slædefører

Grønlands nordlys og isfjelde

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Individuel rejse
 • Afrejse fra København
 • Varighed 8 dage
 • Pris pr. person fra 13.875 DKK
Tilføj til favoritter

Grønlands nordlys og isfjelde i Kangerlussuaq og Ilulissat

Grønlands natur er ikke mindst om vinteren helt enestående og danner grundlag for et utal af oplevelser i sneen og under nordlyset. På denne rejse, der kombinerer Ilulissat og Kangerlussuaq, Grønlands to mest populære destinationer, kan du opleve nordlys, slædehunde, hundeslæder, imponerende isbjerge og sneklædte klipper i store mængder.

På denne rejse får du mulighed for enten selv at planlægge din grønlandsferie, eller også kan du købe vores udflugtspakke, hvor vi har samlet de mest spændende oplevelser til dig. Dette indebærer blandt andet en tur på et af Grønlands mest traditionsrige transportmidler, hundeslæden.

Indlandsisen ved Kangerlussuaq
Lufthavnen i Kangerlussuaq er Grønlands mest trafikerede. De fleste fly afgår indenfor få timer og ellers er det den vidunderlige stilhed, du lægger mærke til. Og så selvfølgelig Grønlands uendelige snevidder. Her er der mange muligheder for at boltre sig i sneen. Vi anbefaler klart, at du tager en tur ind til Indlandsisen. Denne enorme snekappe dækker 83 % af Grønland og er større end Frankrig, Spanien, Tyskland og Italien tilsammen. På vej til og fra Indlandsisen ser vi forhåbentlig både moskusokser, rensdyr og sneharer.

Ilulissat Isfjord byder på UNESCO verdensarv
Efter tre begivenhedsrige dage i Kangerlussuaq er turen kommet til Ilulissat, der ligger ved den verdensberømte Ilulissat Isfjord. Isfjorden blev i 2004 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og det er bestemt ikke en tilfældighed. Isfjelde kan strække sig 75 meter op i vejret og de er et syn, du aldrig vil glemme.

Under nordlysets blafren i Grønland
Selv folk, der bor fast i Grønland, kan ikke få nok af nordlyset. Der er intet som at stå på en frostklar aften og se det fantastiske nordlys bevæge sig hen over himlen. Det er så umådeligt smukt, at man næsten ikke kan fatte det (bemærk at det er blevet for lyst om aftenen til at se nordlys efter 1. april. Til gengæld er de lange lyse nætter på vej).

"Nu har vi rejst med Greenland Travel to gange - og har begge gange valgt en pakkeløsning med udflugter bestilt på forhånd - og det fungerer perfekt. Kan kun anbefales!" L. Hansen, 2016 på Trustpilot
Grønlands nordlys og isfjelde

Rejseprogram

Vi har lavet nedenstående program med udgangspunkt i vores udflugtspakke, som giver dig rig mulighed for at komme tæt på den grønlandske natur og kultur via spændende aktiviteter. Der er lagt vægt på at det er mere eller mindre fysiske aktiviteter, hvor alle bør kunne være med. Vores lokale samarbejdspartnere står til rådighed under hele din ferie, så du kan også vælge selv at sammensætte indholdet i din helt egen grønlandsrejse.

 • Dag 1 Fly København - Kangerlussuaq, velkomstmøde og sightseeing (Tilkøb: Tundratur)

  Vi stiger om bord på Air Greenlands røde fly i København og flyver til lufthavnen i Kangerlussuaq i Grønland. Det er en tur på 4,5 timer og nu venter et 8 dage langt vintereventyr i Kangerlussuaq og Ilulissat i Grønland. En guide fra vores lokale samarbejdspartner ”World of Greenland Arctic Circle” tager imod dig ved ankomsten og hjælper til med check-in på Old Camp. Old Camp ligger et par kilometer fra lufthavnen og er et afslappet overnatningssted med køkkenfaciliteter, fællesrum og souvenirbutik.

