julemand på isen

Find julemanden i Grønland

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Med rejseleder
 • Afrejse fra København
 • Varighed 4 dage
 • Pris pr. person fra 10.125 DKK
Tilføj til favoritter

Find julemanden i Grønland


På denne rejse til Grønland er børnene i fokus, så du kan godt forberede dig på at træde lidt i baggrunden og finde legebarnet i dig selv frem. Julemandsturen er blevet en bestseller. Det er nemlig 12. år i træk, at vi giver dig og din familie chancen for at tage forskud på julen med et ægte grønlandsk juleeventyr.
 
Den ’rigtige’ julemand er i fuld gang med at forberede årets højdepunkt: December måned med alt hvad dertil hører – godt hjulpet til af sine nissepiger! Tag med på jagten efter julemanden midt i den store grønlandske natur i området omkring Kangerlussuaq til 4 dejlige dage med Indlandsis, nordlys, moskusokser slædehunde og masser af leg i sneen.

"Vi havde en super dejlig guide, og vi fik en fin forplejning og mange dejlige oplevelser. Det var afslappende og hyggeligt. Børnene morede sig sammen, og mormor her måtte knibe sig selv i armen - hvor var det herligt at se sit barnebarn i firhjulstrækker, på hundeslæde, finde julemand, juleklippe og skovle sne..... en 5 årig der siger 'jeg bliver ked af det, når jeg kommer hjem, for så slutter vores eventyr'." Helle Schmidt Christensen, Deltager med barnebarn på julemandsturen
Find julemanden i Grønland

Rejseprogram

Dagsprogrammet på denne rejse tager udgangspunkt i masser af leg og hygge – både ude i den grønlandske vinter og inde i varmen. Kælketure, grill i sneen, se efter vilde dyr og jagt efter julemanden er blot noget af det, du kan opleve på denne rejse til Grønland.

 • Dag 1 Fly København - Kangerlussuaq, jagten på julemanden starter

  Der er sørget for både tegnefilm og børnemenu i flyet, så der er lagt op til hygge i børnenes tegn på den 4,5 timer lange flyvetur fra København til Kangerlussuaq. Når flyet nærmer sig Grønland kan I ved godt vejr se Indlandsisen fra luften og ane, hvad der venter forude. Nemlig fire dage ved kanten af Grønlands Indlandsis.

  Efter ankomst i Grønland bliver vi kørt til vandrehjemmet, hvor vi bliver indkvarteret og spiser frokost. Mens de voksne pakker ud kan børnene allerede blive kendt med hinanden i opholdsrummet.

  Vi besøger slædehunde og leder efter julemanden

  Jeres rejseleder byder velkommen og så er det tid til at tage ud for at lede efter Julemanden. Vi kører i bus ud i det spændende område. Der er samtidig mulighed for, at vi møder både moskusokser og rensdyr på vejen. Vi kan ikke love det, men hvis alle krydser fingre, lykkes det måske.

  De Grønlandske slædehunde står klar i hundegården og venter på, at fjorden fryser til og sneen falder, så de kan komme ud og køre hundeslæde. Hundene bliver selvfølgelig også glade for vores besøg. 

  Hjemmehygge med æbleskiver og varm kakao

  Hjemme i lejren er der dækket op til julehygge med æbleskiver og varm kakao. Efter et velfortjent aftensmåltid er trætheden nok ved at melde sig på grund af 4-timers tidsforskel mellem Danmark og Grønland. Alle plejer at lægge sig tidligt, men det gør ikke noget, for vi har jo et spændende program, der venter dagen efter.

  Nordlys

  Er du blandt dem, der holder ud lidt længere, kan du være så heldig at opleve det dansende nordlys på den mørke og frostklare aftenhimmel. Ofte behøver man ikke andet end at gå udenfor for at se nordlyset. Old Camp ligger 2 km fra lufthavnen og det er begrænset med kunstigt lys. 

  Og måske får du også øje på Rudolfs næse, der lyser i mørket!

  image
  info Der er plads til masser af skæg og ballade, mens vi leder efter julemanden.
 • Dag 2 Ønskesedler - leg - hygge

  Tidsforskellen gør det nemt at stå tidligt op, for nogen måske meget tidligt, så vi sørger for, at der er morgenmad og kaffe til de friske! Der er dog mulighed for at vente med morgenmad til kl. 7, hvor det stadig er mørkt udenfor. Hvis vi ikke tager fejl, er flere børn allerede ude i sneen med kælken på dette tidspunkt!  

  En dag i børnenes tegn

  Dagen i dag står helt i børnenes tegn og rigtig vinterhygge. Vi kælker og griller i det fri og nyder den kolde friske frost. Der er mulighed for at gå sig en tur på egen hånd og ligeledes gå ind og ud, så ingen skal fryse.

