværksteder, hvor byens kunstnere producerer og sælger smykker og kunsthåndværk af fedtsten, tand og ben.

  Har du tilkøbt udflugtspakken, byder dagen også på en vandretur tilbage i tiden:

  Vandretur tilbage i tiden (tilkøb)

  På trods af Grønlands enorme størrelse har mennesker gennem tiderne valgt at bosætte sig i de samme områder. Teleøen, Sallinnguit, er et af disse steder, hvor fortid og nutid mødes. Forskellige inuitkulturer har levet her de sidste 4.000 år. Selv i dag kan man finde genstande som vidner herom side om side med de telekommunikationsinstallationer, der har givet byen sit moderne danske navn. Hør historien om inuitterne før europæerne kom. Se ruinerne og nyd den smukke udsigt over øen og de ældgamle fangstpladser.

  Sejlads nordover

  Der er transfer fra Hotel Sisimiut til havnen med check in ½-1 time før afgang kl. 21, hvor kursen sættes nordover til Ilulissat. At sejle i Grønland er en skøn oplevelse – du oplever naturen fra første parket og kan endda være så heldig at se hvaler i deres helt rette element. Så husk kamera og kikkert – og en varm hue.

  image
  info Et besøg i Sisimiuts gamle bydel giver et spændende indblik i Grønlands historie.
 • Dag 5 Anløb i Ilulissat, informationsmøde - evt. byrundtur

  Morgenmaden kan nydes med udsigt til den fantastiske Diskobugt. Kystskibet anløber kort den smukke by Aasiaat, der ligger i det sydvestlige hjørne af Diskobugten, inden de store isbjerge kommer tættere og tættere på. Vi anbefaler at stå på dækket ved indsejlingen til Ilulissat - vær forvisset om, at du aldrig glemmer dit første møde med de flydende is mastodonter.

  Indkvartering og velkomst

  Efter ankomst er der transfer til og check in på det skønt beliggende Hotel Arctic, der ligger i første række til Isfjorden. På det efterfølgende informationsmøde kan du høre mere om byen og de mange udflugter. Resten af dagen kan du slappe lidt af og sondere naturen og ikke mindst nyde udsigten ud over byen. Har du tilkøbt udflugtspakken, skal du nu på byrundtur:

  Kulturhistorisk byrundtur i Ilulissat (tilkøb)

  Mange siger ”Jamen, vi kan da selv gå rundt i byen”. Ja, det kan man helt sikkert; men på en kulturhistorisk byvandring går vi et spadestik dybere. Start dine oplevelser med at få en dybere forståelse af Grønlands kultur og historie, der giver alle andre oplevelser i Grønland mere perspektiv.

  Om Ilulissat

  Ilulissat – Jakobshavn blev grundlagt i 1741, og er i dag Grønlands tredje største by med over 4.500 indbyggere. På denne byvandring fortæller guiden om byens historie, om den grønlandske kultur og om det moderne liv 300 kilometer nord for polarcirklen. Vi besøger undervejs fiskerne på havnen, sælgerne på „brættet“ og passerer Knud Rasmussens fødehjem og den gamle trækirke Zionskirken. 

  image
  info Vi anbefaler at stå på dækket ved indsejlingen til Ilulissat. Du vil aldrig glemme dit første møde med de flydende is mastodonter.
 • Dag 6 Ilulissat, på egen hånd - evt. vandring til forladt boplads eller kajaktur

  Dagene er til din egen disposition i Ilulissat, og du vælger selv tempo og indhold. Der er masser af muligheder - valget er dit og afhænger af dit temperament og i nogen grad af, om du foretrækker at sejle en del eller tage på kortere eller længere dagsvandringer.

  Du kommer med garanti ikke til at kede dig i denne livlige og charmerende by omgivet af en natur så ubeskrivelig, at vi kommer til kort med ord.

  Ilulissat er det grønlandske ord for isfjelde

  Ilulissat er Grønlands tredie største by. Ca. 4500 indbyggere og lige så mange slædehunde er så heldige at bo i den smukt beliggende by ved mundingen af den 50 kilometer lange og UNESCO-fredede isfjord ”Kangia”. Ilulissats placering 350 km nord for polarcirklen betyder, at midnatssolen hersker frem til midten af juli. Det bliver aldrig bælgmørkt – alt er indhyllet i et orange, næsten eventyrligt skær.

  Bopladsen Sermermiut ved Isfjorden (tilkøb)

  Ilulissats smukke isfjelde danner kulissen for den gamle boplads Sermermiut, halvanden kilometer syd for byen. Gennem 4000 år boede de forskellige inuitkulturer på bopladsen, og i dag kan man endnu se mange rester, der vidner om deres tilstedeværelse. Hør historien om grønlændernes liv og skikke før europæernes ankomst, se ruiner og mærk permafrosten med dine egne hænder. På den korte tur vender vi ved udsigtspunktet ved Kællingekløften. 