  Når I har fået check-in og udpakning overstået, holder guiden et informationsmøde. På mødet får du oplysninger om området, selve bygden Kangerlussuaq og spise- og udflugtsmuligheder, og du kan få bekræftet de udflugter, du har bestilt hjemmefra. Det er også muligt at bestille udflugter på mødet.

  Efter mødet kommer du nu på sightseeing i Kangerlussuaq.

  Sightseeing i Kangerlussuaq

  Kangerlussuaq er en tidligere amerikansk luftbase, som i dag fungerer som Grønlands vigtigste lufthavn. Du hører historien om stedet. Basen åbnede under 2. verdenskrig og var meget aktiv under den kolde krig for til sidst at blive en moderne, civil international lufthavn. Kangerlussuaq-området  har Grønlands længste vejnet og vi kommer rundt og ser interessante steder – og så møder vi ikke mindst den fantastiske grønlandske natur.

  Når vi har været ved havnen og se fjorden, kører vi forbi Kelly Ville, en lille forskerby 12 kilometer fra Kangerlussuaq lufthavn.  Vi besøger også bygdens hundegård, hvor vi på tæt hold oplever den grønlandske slædehund. Denne tur giver dig en god mulighed for at danne dig et hurtigt overblik over byen og omegnen.

  Har du købt udflugtspakken, skal du efter sightseeingen på oplevelsestur på tundraen:

  Oplevelsestur på tundraen (tilkøb)

  Kangerlussuaq er helt unik på mange punkter, og gælder det dyreliv på land, er der ingen andre steder i Grønland, der kan være med. Moskusoksen har en helt unik og spændende historie i området, i det den først blev indført (med fly) til området i 1967. Det har været en succeshistorie uden lige og i dag er bestanden oppe på 3-4.000 dyr, hvilket er en af de største bestande i verden.

  Den arktiske tundra er vidtstrakt og moskusoksen lever vildt i områderne og kan færdes frit over alt. Det er ikke altid sikkert, at vi kan komme særligt tæt på dyrene, men guiden medbringer altid kikkerter, så chancen for at se de store klovdyr (eller noget af alt det andet dyreliv i området) er stor.

  Aftenen har du på egen hånd og kan enten selv lave mad eller prøve nogle af Kangerlussuaqs spisesteder.

  image
  info Velkommen til Kangerlussuaq, hvor skiltningen er anderledes end det, du er vant til.
 • Dag 2 Kangerlussuaq på egen hånd (Tilkøb: Hundeslæde og nordlystur eller isfiskeri)

  Kangerlussuaq er om vinteren et pænt koldt sted (selv for Grønland), og der bliver taget mange selfies med termometeret, der hænger i afgangshallen i Kangerlussuaq Lufthavn og viser udendørstemperaturen. Den kan godt krybe langt under 0, men som man siger: Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, hvis man bare har det rigtige tøj på.

  Der er mange ting at give sig til i Kangerlussuaq-området. Som nævnt ovenfor har Kangerlussuaq Grønlands længste vejnet, så du kan gå mange, lange ture og nyde stilheden.

  Har du købt et udflugtsprogram, er der enten hundeslæde og nordlystur eller isfiskeri på programmet i dag. Det er oftest blevet for lyst til nordlys i april, så kommer du der, kommer du på isfiskeri i stedet for. Du bliver ikke snydt for hundeslædeturen. På denne tid af året har vi blot valgt at flytte den til Ilulissat, hvor der er i april er mere sne i det nordlige Grønland.

  2-timers hundeslæde (tilkøb)

  Har man sagt vinter i Grønland, har man også sagt hundeslæde. I hvert fald nord for Polarcirklen, og eftersom vi er det her i Kangerlussuaq, skal du i dag ud og afprøve denne gamle Inuit-tradition. Ikke mange befordringsmidler har eksisteret i så lang periode udover måske en ege og apostlenes heste.

  Grundprincippet i kundeslædekørsel er stadig det samme som for snart 1.000 år siden. Hunde sættes i sele og bliver spændt for en simpelt konstrueret slæde i træ. Og så går det ellers derudaf. Slædekusken tager dig udover den tykke is på fjorden med sine hunde, og her får du oplevet, hvad man i Nordgrønland vil betegne som det rigtige Grønland.