  Og så er nissepigerne selvfølgelig klar til hygge dagen lang! Vi skriver ønskesedler til julemanden, som selvfølgelig afleveres i den store, røde postkasse. Vi holder naturligvis øje med julemanden, for man kan aldrig vide, hvor han dukker op. Vi er jo i hans helt eget land!

  image
  info Vi skal selvfølgelig også skrive ønskesedler til julemanden og putte dem i hans store, røde postkasse.
 • Dag 3 Udflugt til Indlandsisen - julemanden i sigte?

  Målet for i dag er stadig at finde julemanden, og mon ikke det lykkes?

  Varm kakao og medbragte madpakker nydes under turen til den fantastiske Indlandsis. Køreturen varer et par timer, og undervejs kan vi nyde det smukke landskab med fjelde helt klædt i hvidt. En fantastisk oplevelse for børn og voksne! Og husk at kigge efter spor i sneen! Det kan også være, vi ser både moskusokser, rensdyr, sneharer og polarræve, ja og så den lille røde hue…. 

  Vi kan selvfølgelig ikke afsløre, hvad der helt præcist sker, men vi lover, at det ikke går stille for sig. Men noget skal jo være overladt til fantasien, for hvad er et juleeventyr uden overraskelser? Dagen afsluttes på ægte julemanér! 

  image
  info Mon det er i dag, vi finder julemanden?
 • Dag 4 Fly Kangerlussuaq - København

  Det er tid til at vinke farvel til julemandens land. De friske når måske en tur i sneen, inden vi kører hen til lufthavnen og flyver hjem til København, hvor vi lander om aftenen – trætte og glade efter nogle herlige dage. 

  Der tages forbehold for ændringer i programmet.

  image
  info Guiden på julemandsturen står gerne til rådighed som slædefører.

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
16-11-2018 Dobbeltværelse, Old Camp Garanteret afrejse 10.125 DKK 6 Værelser Bestil rejsen
16-11-2018 Enkeltværelse, Old Camp Garanteret afrejse 11.050 DKK 3 Værelser Bestil rejsen
23-11-2018 Dobbeltværelse, Old Camp 10.125 DKK 11 Værelser Bestil rejsen
23-11-2018 Enkeltværelse, Old Camp 11.050 DKK 3 Værelser Bestil rejsen
Læs mere om overnatning
Info Barn (2-11 år) koster 8.975 DKK i delt dobbeltværelse med voksen.
Barnepris gælder fra barnets fyldte 2 år og indtil barnet fylder 12 år.
Opredning er ikke muligt. Rejser i eks. to voksne og et barn, skal I reservere et enkeltværelse og et dobbeltværelse.
Flytider (lokaltid): Udrejse fra København kl. 9.15 og hjemrejse med ankomst i København kl. 20.00.
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne. Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere.

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly København - Kangerlussuaq t/r
  Transfers
  20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage

 • overnatning
  Overnatning

  3 nætter på Old Camp (delt bad/toilet)
  Håndklæder og sengetøj

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Helpension (ekskl. drikkevarer)
  Mad og drikke på flystrækningen København - Kangerlussuaq t/r med Air Greenland

 • andet
  Andet

  Fuldt udflugtsprogram på jagt efter julemanden
  (Opdateret program sendes 2 uger før afrejse)
  Udflugt til Indlandsisen Punkt 660
  Tur for at lede efter julemandens rensdyr (Tundra safari)
  Leg i sneen med kælke
  Julehygge og juleklip
  Rejseleder
  Gave til børn, værdi 200 kr.
  Bidrag til Rejsegarantifonden
  Alle skatter og afgifter

Ikke inkluderet

Rejseforsikringer
Drikkevarer

 

Praktisk information

Barnepriser
Barn (2-11 år) koster 8.975 DKK i delt dobbeltværelse med voksen.
Opredning er ikke muligt. Rejser i eks. to voksne og et barn, skal I reservere et enkeltværelse og et dobbeltværelse. Barnepris gælder fra barnets fyldte 2 år og indtil barnet fylder 12 år.

Flytider (lokaltid):
Udrejse: København 09.15
Hjemrejse: ankomst i København 20.00.
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

Minimums antal
Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere.

Baggage inkluderet:
20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage (max. mål på håndbaggage: 55 x 40 x 23 cm).

Afrejsegaranti på udvalgte afgange
 • Kontakt din rejsespecialist

  Peter Simonsen

  Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.

 • Nyttig information til din rejse

  Få nyttig information til din rejse i vores ”Klar, parat, start – eventyret venter”. Her har vi samlet al væsentlig information, som du bør vide før, under og efter din rejse.