  Mange spørger til disse ture ”Kan jeg ikke gå dem selv?”. “Jo, det kan du godt”. Men vi oplever, at mange finder en god tryghed i at have en guide med på tur de første gange, man skal vandre i det grønlandske fjeld. Desuden får man udpeget de historiske steder, som kan være svære at finde selv, og så er det rigtig hyggeligt at dele oplevelserne med nogen. 

  I dag kan du også prøve at komme ud at ro i kajak i kajakkens hjemland, hvis det skulle friste.

  Kayak Experience i Ilulissat (Tilkøb)

  Inuit har roet kajak i de grønlandske farvande i over tusind år, og det kan du også komme til. Kajakken glider lydløst gennem vandet, og du oplever de enorme isbjerge rejse sig omkring dig. Midnatssolen giver isen et unikt farvespil. I overskyet vejr vil isbjergenes smukke blå farver træde frem. Med lidt held møder vi også hvaler. Turene foregår i stabile dobbeltkajakker med en følgebåd. Udflugten varer i alt 3½-4 timer, og du er på vandet i mindst to timer. 

  image
  info Ilulissats smukke isfjelde danner kulissen for den gamle boplads Sermermiut, halvanden kilometer syd for byen.
 • Dag 7 Ilulissat, på egen hånd - evt. sejlads til Eqi gletsjer eller kajaktur

  Denne dag er også til din egen disposition. Sejlads er oplagt og vi kan varmt anbefale dagens udflugt.

  Eqi gletsjeren - den kælvende bræ (tilkøb)

  Få steder i Grønland er ligeså smukke som Eqi-bræen der løber ud i fjorden 70 kilometer nord for Ilulissat. Med båd er det muligt at komme helt ind til kanten af bræen og opleve den kælve store stykker af is. Bragene er enorme og synet af isfjelde der brager ud i vandet er betagende.

  På turen til Eqi sejler vi i moderne og bekvemme turistbåde. Turen går nordpå langs kysten. Forbi Bredebugt, bygden Oqaatsut og det store fjordsystem Pakitsoq, hvor hvaler og sæler ofte boltrer sig. Videre op igennem Ataa Sund, som omkranses af høje, stejle fjelde med fugleliv og vandfald. Vores issikre skib ligger ca. to timer foran bræen og venter på kælvinger. Her serveres også en god frokost. En heldagstur, hvor der virkelig er mulighed for at fordybe sig i oplevelsen og sejladsen i det isfyldte farvand.

  Sejlturens længde til og fra Glacier Lodge Eqi kan variere mellem 2 - 5 timer per vej afhængig af hvilken bådtype der anvendes den pågældende dag. Opholdet for bræen Eqip Sermia varer ca. 2 timer. 

  image
  info Få steder i Grønland er ligeså smukke som Eqi-bræen der løber ud i fjorden 70 kilometer nord for Ilulissat. Det er muligt at komme helt ind til kanten af bræen med båd og opleve den kælve store stykker af is. Bragene er enorme og synet af is der buldrer ud i vandet er betagende.
 • Dag 8 Ilulissat, på egen hånd

  Dagen er til fri disposition og måske er det tid til en afslappende dag i byen, skrive postkort, shoppe souvenirs og slappe af på byens "torv" med en kop kaffe/the på cafe.

  En af de meget populære udflugter i Ilulissat er sejlads til Isfjorden. Så hvis du ikke har fået nok af at sejle, så er det en oplagt mulighed. Turen varer ca. 2 timer og kan gøres om dagen eller om aftenen i midnatssolens skær.

  image
  info En sejltur på Isfjorden er et 'must', når du besøger Ilulissat!
 • Dag 9 Ilulissat, på egen hånd, afskedsmiddag - evt. hvalsafari

  Din sidste hele dag i Grønland.

  Hvalsafari blandt isbjergene (tilkøb)

  Det overrasker de fleste, hvor stor en oplevelse det er at komme helt tæt på så store dyr som hvaler. I de grønlandske farvande ses omkring 15 hvalarter ofte. Tre af disse bliver i Grønland om vinteren, nemlig hvidhvalen, narhvalen og grønlandshvalen. Blåhvalen og spækhuggeren ses kun sjældent.

  I sommerhalvåret er det som regel pukkelhvalen, vågehvalen og finhvalen, vi ser. Hvalerne svømmer rundt i hele Diskobugten sommeren igennem, sommetider tæt på byen, andre gange i isfjorden eller oppe nordpå ved Arveprinsens Ejland. Vi er i konstant radiokontakt til byens fiskere og fangere er vores kilde til information om bugtens hvaler, så vi kan næsten altid finde dem. Pukkelhvalen med dens karakteristiske hale er den, vi hyppigst møder.    

  Dagen afsluttes med en dejlig afskedsmiddag på Hotel Arctic. 

  image
  info I de grønlandske farvande ses omkring 15 hvalarter ofte. Tre af disse bliver i Grønland om vinteren, nemlig hvidhvalen, narhvalen og grønlandshvalen.
 • Dag 10 Fly Ilulissat - Kangerlussuaq og videre til København

  Nyd det sidste syn af Isfjorden fra flyet mod Kangerlussuaq, inden det går videre til København med ankomst om aftenen.