  Udvidet nordlystur (tilkøb)

  Kommer du januar-marts skal du i dag i løbet af eftermiddagen starte med ca. 1½ times foredrag om nordlys og stjernehimmelen, som er så smuk og tydelig i Kangerlussuaq. Herefter en det tid til en kort fotoskole, hvor du skal lære at fotografere nordlys.

  Når vi er færdig med aftensmaden, kører vi ca. en time ud ad vejen mod Indlandsisen, hvorefter vi gør holdt og kigger efter nordlyset med Indlandsisen som malerisk baggrund. Efter i alt ca. 3 timer under nattehimlen, slutter vi aftenen med en grønlandsk kaffe. I forbindelse med denne udflugt kan du leje et fotostativ for kr. 75 pr. dag.

  Tilkøbspakke april

  Tager du af sted på denne tur i april, skal du i dag ud på isfiskeri. Dette er en skøn oplevelse, som igen giver minder om fortiden. Vi kører de ca. otte kilometer til havnen og herfra går vi ud på den tykke is på selve Kangerlussuaq fjord (Søndre Strømfjord), hvor vi finder et godt fiskested (Kangerlussuaq betyder ’Den lange fjord’ og lufthavnen er opkaldt efter fjorden).

  Ude på isen borer vi hul i isen og så er det ellers bare at håbe på, at vi i dag har heldet med os. Heldigvis er der oftest masser af fisk i fjorden, så vi sætter vores lid til, at de bider på krogen i dag.

  image
  info I dag er der mulighed for at komme ud på hundeslæde i det forhåbentlig skønne vejr.
 • Dag 3 Kangerlussuaq på egen hånd (tilkøb: Tur til Indlandsisen Punkt 660)

  Igen i dag har du en dejlig hel dag i Kangerlussuaq, som du kan bruge, som du ønsker.

  Tur til Indlandsisen Punkt 660 (tilkøb)

  Har du købt udflugtspakken er det i dag, du kommer helt ind til Grønlands indlandsis. Vi skal til Punkt 660, der som navnet antyder ligger 660 meter over havets overflade. På vej til isen kører vi i 4-hjultrækker igennem et smukt og varieret område. Tæt ved indlandsisen passerer vi et fantastisk morænelandskab, der på denne tid af året er dækket af den hvide sne, men stadig lige imponerende at se på. Når vejen slutter, er det tid til at bevæge sig videre til fods og vi går nu op på selve Indlandsisen. Her står du så, på den nordlige halvkugles absolut største isterning og verdens næststørste iskappe. Isen smyger sig i bølger og visse steder er der også kig ind eller ned i isens blå-sorte univers. Isen er nemlig ikke altid hvid. Når den bliver rigtig kompakt og uden luftbobler, fremstår den nærmest mørk.

  Undervejs på turen frem og tilbage er der også chance for at spotte rensdyr, moskusokser, og måske sneharer og ræve.

   

  image
  info Bestemt ikke det værste sted at gøre holdt.
 • Dag 4 Fly fra Kangerlussuaq til Ilulissat, informationsmøde og byrundtur

  Så kommer dagen, hvor turen går videre til Ilulissat med fly. Her venter endnu flere eventyr. Flyveturen foregår med en af Air Greenlands røde Dash-8-fly og varer ca. tre kvarter. Efter at have fløjet ind over den vidunderlige munding af Ilulissat Isfjord lander du i Ilulissat Lufthavn. I lufthavnen bliver du hentet i Hotel Icefiords bus og kørt ind til det hyggelige hotel, der ligger ved vandet i selve Ilulissat by. Her møder du en guide fra vores lokale udflugtskontor ”World of Greenland”, som på det efterfølgende informationsmøde fortæller om byen, området og udflugts- og spisemuligheder. Det er muligt at bestille udflugter på mødet, og du kan også få bekræftet dine udflugter, hvis du allerede har bestilt hjemmefra.

  Nu er det så tid til en guidet byrundtur: Ilulissat er Grønlands tredjestørste by og regnes for en af de fire hovedbyer sammen med Nuuk, Sisimiut og Qaqortoq. Der har boet mennesker i området i fire et halvt årtusinde, men selve byen blev anlagt som bygd i 1727 og i 1741 oprettede den islandske købmand Jacob Severin handelsstationen Jacobshavn. Senere skiftede byen også navn til Jakobshavn (nu med ’k’) og du vil se mange bygninger, der minder om den gamle tid. Ilulissats mest kendte bysbarn er uden sammenligning Knud Rasmussen, der voksede op i byens nu kulturhistoriske museum. Glæd dig til en spændende rundtur med masser af nyttig information, du kan bruge i de kommende dage.

  Aftenen er som de andre aftener til egen rådighed. Der er en god restaurant på hotellet, ligesom der er et pænt udvalg af restauranter og cafeer i byen.

   

  image
  info På vej mod Ilulissat kan du se Isfjorden fra flyet.
 • Dag 5 Ilulissat på egen hånd (Tilkøb: Sermermiut-vandring)

  Diskobugten er Grønlands mest efterspurgte turistmål. Særligt på grund af isen, men også fordi stedet rummer en helt speciel skønhed, har kulturelle attraktioner på stribe og fordi den er et glimrende eksempel på, hvordan man i Grønland byder det nye velkommen, samtidig med at man higer om traditionerne.

  Som du vil have hørt på informationsmødet i går, er der masser af ting at gøre på egen hånd. Besøg skindstuen, hvor de syr de smukkeste ting i skind og laver kunsthåndværk af både ben, tand og rensdyrtakker.

  Vandring til den tidligere Inuit-boplads Sermermiut (tilkøb)

  Har du tilkøbt udflugtspakken, skal du i dag på vandring til den tidligere boplads Sermermiut. Sermermiut har været beboet i årtusinder på grund af sin fantastiske beliggenhed ved Isfjorden. Selv om her er mere end pænt at se på, var det nu ikke udsigten, der fik inuitterne til at blive her årtusinde efter årtusinde. Det er derimod de fremragende jagtmuligheder området byder på og Isfjorden giver stadig føde til både lokale og til eksport.

  Ruinerne af den 4.000 år gamle boplads besøger vi i dag. Køkkenmøddingen fra århundreder siden har her givet forskerne en guldgrube af viden og noget af den viden vil vores guider dele ud af i dag. Turen varer ca. 2 timer. I går på en sti anlagt af træ, så risikoen for at synke i sneen til navlen er ikke så stor…

  image
  info Fra Sermermiut er der en forrygende udsigt mod isfjeldene.
 • Dag 6 Ilulissat på egen hånd (Tilkøb: Isfjordssejlads eller Igloo Lodge)

  Du har dagen på egen hånd i dag og igen er mulighederne mange. Mange mennesker elsker at gå ud i naturen og tager gerne den samme tur til Isfjorden flere gange for at se, om isfjeldene har ændret placering eller skiftet form. Det bliver man aldrig træt af.

  Sejlads til Isfjorden (tilkøb)

  Hvis du er med på tilkøbspakken er du kommet til en af turens absolutte højdepunkter, nemlig sejlturen ud til Isfjordens munding, hvor I skal sejle rundt ved de enorme isfjelde, der ligger strandede her. Ved fjordens munding har isen gennem årtusinder skubbet en sandbanke frem, som de gevaldige isfjelde går på grund på. Når presset så engang imellem bliver for højt af isen bagfra eller på grund af dønninger eller afsmeltning, kan de store isfjelde endelig begive sig videre ud i Diskobugten.

  På dagens udflugt kommer vi ud til disse kæmpe isbjerge og fordi de netop er strandede, kender bådens kaptajn og styrmand de gode veje til og omkring mastodonterne – og altid på behørig afstand.

  Igloo Lodge (tilkøb)

  På dag 6-7 kan du opleve en rigtig iglo, hvor du skal overnatte og afsted på nogle unikke udflugter.