  Vi garanterer, at du vil rejse hjem med bagagen fyldt med minder, som vil blive hos dig længere end andre ferieminder - det er hvad vores rejsende fortæller os.

  image
  info Isfjorden bliver man aldrig træt af at kigge på. Idag skal det sidste syn nydes inden hjemrejsen.

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
16-07-2019 Alt udsolgt
31-07-2019 Alt udsolgt
06-08-2019 Dobbeltværelse Garanteret afrejse 23.675 DKK Udsolgt
06-08-2019 Dobbeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 25.075 DKK 1 Værelse Bestil rejsen
06-08-2019 Enkeltværelse Garanteret afrejse 27.545 DKK Udsolgt
06-08-2019 Enkeltværelse, Superior PLUS Garanteret afrejse 29.395 DKK Udsolgt
Læs mere om overnatning
Info Flytider (lokaltider):
Afgange 11/6, 18/6, 9/7, 16/7 og 6/8: Udrejse fra København 11.00 (GL781). Hjemkomst til København 20.00 (GL780)
Øvrige afgange: Udrejse 09.15 (GL779). Hjemkomst 20.00 (GL780)
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

Bemærk at der på kystskibet som udgangspunkt kun kan bookes plads på liggeplads. Opgradering til kahyt kan kun ske ved forespørgsel i kommentarfeltet i bookingforløbet, hvorefter vi tjekker ledig kapacitet. Pris for opgradering til kahyt på kystskibet: Dobbeltkahyt DKK 1.525 pr. pers., enkeltkahyt DKK 2.575 pr. pers.

Udflugtspakker og tilkøb

Udflugtspakke

Udflugtspakke

Vores udflugtspakker består af de mest populære udflugter og er tilpasset rejsens dagsprogram. Vi anbefaler at du bestiller samtidig med din rejsebestilling. Ved senere bestilling påløber et håndteringsgebyr på 200 kr. og der kan være udsolgt. Denne udflugtspakke består af:

 • Tur til Indlandsisen med bus til punkt 660 (5 timer)
 • Byrundtur med bus i Sisimiut (2 timer)
 • Vandretur tilbage i tiden i Sisimiut (2,5 timer)
 • Sejlads til Assaqutaq, nedlagt bygd nær Sisimiut (3 timer)
 • Kulturhistorisk byvandring i Ilulissat (2 timer)
 • Vandretur til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord (2 timer)
 • Dagssejlads til Eqi gletsjeren (6-12 timer)
 • Hvalsafari ved Ilulissat (3 timer)
Pris pr. voksen 6.095 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 3.140 DKK
Kayak Experience i Ilulissat

Kayak Experience i Ilulissat
Juni til august

Inuitterne opfandt kajakken. På denne kajakudflugt kan du opleve kæmpe isbjerge og med lidt held møder vi også hvaler. Turene foregår i stabile dobbeltkajakker med en følgebåd. Har du seriøse rygsmerter eller skulderproblemer, kan du desværre ikke deltage på denne tur. Minimumalder 12 år. Mindst to timer på vandet.

 • Transfer fra World of Greenland til og fra kajakkerne
 • Internationalt godkendt kajakinstruktør
 • Alt kajakudstyr
 • Sikkerhedsinstruktion
 • Kaffe og te
Pris pr. voksen 1.250 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 1.250 DKK

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly København – Kangerlussuaq t/r
  Fly Kangerlussuaq – Sisimiut
  Fly Ilulissat - Kangerlussuaq
  Liggeplads på kystskib Sisimiut – Ilulissat
  Transfers til/fra overnatning
  20 kilo baggage og 8 kilo håndbaggage

 • overnatning
  Overnatning

  1 eller 2* nætter på Polar Lodge med bad/toilet på gangen
  2 nætter på Hotel Sisimiut med eget bad/ toilet
  5 nætter på Hotel Arctic med eget bad/toilet
  1 nat på kystskibet på liggeplads
  * gælder afrejsedatoer 11/6, 18/6, 9/7, 16/7 og 6/8

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Morgenmad alle dage
  Afskedsmiddag på Hotel Arctic
  Mad og drikke på flystrækningen København - Kangerlussuaq t/r med Air Greenland

 • andet
  Andet

  Informationsmøder i de tre byer
  Håndklæder og sengetøj på hotel og vandrehjem
  Alle skatter og afgifter
  Fakturagebyr

  Byrundtur i Kangerlussuaq på rejser med afgang: 11/6, 18/6, 9/7, 16/7 og 6/8

Ikke inkluderet

Forplejning udover det nævnte under måltider
Evt. rejseforsikringer

 

Praktisk information

Baggage
20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage er inkluderet
(max. mål på håndbaggage: 55 x 40 x 23 cm).

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis til gerne rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

Afrejsegaranti
 • Kontakt din rejsespecialist

  Peter Simonsen

  Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.

 • Nyttig information til din rejse

  Få nyttig information til din rejse i vores ”Klar, parat, start – eventyret venter”. Her har vi samlet al væsentlig information, som du bør vide før, under og efter din rejse.