  Vores datterselskab World of Greenland, der har stor succes med deres sommerlodges ved den kælvende gletsjer Eqi og i den smukke bygd Ilimanaq, tilbyder nu også en vinterlodge i iglo-form. Du kommer ud i det vidunderlige vinterlandskab, hvor nordlyset forhåbentlig danser på himlen om aftenen. Herude blandt fjeldene kommer du til at overnatte i en iglo (dog også med mulighed for også at gå ind i en opvarmet hytte). Iglo Lodge består af fem rummelige igloer, som hver har plads til to personer. Der er redt op med rensdyrskind og varme vintersoveposer. Der er også stearinlys på sengebordet, hvilket gør, at temperaturen ligger omkring frysepunktet inde i hytten. Det står i stærk kontrast til de ned til minus 20 grader C udenfor.Hytten ved lodgen er det sted, hvor vi spiser vores måltider. I træhytten er der også tørkloset.

  Mens vi er ude i ødemarken, skal du også ud på en sneskotur, hvor vi trekker til et udkigspunkt over Kangia Isfjorden. Selve turen til Iglo Lodge er også spændende. Du bliver kørt på snescooter i omkring en times tid ind i Ilulissats bagland med fantastisk udsigt undervejs. Så står den på kaffe og frokost, de ovennævnte udflugter, eftermiddagskaffe og kage, aftensmad og efterfølgende hygge, aftenkaffe fulgt af udkig efter nordlys, overnatning i iglo, morgenmad og endelig en snescootertur tilbage til civilisationen.

   

  NB: Hvis du er interesseret i vores outdoorpakke, bedes du kontakte os pr. mail eller telefon, så vi kan undersøge, om der er plads på det tidspunkt, du skal afsted. Som nævnt er alle de andre udflugter også med i denne pakke, men vælger du outdoorpakken, bliver der flyttet rundt på enkelte af udflugterne, så alting går op i en højere enhed.

  image
  info Sejlads ved Isfjorden er smukt i al slags vejr (foto: Mads Pihl, Visit Greenland).
 • Dag 7 Ilulissat på egen hånd (Tilkøb i april: Hundeslædetur)

  Dette er din sidste hele dag i Ilulissat, så nu er det en god i de at skabe sig et overblik og nå de ting, man stadig har på sin ønskeliste. Der er ’Brættet’, hvor fiskerne og fangerne sælger dagens friske bytte, og der er både det kulturhistoriske museum og kunstmuseet.

  April: 2-timers hundeslædetur (tilkøb)

  Har du købt udflugtspakken for april, skal du i dag glæde dig til en 2-timers hundeslædetur: Isfjordsmundingen, som du så fra vandet i går, er et imponerende skue både sommer som vinter. På denne slædetur kører vi over fjeldet Lille Akinnaq, og 7 kilometer fremme når vi frem til det flotte udsigtspunkt. Turen går over kuperet fjeldterræn, og du får oplevet hundene både foran og bagved slæden, for de fungerer som bremse, når det går stejlt nedad. I Ilulissat er I to personer på slæden foruden kusken.

  Som tidligere nævnt, er der adskillige gode restauranter i Ilulissat, og måske kan du på din sidste aften nå endnu en af dem.

   

  image
  info Efter 31. marts foregår hundeslædeturene i Ilulissat i stedet for Kangerlussuaq.
 • Dag 8 Fly fra Ilulissat via Kangerlussuaq til København

  I dag får du dit sidste syn af Isfjorden, når du i Air Greenlands Dash 8 forlader Ilulissat lufthavn og sætter kurs mod Kangerlussuaq og derfra videre til København, hvor du ankommer om aftenen.

   

  image
  info Det er tid til at tage hjemover og vi flyver en sidste tur ind over isen (foto: Mads Pihl, Air Greenland)

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
24-01-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 13.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
24-01-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 15.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
31-01-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 13.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
31-01-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 15.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
07-02-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 13.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
07-02-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 15.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
14-02-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 13.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
14-02-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 15.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
21-02-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 13.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
21-02-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 15.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
28-02-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 13.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
28-02-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 15.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
06-03-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 14.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
06-03-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 16.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
13-03-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 14.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
13-03-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 16.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
20-03-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 14.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
20-03-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 16.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
27-03-2020 Dobbeltværelse På forespørgsel Fra 14.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
27-03-2020 Enkeltværelse På forespørgsel Fra 16.195 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
27-03-2020 3-sengs værelse På forespørgsel Fra 14.875 DKK Ledige pladser Bestil rejsen
Læs mere om overnatning
Info Flytider (lokaltid):
Udrejse fra København 09.15 (GL779)
Hjemkomst i København 20.00 (GL780)
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne.

Udflugtspakker og tilkøb

Udflugtspakke

Udflugtspakke
Januar - marts 2020

Få alle de mest populære udflugter med denne pakke. pakkens ture er tilpasset rejsens dagsprogram. Vi anbefaler at du bestiller sammen med din rejse. Ved senere bestilling påløber et håndteringsgebyr på 200 kr. og der kan være udsolgt.

 • Nordlystur med fotokursus i Kangerlussuaq (2+3 timer)
 • Tur til Indlandsisen med bus til punkt 660 (5 timer)
 • Tundrasafari med bus ved Kangerlussuaq (1,5 timer)
 • Vandretur til Sermermiut ved Ilulissat Isfjord (2 timer)
 • Sejlads til Ilulissat Isfjord (2,5 timer)
 • Hundeslædeudflugt i Kangerlussuaq inkl. leje af slædetøj og støvler, 3 personer per slæde (2 timer)
Pris pr. voksen 4.255 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 2.780 DKK
Outdoor udflugtspakke

Outdoor udflugtspakke
Januar - marts 2020

Vores outdoorpakke indeholder de samme seks udflugter som i de andre udflugtspakker for denne tur. Dertil kommer der en 25-timers udflugt, hvor du skal overnatte i en iglo (med mulighed for overnatning i opvarmet hytte) og ud på snesko. Læs mere i dagsprogrammet.
NB: Udflugtspakken kan ikke bookes i bookingforløbet. Ønsker du pakken: Ring eller send os en mail, og så undersøger vi, om der er plads.

 • De seks udflugter i jan-marts-pakken ovenfor
 • 1 overnatning i iglo med fuldpension
 • Udflugt med snesko med udsigt over Kangia Isfjorden
Pris pr. voksen 6.750 DKK
Pris pr. barn (2-11 år) 5.200 DKK

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly København–Kangerlussuaq t/r med Air Greenland
  Fly Kangerlussuaq–Ilulissat t/r
  Transfers
  20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage

 • overnatning
  Overnatning

  3 nætter på Old Camp (delt bad/toilet) i Kangerlussuaq
  4 nætter på Hotel Icefiord i Ilulissat

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Morgenmad
  Mad og drikke på flystrækningen København - Kangerlussuaq t/r

 • andet
  Andet

  2 informationsmøder
  2 byrundture
  Håndklæder og sengetøj på hotel og vandrehjem
  Alle skatter og afgifter
  Bidrag til Rejsegarantifonden
  Fakturagebyr

Ikke inkluderet

Frokost og aftensmad
Rejseforsikringer

4 timers
hundeslædetur
I udflugtspakken har vi inkluderet en 2-timers tur. Det er muligt, at udvide turen til 4-timer, når du ankommer. Naturligvis med forbehold for vejr, vind og ledige pladser. Det sidste er dog sjældent et problem på disse ture.

 

Praktisk information

Flytider
Afrejse: København 9.15 (GL779)
Hjemkomst: København 20.00 (GL780).
Flytider er med forbehold for, at flyselskabet kan ændre tiderne.

Baggage
20 kilo indvejet baggage og 8 kilo håndbaggage er inkluderet
(max. mål på håndbaggage: 55 x 40 x 23 cm).

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis til gerne rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

 • Kontakt din rejsespecialist

  Peter Simonsen

  Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.

 • Nyttig information til din rejse

  Få nyttig information til din rejse i vores ”Klar, parat, start – eventyret venter”. Her har vi samlet al væsentlig information, som du bør vide før, under og efter din rejse.